Home / Hem / Disney juldekorationer

Disney juldekorationer

Disney juldekorationer

Disneys juldekorationer älskas av både barn och föräldrar. Om du har ett barn är de definitivt ett måste. Med en mängd olika Disney-ornament i alla former och storlekar att välja mellan blir det definitivt svårt att fatta ett beslut. Oroa dig inte, vi har begränsat dina alternativ åt dig.

Så utan vidare, här är de 10 bästa Disney-juldekorationerna som garanterat håller dig och ditt barn lyckligt:

Disney bords julgran: Disney’s Wonderful World

Disney Tableop Christmas Tree: Den underbara världen av Disney of Bradford Exchange toppar vår lista av en mycket bra anledning: Det låter dig ta med Disney-magi i en dukning! Det är en fantastisk bordsdekor fylld med Disney-karaktärer. När vi säger fyllda är det verkligen fyllt! I själva verket innehåller den 10 semesterscener med över 50 handmålade Disney-karaktärer av dig och ditt barns favoritfilmer.

Som om alla dessa funktioner inte räckte, gjorde Bradford Exchange det till och med till ett roterande träd där karaktärerna kommer till liv när de slås på. För den ultimata juldekorationen måste du skaffa dessa.


6-delig Disney julhängande figuruppsättning

Du kommer aldrig att ha tråkiga juldekorationer igen efter att du lagt till dessa ikoniska Disney-karaktärer i ditt träd i år. Oavsett om det är miniträdet i ditt barns sovrum eller huvudträdet i ditt vardagsrum, kommer denna serie Disney-karaktärer säkert att locka ett leende från publiken. Ja, från öra till öra! De sex karaktärerna i denna uppsättning inkluderar Mickey Mouse, 101 Dalmatians, Baloo, Cinderella, Snow White och Winnie the Pooh.


Disney Mickey Mouse julhängande figur

Klä upp ditt träd den här julen med den sötaste versionen av Mickey Mouse som håller fast i en ljussträng för att njuta av livet. Inte bara vill han sprida semestern, men han vill också framkalla skratt från den knäppa posen. Om du är en ivrig Disney-karaktärssamlare kommer du att älska den här inställningen från Aleko från den legendariska musen. I denna noggrant utformade hängande prydnad bär Mickey en jultomte och bär vita handskar. Hela biten har en klar blank emaljfinish för att uppmärksamma när den läggs till ditt träd.


Disney Winnie the Pooh juldekorationer hängande figur

Vem älskar inte den berömda Pooh Bear med sina söta, knubbiga kinder och roliga mini-äventyr? Om du fortfarande är osäker på vad du ska lägga som prydnad till ditt träd, är du säker på att du har bestämt dig nu efter att ha sett dessa ikoniska Disney-juldekorationer! Det är inte bara perfekt för ett barn som ser Winnie the Pooh som en förebild utan också för vuxna, och det får oss att se tillbaka på barndomsminnen som är fulla av glädje och dumhet!


Disneys Snow Queen Elsa prydnad

Som en av de nyaste Disney-prinsessorna är den här Elsa-prydnaden säkerligen en hit med din dotter! Den är gjord av porslin och handmålad så att den blir en realistisk bild av Disney-prinsessan. Du vet från materialet att det är gjort för att hålla. Det är inte lätt att gnista barns fantasi och skildra Disney-karaktären perfekt.

Om du har en dotter måste du ha henne; det gör julen mer minnesvärd och spännande för barnet!

Tidlös semestertopptopp

Låt oss vara ärliga! Var och en av oss älskar Disney och dess många karaktärer. Vi skulle göra ett stort misstag om vi inte inkluderade detta på vår lista över de bästa Disney-julprydnaderna. Alla från Mickey Mouse och Winnie the Pooh till Tinker Bell och Pluto finns i detta roterande trädlock. Ja, det snurrar. Slå på den och Disney-leksakerna snurrar runt din julgran. Glad, har jag rätt?


Disney Princess Rapunzel Aquarium Ornament

Detta visar Disney-prinsessan från filmen Tangled. Rapunzel läser en bok med sitt långa blonda hår som sticker ut ur ryggen. Om ditt barn älskar det kommer denna prydnad att älskas inte bara till jul utan i många år framöver! Med en vikt på 0,25 kg är det en multifunktionell produkt med förmågan att sitta på ditt barns akvarium eller studiebord!


Julprydnad Disney Pixar Cars Lightning McQueen Car

Dessa Lightning McQueen julpynt är så söta och älskade av barn att dina barn kan vara mer glada över att ha dem på din familjs julgran snarare än gåvorna under! Den kommer färdig att hängas med prydnadens bandhållare. Med det sagt är den bästa presenten att ge ditt barn den här julen. Du kan till och med låta barnet hänga sitt nya samlarobjekt på ditt träd!


Julprydnad Disney Frozen Olaf Resin Figure

Många barn älskar den här realistiska versionen av den frusna karaktären Olaf. Hans leende ger varje barn barnslig glädje. Även om det är en snögubbe som kommer ihåg hur bedårande karaktären i filmen var, kommer det att smälta dig och ditt barns hjärtan. Eftersom den är gjord av polyresin kan den spelas av ditt barn och sätta tillbaka den i trädet för visning, till skillnad från andra Disney-julpynt som bara är för samlare. Så om ditt barn är ett fan av hit Disney-hit Frozen, skynda dig innan leveranserna tar slut!


Disney Aladdin 25-årsjubileum juldekorationer med musik

Den sista Disney-julprydnaden på vår lista firar Aladdins film för 25 år sedan! Det spelar det officiella soundtracket för Disney-filmen, A Whole New World, medan både Jasmine och Aladdin svävar högt över staden Agrabah (fiktiv) och molnen. Paketet innehåller ett LR44 alkaliskt batteri så att din lilla pojke kan börja spela låten snart ur lådan!


Top 7 Disney Christmas Ornaments 2016 - Search Prince
Amazon.com: Jim Shore Disney Traditions Mickey Minnie And Donald.
GRANSKADE: 30 bästa Disney-julprydnader 20
26 DIY Disney juldekorationer - Bästa Disney Christmas Ornamen
Handla Disneys jul i juli Ornamenter N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*