Home / Hem / Dekorativa keramiska plattor
Dekorativa keramiska plattor

Dekorativa keramiska plattor

Dekorativa keramiska plattor

Det krävs bara några högkvalitativa dekorativa keramiska plattor för att helt förvandla dina väggar eller golv. Utsmyckade kakeldesigner accentuerar ditt hem och med flera kakeldesigner på marknaden är du verkligen bortskämd när det gäller att köpa. Dekorativa keramiska plattor kan användas på väggar och golv, köksstänk, badrum och andra delar av hemmet.

Hur man köper rätt dekorativa keramiska plattor

Dekorativa keramiska plattor samlingar i olika mönster. När du gör några köpplaner är det viktigt att överväga alla dina alternativ innan du väljer vad som fungerar bäst för dig. Det viktigaste att se upp för är mönstret på varje bricka. Skönheten i dekorativa keramiska plattor gränsar alltid beroende på det mönster som de dekorerades med. Enkla mönster med en touch av konst och unikhet rekommenderas ofta. Något minimalistiskt borde också fungera. Färgerna är mycket viktiga. Medan vissa dekorativa keramiska plattor har flera färger, kan andra ha en eller två färgkombinationer. Färgtypen bestäms av två saker. Var ska du placera brickorna först? Som en tumregel ska kakelfärgerna matcha de andra färgerna i ditt hem. För det andra måste du också välja mellan ljusa och mörka brickor. Ljusa färger är bra och kan gå långt för att leva upp ditt utrymme. Men mörkare nyanser tenderar att ha sin egen hemlighet. I slutet av dagen handlar allt om personliga preferenser och smaker. Titta också på kostnaden. Många faktorer bestämmer kostnaden för dekorativa keramiska plattor. Klassiska och konstnärliga mönster brukar kosta mer jämfört med minimalistiska alternativ. Men även på en relativt liten budget kan du alltid hitta något som passar dina dekorationsbehov.

Var kan man köpa dekorativa keramiska plattor

Dekorativa keramiska plattor kanter finns i många lokala hårdvaruaffärer. Men större butiker tenderar att ha de bästa designen. Det kan också vara en bra idé att börja med lite fönstershopping för att utvärdera de alternativ du har. Dekorativa keramiska plattor kan också köpas direkt online. För att göra din sökning enklare har vi sammanställt en lista över tio dekorativa keramiska plattor som kan intressera dig.

Cementkeramikplattor i beige / kol

Denna kakel ger ett iögonfallande mönster i vackra beige toner med inslag av rött, blått och kol. Plattorna kan användas för alla våningar med medelstor trafik. Designens sofistikering i kombination med de uppenbara konstverken i finish gör dem idealiska för alla dekorationsrenoveringar i ditt hem eller din affärspark.


Cementkeramikplattor i guld / grön / vinröd / vit

Cementa Ceramic Tile är en annan sofistikerad design med iögonfallande mönster. Brickorna är i guld, grönt, vitt och vinrött. Den färgglada karismen och den attraktiva uppförande kommer att blåsa bort alla. Plattorna kan användas för kök och badrum, men det är bättre om de används som accenter.


Antiqua keramisk tunnelbana kakel i känslor Griggio

Om du letar efter unika vintage accenter för att helt omforma ditt utrymme, är denna Antiqua Ceramic Subway Tile det perfekta valet för dig. Denna präglade blommiga tunnelbana kakel har också unika ojämna kanter och ett slumpmässigt urval av unika mönster från slut till slut. Perfekt unikt för varje vägg!


Fästplattor i ankerplats i Craquele Mix Grey

Denna enkla och minimalistiska dekorativa kakel har en grå sprakglasyr. Det erbjuder en unik och subtil dekorativ accent. De skulpterade kanterna och de släta, glänsande ytorna ger en perfekt, jämn färgton. Plattorna är också mångsidiga. Informera dig därför om alla möjligheter under installationen.


Haute Ceramic Field Tile i antracit

Denna polynesiska inspirerade design kommer med unika och vackra mönster och mycket unika färger. Plattorna är också ogenomträngliga och mycket slitstarka. Det betyder att du kan använda plattorna för både inomhus- och utomhusbruk. Haute Ceramic Field Tile kombinerar design med styrka.


Bliss Ceramic Mosaic Tile i midnattblått

Dessa dekorativa plattor är den perfekta definitionen av enkelhet som bäst. De unika sexkantiga plattorna är utformade för att skapa en djärv och grafisk effekt i alla rum. Plattorna är gjorda av keramik. De är snygga, tilltalande och också mycket slitstarka. Om du letar efter en minimalistisk design på marknaden som fortfarande får ditt jobb gjort är det här alternativet för dig.


Berkeley Ceramic Subway Tile i Arctic White

Denna Berkeley Ceramic Subway Tile i Arctic White är en annan enkel och minimalistisk design med vackra mönster och färger. Dess snygga utseende och unika design gör det till det perfekta valet för alla inredningar. Plattorna är också relativt överkomliga jämfört med de andra alternativen i den här listan. De är idealiska för personer med en budget.


Artea porslinsfält i mörkgrå / vit

Arteas porslinsfält i mörkgrå / vit har ett enkelt mönster i vitt och svart. Den iögonfallande designen kännetecknas av en sval vit bakgrund med släta ytor. Plattorna är också ogenomträngliga och mycket halksäkra. Kakelplattan kan användas inomhus eller utomhus beroende på dina behov.


Atticas Random Sized Ceramic Split Face Tile i brun

Denna robusta och stenliknande plattdesign är den perfekta definitionen av vintage. Det är ett av de starkaste och mest hållbara alternativen på den här listan. Kakelarbeten kan användas för uppfart eller andra områden med hög trafik. Dess unika charm i kombination med den mästerliga, robusta finishen kommer att locka allas uppmärksamhet.


Dekorativa keramiska tegelramar för 2020 - Idéer på Fot
Dekorativa keramiska kakelgränser för 2020 - Idéer om Foter.
Dekorativa keramiska kakelgränser för 2020 - Idéer om Foter.
300x100mm vita 3d dekorativa keramiska kakelramar - Köp Imitera.
Dekorativa handgjorda keramiska plattor: Dekorativa handgjorda keramiska vågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*