Home / Hem / Dekorativa plattor att hänga på väggen
Dekorativa plattor att hänga på väggen

Dekorativa plattor att hänga på väggen

Dekorativa plattor att hänga på väggen

Det finns få saker mer charmiga och retro än dekorativa tallrikar som hänger på din vägg. Men det här är inte din mormors hängande tallrikar. Endast en eller två av dessa plattor liknar de värdefulla plattorna som en gång hängde på väggarna i pionjärhus eller i de dammiga husen i de tidiga gränsuppgörelserna. Detta är konstverk som är avsedda att visas och används inte för ett bord eller en del av en bordsdekoration.

Flera skärmar

Knyt din rumsdekoration tillsammans med ett samordnat arrangemang med flera paneler. Vissa finns som uppsättningar av enskilda paneler, men andra är redan ordnade med en metallram som är redo att hängas på din vägg. Panelerna som inte redan är ordnade har ett samordnat tema och kommer ibland med sina egna hängare så att du inte behöver lita på hårdvarupanelhängarna.

Metallplattor

Metallplattor är lite säkrare än keramiska plattor för väggupphängning. Det är mindre troligt att de skadas om en hängare viker och tappar dem på golvet. Dessutom är bakad emalj ett utmärkt sätt att lägga till djärva färger som inte bleknar lätt i ditt kök eller matsal. Från konstnärliga arrangemang gjorda av galvaniserad tenn till unika Art Deco-mönster, gör metallplattor ett djärvt uttalande på dina väggar.

Säkra keramiska plattor

Om du vill samla in tallrikar kanske du vill säkra keramiska plattor. Det finns inget bättre sätt än att använda en av metallramarna, som liknar de plattuppsättningar som visas här. Med hjälp av en ram kan du skjuta paneler in och ut ur din samling utan att behöva oroa dig för att byta väggfäste. Annars säljer många konst- och hantverksbutiker skräddarsydda klipp speciellt för att hänga väggpaneler. Nedan följer tio exempel på hängande väggpaneler. Variationen och typen av tallrikar är nästan obegränsad, så du har en utmärkt chans att hitta plattan eller tallrikarna som passar ditt inredningstema. Du kan använda skyltarna för att komma ihåg händelser eller resor eller använda dem för att drömma lite om andra platser och olika klimat.

Galvaniserade väggpaneler

Krydda ditt stuga eller lantliga kökstema med detta arrangemang av galvaniserade plattor och metallvalsar. Arrangemanget kombinerar det bästa av minnet av regn på tenntak med sjaskig elegant elegans. Lägg till mjölkburkar i metall, galvaniserade bassänger och liknande föremål för en riktig promenad tillbaka i tiden. Ingenting säger land som diskbadkar och mjölkutrustning från förflutna dagar.


Blomma hängande tallrik arrangemang

Njut av utseendet på bakade emaljplattor dekorerade med ljusa blommönster och avbildade på en metallram. Denna glada design kommer att lysa upp varje kök eller skapa ett intressant sätt att hälsa besökare när de går nerför den främre korridoren. Du kan enkelt lägga till lämpliga vaser eller blomsterarrangemang i rummet.


Blomma väggpanel dekor

Njut av de djärva, överraskande färgerna i denna samling hängande väggpaneler. De stiliserade blommönstren är perfekta för entréområdet, vardagsrummet, matsalen eller köket och pryder varje tom vägg. Passar bra med starka keramiska vaser med sommarliga snittblommor eller art deco-accenter eller för att lysa upp ditt hem på vintern.


Väggpanel i glas

Denna väggpanel gjord av handblåst glas som påminner om Salvador Dali kan enkelt presenteras som ett bord eller en nischprydnad. Dess färgtoner varierar subtilt från klar till gul till en blågrön som påminner om vatten. Gröna ränder som liknar tång eller vattengräs rinner genom dem. Denna känsliga platta påminner om en ömtålig vattenekologi.


Day at the Beach 9-delad väggdekor

Kommer du ihåg den underbara dagen på stranden eller drömmer du om att åka dit med denna nio bitar väggdekoration. Varje platta är genomborrad på två ställen för att möjliggöra en läderrem för upphängning. Linjeteckningar i blått visar saker som snäckskal, snäckskal och sjöstjärnor. Den strikta behandlingen av ritningarna gör dessa paneler utmärkta för en minimalistisk inredning.


Njut av klassiska mönster av fåglar eller blommor på en brun vintage bakgrund omgiven av “spets”. Hela designen återges på metallplattan. Dessa bitar kan ge en lugn, om något nostalgisk, skönhet till alla rum i huset. Dessa kan enkelt kombineras med viktoriansk inredning eller till och med Edwardian.


Andinska kvinnor

Denna handmålade platta visas i djärva färger och visar Francisco Guerreros “Andeskvinnorna”. Tre kvinnor visas i silhuetter med traditionella hattar och halsdukar som bärs av kvinnor i denna region. Varje kvinna visas med en olja, en stor lerkruka och en korg i mitten av grupperingen.


Dekorativa tallrikar att hänga på väggen 2020 - Idéer på Fot
Dekorativa tallrikar att hänga på väggen 2020 - Idéer på Fot
Det enklaste sättet att hänga dekorativa tallrikar på din vägg - den här riktiga M.
Varför hänger folk tallrikar på väggar?  Är det bara för dekoration?  - Quo
Dekorativa tallrikar i väggdekor: 15 inspirerande idéer |  Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*