Home / Hem / Dekorativa tallrikar för köksvägg
Dekorativa tallrikar för köksvägg

Dekorativa tallrikar för köksvägg

Dekorativa tallrikar för köksvägg

Dekorativa tallrikar för en köksvägg kan förklara din personliga filosofi eller muntra dig på din väg genom din arbetsdag. Eller så kan de bara vara något vackert du gillar. Oavsett din åsikt eller anledningen till presentationen är tematiska tallrikar ett speciellt slut på din köksinredning.

Bara något vackert

Blommor, kattungar, valpar eller gamblande lamm, dekorationer på en vacker tallrik kan försköna en tom vägg eller lysa upp ett mörkt hörn. En charmig tallrik gör något lugnande eller avkopplande som du kan vila på medan du har din spannmål och dricker på morgonen. Låt papperet vara med sitt störande fönster mot världen och låt dig koppla av en stund medan du tittar på något vackert.

Ett upplyftande meddelande

Om du har lyckats nå vuxen ålder vet du att oavsett var du bor eller vilken nivå av samhälle du befinner dig i världen innehåller störande element. Ett starkt eller lyckligt meddelande som förmedlas från en tallrik som du specifikt har valt eller gett dig av en vän kan ge dig styrkan att möta vad dagen kommer att medföra eller du i slutet av en lång en för att lugna hård arbetsdag. Ibland är det ännu bättre än en chokladglassrätt – och för vissa av oss säger det mycket. Dina dekorativa tallrikar för en köksvägg kan lysa upp ditt kök och ibland förmedla varaktiga meddelanden som kommer att lysa upp din dag och hjälpa dig att komma igenom. Världen är vid och det finns sorgliga och hemska saker utanför ditt kök. En vacker tallrik kan ge dig ett ögonblick av lugn innan du ger dig iväg i dessa “slingor och pilar av otrolig tur”. Dessutom kan dina vackra väggplattor delas med andra som besöker ditt kök så att du kan sprida glädjen. Här är tio exempel på något vackert för din värld.

Väggdekoration med flera plattor

Ge detaljer och liv till ditt kök med denna smälta uppsättning med flera paneler. Inredningen har ett brett utbud av färger så att du enkelt kan ta med dig den färg och önskan du vill ha i ditt kök. Om du behöver en stor bit som kommer att fånga allas uppmärksamhet, är det här för dig. Varje platta delar texturerna med resten från liten till stor så att du kan njuta av varje detalj.


Tinplatta väggdekoration

Med orden ”Trust in the Lord” på denna tallrik är det en underbar inredning i varje kök. Runt texten på panelens kurva finns en etsad maskrosfries som ger den liv utan att lägga till mer färg. Med de två handtagen kan den här plattan enkelt och säkert fästas på din vägg.


Panel väggdekor

Om du vill lägga till lite färg på en vägg i enfärgad färg vill du ha saker som sticker ut. Denna keramiska tallrik ser ut som porslin för ögat och har ett blått blommahjärta med tillbehör. Porslinsvitt och ljusblått ger färg till alla rum. Plattan har en mässingsklädsel med blommor, en slända och ett band.


När du lägger till inredning i köket kan massor av text förmedla upplyftande meddelanden. Denna uppsättning är avsedd att skapa förtroende genom religiösa texter. Plattorna har ett gammalt utseende för att ge dem och meddelandet en tidlös känsla. Storleken är tunn så att de kan hänga på dörrarna utan att reservera mycket utrymme eller definiera köket.


BE Scattered Italian Plates väggkonst

Denna uppsättning med sex paneler är monterad på en metallram för permanent stöd. Varje tallrik har en blommönster som ger livfulla färger till rummet. Tallrikarna är perfekta för alla kök med växter och andra blomsterarrangemang. Med en bredd på 22 tum och en höjd på 36 tum skulle den här biten se bra ut på väggen ovanför nästan vilken enhet som helst.


Home Source 500-21913-B Dekorativ väggkonst

Om du försöker samla unika smaker vid bordet, erbjuder denna tallrik en lösning. Med sin samtida stil är det säkert att inte förolämpa och samtidigt ge harmoni till olika element genom sina färger. Denna bit är perfekt för mittbordet eller väggen så att alla kan njuta av de olika aspekterna av etsningarna på plattan.


Keramiska tallrikar Marockansk handgjord serveringsvägghängning

Med en lätt kalkfärg sticker denna dekorativa bit ut. Plattan har starka jordtoner och kan definiera ett rum. Detta handgjorda stycke kan vara ett underbart mittstycke eller hänga på väggen med sin mindre bas som gömmer stödet. Plattan är utmärkt för alla som gillar marockanska teman.


Spode Blue Room georgiska tallrikar, set med 6 olika motiv

En vitblå och porslinsplattesats kan verkligen föra ett utrymme, från att visas i en resväska till formell matklädsel. Plattorna visar alla som bryr sig om att sitta vid bordet och uttrycker öppenhet genom sina många mönster och mönster. Dessa tallrikar är alla diskmaskinssäkra och kan användas i mikrovågsugnen utan rädsla.


Keramiska tallrikar Marockansk handgjord serveringsvägghängning

Denna marockanska tallrik är handgjord med ett ljust grönt grundmönster. Designen har fler benvita färger i konst med färger av naturens frukter och paprika. På 14 tum runt denna bit kan maten hållas som bordsdukning eller visas på displayen med din marockanska uppsättning med lätthet.


Väggplatta / handduksstång

Denna handduksstång är perfekt för köket för att visa dina bästa 9-tums tallrikar säkert på väggen. Detta järnfäste kan bära en avsevärd vikt och med sin svarta yta sticker det ut mot alla ljusa väggar. I kombination med handduksstången kommer dessa värdefulla plattor att märkas av alla.


29+ bästa idéer för att dekorera idéer på köksväggar |  Tallrik.
Dekorativa tallrikar för köksvägg - Vintage - kök - House & Ho
Dekorativ väggplatta - bra väggdekoration i köket.
Dekorativa tallrikar för kök vägg design Ide
dekorativa plattor-vägg-dekoration-idéer |  Plattor på väggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*