Home / Dekor / Diy Kitchen Lighting Ideas

Diy Kitchen Lighting Ideas

DIY KÖK BELYSNINGSIDÉER – Inte alltid beroende av proffs. Många ljusstilar för köket är öppna för dina egna experiment. Detta sparar mycket pengar eftersom du inte behöver betala en professionell för att göra det.

En annan fördel är att du kan kanalisera din kreativitet när ledig tid är tillgänglig. Inte alla köksbelysningskoncept kan utföras säkert själv. Läs våra förslag om du letar efter något smart att göra vid en annan tidpunkt.

Superlätt DIY-köksbelysning

Superlätt DIY-köksbelysning
Källa: homedit.com

Innan vi diskuterar denna första idé måste du veta att det finns ett behov av att mäta din köksstorlek och förstå köksmaterial. Glänsande plattor och vitt trä för skåp kan hjälpa till att öka balknivån för hela köket.

Det här köket plockar bara en medelstor glödlampa eftersom den har glänsande bakplatta och tunnelbana. Köket använder också vita skåp och glänsande, högteknologiska köksredskap. Köket tar ett litet utrymme.

Ändå anses denna glödlampa vara tillräcklig. För att detta ska hända, köp bara en glödlampa tillsammans med burken så här. Spika dem sedan på väggen.

Modifierad DIY-köksbelysning

Modifierad DIY-köksbelysning
Källa: jgwilliamsdesign.com

Dold köksbelysning är ett projekt som du själv kan genomföra. För att göra detta väljer du medelstora eller små glödlampor. Detta kök råder dig att välja medelstora glödlampor. Bestäm vilken lampstorlek som beror på din köksstorlek. Köksbelysningen består av två mittlampor.

Täck var och en av glödlamporna med sådana begagnade glaslådor. Efter det kan du hänga alla glödlampor i taket i köket. De genomskinliga locken hjälper till att sprida strålen som genereras av glödlamporna.

Vi tror att balken kan gå längre när den träffar den vita bakplattan, bänkskivan och köksväggen.

Avslappnad DIY köksbelysning

Avslappnad DIY köksbelysning
Källa: Festivalmontmelas.com

Vid denna tidpunkt kan du dra slutsatsen att glödlampan är en lätt ljuskälla för ett gör-det-själv-projekt. Vår tredje idé kretsar fortfarande kring glödlampor och kablar. Den här gången ger köksbelysningen oss ett ödmjukt uppdrag.

Köket verkar välja detta hängande ljus för att balansera det lyxiga. Oavsett om du har ett stort kök eller inte är den här belysningen väl värt att experimentera med. Köp bara några glödlampor av samma storlek och några sladdar

Häng glödlamporna i olika höjder, t.ex. över kablarna till taket i köket.

Otrolig DIY-köksbelysning

Otrolig DIY-köksbelysning
Källa: lampefeber.com

Modern köksbelysning skapar rika stilar som du kan experimentera med. För att göra denna fjärde idé till verklighet, köp den här otroliga köksväggbelysningen från en järnaffär. Du kan anpassa stilen via en onlinebutik.

Gör-det-själv-punkten ligger på hållarna på de stora glödlamporna. Vi tror att innehavarna har några hål. Använd en hammare för att spika hela glödlamporna mot köksväggen. Det är så enkelt. Hammare och naglar är grundläggande verktyg som du måste ha för att få upp denna idé.

Belysningen blir en cool titt på detta lilla och moderna kök genom fönstren.

Trevligt DIY köksbelysning

Trevligt DIY köksbelysning
Källa: industville.co.uk

Förutom glödlampor skapar den lanterninspirerade belysningen olika understilar. Ta detta exempel. Det här köket använder den söta belysningen som placeras rättvist mot varandra. Var och en av glödlamporna skapar en tråkig dag som skapar en vacker utsikt när den slås på.

Som med den fjärde idén måste du sortera den moderna ljusstilen med en lyktainspirerad design som lockar dig mest. Glöm inte att plocka upp stilen med hållaren med hål. Så här kan du spika belysningen mot köksväggen.

Belysningen ser söt ut med design och storlek.

Återvunnen DIY-köksbelysning

Återvunnen DIY-köksbelysning
Källa: freshome.com

För dig som väljer trätak är det här för dig. För att begränsa det kommer vår idé att passa dig som älskar vintage köksbelysning. Belysningen väljer en av pendellamporna som möjliggör ett fridfullt liv från det förflutna.

Vi hänvisar till hänglampan som faller över köksbänken. Leta efter en klassisk lampa som fortfarande kan användas på en loppmarknad för att hålla belysningen igång. Välj lampan med ett hål från vilket du kan fästa sladden.

När du har fäst den på lampan drar du bara sladden upp till taket i köket.

Cool DIY köksbelysning

Cool DIY köksbelysning
Källa: Secureidm.com

Rekommendationen delar samma allmänna koncept som den tredje idén. Båda använder glödlampor och hänger sedan upp dem alla med kablar. Men vid den sjunde toppen hängs olika lampstorlekar från små till stora.

De hängs i olika höjder, men de tittar alla noga på köksbänken. Till skillnad från det tredje, som ger balans, har köket den här gången en djup anledning.

Belysningen belyser köket, som är insvept i svartvitt.

Sofistikerad DIY-köksbelysning

Sofistikerad DIY-köksbelysning
Källa: slowf.mphventurescorp.com

Detta är vår perfekta gör-det-själv-köksbelysning i den här artikeln. Det tar några steg och fler element för att göra denna idé till verklighet. Du behöver en stark och använd stråle för att hålla små glödlampor och kablar.

Det knepiga steget är att hitta en metallhållare som visas på bilden. Vad som är gjort är att helt enkelt spika glödlampor och kablar, oavsett vad du vill. Vi hoppas att den här bilden säger så mycket om varför den åttonde strategin förtjänar din tid och energi.

Ljus DIY köksbelysning

Ljus DIY köksbelysning
Källa: hgtv.com

Shopping och spikning. Du behöver bara gå igenom de två stora stegen för att njuta av de ljusa strålarna i denna svala belysning. Kontrollera först att du väljer ett trätak för att göra det lättare att sätta in belysningen.

Belysningen förskönar detta skafferikök, som vanligtvis är insvept i vitt. Med det vita genomskinliga belysningsskyddet kan köket behålla temafärgen med starka och levande strålar.

Grön DIY köksbelysning

Grön DIY köksbelysning
Källa: sinhvienthienan.net

Grönt i ordets riktiga mening, förresten. Belysningen består av de fem hängande lamporna i vitt och grönt. Belysningen matchar den rustika köksstilen. En stark naturlig smak fyller därmed luften i köket.

Titta bara efter lampstilen tillsammans med metallhållaren. Se till att var och en av lamporna har små hål genom vilka du kan spika dem i köket i trätaket.

Vi hoppas att idéerna uppmuntrar dig att skapa din egen köksbelysning. Denna lilla handling kommer att öka din kärlek till ditt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*