Home / Hem / Dekorativa köksbehållare
Dekorativa köksbehållare

Dekorativa köksbehållare

Dekorativa köksbehållare

Köksburkar har en lång tradition och bör hjälpa till att hålla maten färsk och skyddad från skadedjur. Detta påminner om barnrym om malarpojken som “bodde ensam och om allt bröd och ost som han hade på Regal.” Du behöver inte ”åka till London för att köpa en fru” (lite felaktigt citat där), med vackra, dekorativa köksbehållare, de flesta av de apparater som anges nedan kommer med gummipackningar eller packningar för att hålla maten säker.

Minnen från mormors kök

Kapslar skyddar inte bara mat. Du anger tonen för ditt kök. Oavsett om du är en lång tonåring, tjugo år gammal eller mormor med en grupp barnbarn, färgglada kapslar gör ett charmigt uttalande i ditt kök – en som lämnar ett bestående intryck som kommer att stanna hos vänner och familj. “Var behöll mamma chokladkakorna?” “Åh, precis där i det stora blå huset, bredvid te och socker.” Även om det kanske inte finns så starka och olfaktoriska minnen dröjer sig visuella associationer långt efter att kapslarna försvinner.

Praktisk skönhet

Ingen älskar mjölmaskar i majsmjöl eller havrebugg i spannmål – såvida det inte är maskar eller skalbaggar. En robust kapsel med gummitätning kan hålla häftklamrarna säkra eller förlänga livslängden på bakverk såsom kex. Kapslar kan finnas i olika material eller utföranden. Det kan vara keramik, stengods eller metall, vilket påminner om en specifik mus. “Jag klagar bittert … brödkorgen är gjord av tenn, jag kan inte komma in.” Sådana robusta material och en robust tätning är precis saken för dina köksredskap.

Lättskött

Även om det inte rekommenderas för användning i mikrovågsugn eller anses vara diskmaskinssäkert, är de flesta kapslar lätta att tvätta och torka för hand. De behöver vanligtvis inte rengöras ofta. Faktum är att en fuktig trasa utsidan ofta räcker för en fullständig årlig rengöring. Dekorativa uppsättningar av köksbehållare, som de som anges nedan, kan komplettera ett kökstema eller vara kontaktpunkten för att utveckla ditt köksinredning. Dess lätta yta påminner om mjölk och kakor på köksbordet eller för att mäta socker, mjöl eller salt för favoritrecept. Både praktiska och vackra, de kan ange tonen för ditt kök – hjärtat i ditt hem. Nedan följer ett urval för din övervägande.

Tre delar keramisk köksbehållare

Vit med lerkar i bandet. Varje lock har en tätning för en tät passform som håller buggarna ute och bibehåller smaken. Lämplig för kaffe, te, mjöl, socker eller salt. Kapslarna passar perfekt på de flesta standardbänkar. Jordtonerna passar bra med sjaskig chic, lantlig eller stugainredning.


Mörka kopparkapslar

Dessa djupt kanaliserade kopparfärgade burkar i metall dekorerade med en präglad druvdesign är precis saken för att hålla köksredskap fräscha och redo att användas. Dessa kapslar är lukt-, rost-, fläck- eller mögelsäkra och har tät tätning. De håller ditt te, kaffe, mjöl och socker i god form. Handtvätt och torka omedelbart.


Tre vita keramiska kapslar

Tre vita keramiska kapslar i rullhållare ger ditt kök en touch av elegans. Livsmedelssäkra material med tätt passande lock för att hålla buggar och smaka ute. Förvara mjöl, socker, te eller andra torra varor som du vill ha till hands. En produkt från Fleur de Lis living.


Tredelad kapseluppsättning av stål

En tredelad stålkapseluppsättning från Victoria, charmigt präglad med ett Fleur de Lis-mönster från Old Dutch International. Lätt att rengöra och tåla smuts, rost, lukt och bulning. Med detta i åtanke bör de dock tvättas för hand och torkas omedelbart. De är utmärkta val för ditt te, kaffe, godis, pasta eller något annat ämne som behöver lite skydd.


Shabby Chic tredelad kapseluppsättning

Denna kapseluppsättning är perfekt för din shabby chic, din stuga eller ditt lantliga kök. De galvaniserade metallbehållarna är försedda med välkända lantbruksmeddelanden och har lock av mangoträ. Den lilla försämringen av den gröna metallen ger dess utseende en extra äkthet. Denna uppsättning har tagits med dig av Gracie Oaks. Dessa livsmedelssäkra kapslar är bara platsen för att förvara ditt te och kakor.


Hahn tredelat köksbehållarset

Perfekt för ett tupp- eller kycklingtemakök, dessa jerryburkar från August Grove erbjuder var och en en glödande bild av Chanticleer. Det finns sepia-gårdsscener eller gamla gårdsannonser bakom kranarna. Ett charmigt tillskott till stugan eller lantköket och lämpar sig för shabby chic. Håll koll på dina kakor, te och socker och servera en konversationsbit med dina Levenses.


Servitörskapsel

Du och dina gäster kommer att älska denna glada uppsättning keramiska kapslar, som alla visar en glad servitör som serverar en drink. Du kan naturligtvis hålla vanligt kaffe, te, socker eller mjöl där inne, men man undrar om det inte finns något mer intressant som läskflaskor som kan hållas i minst en.


Tappningskapsel med handtag för glasdörrknopp

Åh, gårdagens tips! Glasdörrknoppar var en gång ”saken”. Du kan återuppleva denna bit av nostalgi med en kapseluppsättning som har glasdörrknoppar som lockhandtag. Kapslarna själva är livsmedelssäkra och har gummitätningar runt locken. Tvätta bara händerna.


Fyrkantiga keramiska kapslar i östlig stil

Njut av de livfulla färgerna och geometriska mönster som ofta finns i östra kakelmosaik. Ingen kommer att ha problem med att hitta dessa kapslar på din köksbänk! Livsmedelssäkra, i graderade storlekar, är de den perfekta trekant för te, socker och kakor – en fest för ögonen för kropp och kropp. Lägg till täckebitar eller broderade löpare för ett köksuttalande.


Solrosor för en ljusare dag

Tre kvadratiska stengodsbehållare med ljusa solrosmålningar ger solen in i ditt kök. De ljusgula blommorna på en vit bakgrund är en iögonfallande konversationsbit. Denna färgglada uppsättning med tre kapslar är livsmedelssäker och har plats för alla kombinationer av dina köksredskap eller redskap.


Dekorativa köksburkuppsättningar Foto - 6 |  Kök ide
Dekorativa köksburkar ställer in bilder, var kan man köpa
Trisha Yearwood Coffee Talk dekorativa glasburkar, uppsättning 3.
Dekorativa köksbehållare  |  Kök ide
Amazon.com: Barnyard Designs Dekorativ häckande köksburk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*