Home / Hem / Dekorativa klockor för dörrklocka
Dekorativa klockor för dörrklocka

Dekorativa klockor för dörrklocka

Dekorativa klockor för dörrklocka

Dekorativa dörrklockor täcker en viktig funktion i ett hus. De kommer att meddela dig angående gästerna vid din dörr och var och en fungerar som en gratis anläggning för ditt hem. Ett dörrklockskydd är i grunden ett måste för alla hem. Med så stor efterfrågan är det inte konstigt att marknaden är översvämmad med olika stilar och mönster. Att ha massor av alternativ är bra eftersom du inte behöver tvingas ringa en dörrklocka som bara är “okej” med dig. Å andra sidan finns det så många alternativ att det är lätt att bli förvirrad och frustrerad.
För att hjälpa dig med detta ger den här artikeln en köpguide och några handplockade alternativ så att du kan granska dina tillgängliga alternativ.

design

När du köper ett dekorativt dörrklockahölje är det första du bör tänka på ditt hem stil. Bara för att en dörrklocka ser bra ut betyder inte nödvändigtvis att det automatiskt kommer att gå bra med ditt hems design och stil. Så se till att först kontrollera stilen eller utformningen av ditt hem. Då kan du leta efter en dörrklocka som passar in i ditt bostads design eller tema. Kom alltid ihåg att ett dörrklockhölje som inte matchar ditt hemstil troligen sticker ut som en öm tumme.

material

Dörrklockans lock är vanligtvis gjorda av plast, rostfritt stål eller trä. Alla har sina egna fördelar och nackdelar. Plastpoäng med överkomliga priser och bärbarhet. Därför är det ett bra val när budgeten är stram. Å andra sidan är det det minst hållbara materialet för dörrklockan. Rostfritt stål är mycket hållbart och har en distinkt atmosfär med sin glansiga glans. Å andra sidan är det dyrare än plast. När det gäller intrycket av lyx och elegans är trä helt enkelt kung. Det är dock ett material som är utsatt för fuktskador. Dekorativa träklockor av trä är vanligtvis också dyrare.

Programmerbarhet

En annan sak att tänka på är antalet ingångar i ditt hem. Om du har en huvuddörr som välkomnar gästerna kan du helt enkelt välja ett klockomslag i en ton. Men om du har mer än en dörr att välkomna dina gäster i, kan ett dörrklockans lock i en färg skapa förvirring. Föreställ dig två dörrar med samma ton. När dörrklockan ringer är du inte säker på vilken dörr du ska öppna. Så i det här fallet är det bättre att välja dörrklockans lock med minst två toner. Du vet nu vad du ska leta efter i ett dekorativt klockspel. Det är dags för dig att shoppa!

Dekorativ trådbunden dörrgong

Hälsa gästerna med elegans och tidlös sofistikering med denna dekorativa dörrklocka. En mångsidig produkt som perfekt matchar en mängd populära stilar som klassisk, modern eller enkelhet. Den levereras också med en funktion som låter dig programmera två toner, vilket innebär att du inte kan gissa vilken dörr gäst ringer på.


Samtida dörrklocka i rostfritt stål

Ett elegant klockspel som ger din gäst ett bra intryck av ditt hem. Med en elegant, modern design kan den omedelbart förbättra estetiken i din utomhusmiljö. Tillverkad av rostfritt stål och polerat, det är inte bara hållbart utan också en fest för ögonen.


Dekorativ trådbunden dörrgong

Ett klockspel som passar bra i klassisk stil eller tidlös enkelhet. Ett klockspel som låter dig programmera tonarna för två dörrar för att göra det lättare att känna igen vilken dörr din gäst kommer. Klockspelet är också kompatibelt med standardkolvarna.


Dekorativ trådbunden dörrgong

Ge ditt hem ett bra första intryck med denna dekorativa dörrklocka. Med en unik design i vit färg utstrålar den klass, elegans och förfining. Det är en perfekt komplimang för hem med modern eller traditionell stil. Förutom den estetiskt tilltalande designen har den två programmerbara färger.


Dörrklocka

Med ett mörkt ekmaterial och silver- och gulddetaljer ger denna dörrklocka helt enkelt ett elegant intryck. Dessutom har den två kamrar som ger ett tydligt rikt ljud. Med en slående elegant estetik och en tilltalande ton är denna handmålade dörrklocka ett utmärkt tillskott till alla hem.


Trådlös och trådbunden dörrklocka

Denna dörrklocka har en mörk träfinish och ett unikt rullverk, en design som helt enkelt är iögonfallande. Denna dörrklocka saknar också funktioner med ett intervall på 150 fot och en justerbar volymkontroll. Den är också kompatibel med en trådbunden eller trådlös installation.


Traditionell musikalisk trådbunden dörrklocka

En dörrklocka gjord av äkta lönnträ. Den har en distinkt kolonndesign och tre rör med mässingsbeläggning. Ett klockspel som passar perfekt med det övergående eller samtida temat. Med tre programmerbara toner erbjuder den funktioner över genomsnittet.


Dekorativ trådbunden dörrgong

Med ett vitt lock, rektangulära spår och fasade kanter har denna dörr en subtil förfining. Det fungerar bra med både klassiska och samtida stilar. Den har bra funktionalitet med två programmerbara toner. Med kablar anslutna till en 16 volt transformator beror inte klockan på batterier. Således erbjuder den en mer tillförlitlig tjänst jämfört med batteridrivna biljett.


Bärbar trådlös pilotdörrklocksats

En dörrklocka som har mångsidighet och bärbarhet. Eftersom den är batteridriven och levereras med en mottagare och tryckknapp är det en dörrklocka som du kan ta med dig vart du än går. Med en elegant och iögonfallande design är det inget problem att passa in i en stil. Den är också mångsidig eftersom du antingen kan lämna den på en plan yta eller hänga upp den.


Trälek med rör

Med ett fint utformat träöverdrag och rör med mässingsbeläggning utstrålar detta träspel en djärv klassisk atmosfär. Förutom förstklassigt utseende erbjuder den utmärkt funktionalitet. Den har en justerbar volymkontroll och koder att välja för att eliminera störningar. Eftersom det är batteridrivet och har trådlös kontroll är det inget problem att hantera komplicerade ledningar.


Doorbell Chime Covers för 2020 - Idéer på Fot
Doorbell Chime Covers för 2020 - Idéer på Fot
Door Chime Covers - Idéer på Fot
Dekorativt dörrklockans lock |  Dörrklocka, Dörrklocka, Diy.
Dekroativ klockklocka för dörrklocka med utbytbara fronter - YouTu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*