Home / Hem / Dekorativa inomhus fågelhus
Dekorativa inomhus fågelhus

Dekorativa inomhus fågelhus

Dekorativa inomhus fågelhus

En voljär inomhus och utomhus säger mycket om dig. Det uttrycker intresse, uttalanden, medkänsla, säkerhet etc. Ett välskött voliär kan föra din trädgård såväl som dina rum i ditt hem. De är perfekta för dekorationer som ofta behöver monteras små och högt på en vägg eller måste hålla ett ljus inuti för att skapa ett kreativt nattljus och ge dig målinriktad sikt utan att blinda dig.

Gör ett uttalande

Fågelhus kan göra olika uttalanden åt dig om din smak, vad du gillar, till och med hur avslappnad eller öppensinnad du är för andra. Det ger också ett starkt uttalande om medkänsla, eftersom fågelhus vanligtvis inte är för personligt bruk och visar en viss räckvidd för andra. Andra fågelmatare kan uttrycka din humor genom mönster eller dekorationer. Du kan också markera vänliga rivaliteter som en Chicago Cubs-voljär bredvid en St. Luis Cardinals-voljär. Fågelhus kan markera andra dekorationer eller enkelt smälta ett rum i trä eller rustika färger till en stenstil. Det åldrande uttalandet visar att du har erfarenhet och har varit framgångsrik.

Ge säkerhet

Säkerhet är inte alltid för dig. En fågelmatare gör detsamma för fåglar som håller dem säkra. I en fågelbur kan voljären fortfarande skydda dina fåglar från andra husdjur. Inomhus ger voljären dig extra säkerhet eftersom många är öppna och kan lagra säkerhetssystem som du har gömt dig i samtidigt som du skapar en positiv miljö. Människor förväntar sig inte säkerhet på små platser som dessa som kameror och rörelsedetektorer lätt kan dölja. Även om det begränsar ett skyddande fält, skapar det en gedigen säkerhet.

Slå samman med din interiör med utsidan

Att få ditt hem fullt av uttryck till liv är ofta en utmaning. Genom att matcha eller länka teman eller idéer till din utomhusdekor kan du se till att den visar ett starkt uttalande och sammanhållning. Att koppla ihop din inredning visar att du planerade det bra och kan få igång saker för andra. Inomhus fågelhus kan överbrygga denna anslutning och ta hand om naturen och miljön vi lever i. De gör saker mer behagliga för ögat och visar konstnärlig smak oavsett omgivningen du bor i.

Odaniel dekorativt fågelhus

Med en träton kan detta fågelhus lägga till en inredning i alla inomhusträdgårdar utan att lägga till många utomhuselement. Tjurskallen och repet på sidan ger denna voljär ett sydvästligt tema. Detta kan enkelt läggas till i vilket timmerhus som helst. Med trådkroken kan denna del enkelt hängas upp eller fästas på en befintlig fågelbur.


Dekorativt fågelhus

Det här kyrkotornets designfågelhus passar en mängd olika inomhusplatser. Den vita kroppen och taket i brunt metall passar bra i alla träfärgade rum eller metallkonstruktioner. Denna bit är tillräckligt stor för att läggas till i ett klassiskt modelleringspaket för stadsbord som ger en touch av religion.


Liten 11,5 x 2 i det dekorativa fågelhuset

Detta fristående fågelhus i bronsfinish är ett roligt tillskott till slutbordet. Inredd som en stugainredning ger detta en välkomnande känsla av att vara hemma i ett område. Bronsfinishen fungerar bra för många mörka toner och temaområden och fungerar bra för mörkt trä som en vacker redwood-byrå.


Levande brevlåda Dekorativt fågelhus

Formad som en brevlåda, kan denna bit lägga till en distinkt dekor till alla hem. Den åldrade och väderbitna designen visar åldern på denna bit som framhäver dess autentiska utseende. Detta kan ge struktur till ett rum som innehåller memorabilia från det förflutna och kan användas för att förvara föremål för säker förvaring.


Sleepy Hollow Bird House

Denna bit fungerar bra för många typer av landskap och fungerar bra för din inomhus trädgård eller växter. På en mantelpiece kan detta fågelhus lägga till ett falskt djup med murgröna framför den. Det åldrade koppartaket fungerar bra för många typer av gröna, medan de vita väggarna bakom locket sticker ut.


Halsfri fristående voljär och fågelmatare

De genomtänkta trätonerna och strukturen med den ljusa, inbjudande charmen gör detta fågelhus perfekt för en entré. Den grova träkonstruktionen gör att varje område kan bearbetas med stugmotiv eller markeras på en byrå framför en spegel. Tallkotten lägger till ett hösttema till denna bit och lägger till konsistens.


Kartongfågelhusprydnad

Även med sitt jultema kan dessa prydnadsföremål ge livlig färg och liv till en veranda som hänger över stora ormbunkar. Det texturerade tyget lägger till i varje skiljevägg där du kan hänga denna bit i ett ljust område bredvid ett fönster. Med de distinkta färgerna tar denna dekor snabbt dina värdefulla växter i ögat.


Fiberglas fågelhus som läcker rörvattenbrunn med ljus

Detta träfärgade fågelhus av glasfiber är tillräckligt stort för att passa ett mittpunkt och fungerar bra i mitten av ett träbord eller på en byrå på väggen. Akvedukten pumpar vatten in i brunnen och håller den fräsch. Som en stor inredning är detta lämpligt för ett huvudrum för att ge en avkopplande ton till alla.


Carson Home Accents Shingle Roof Birdhouse 12 tum

Carson Home Accents fågelhus med taksten kan användas som en varm och inbjudande dekor. Träbasen passar bra med de flesta mörka träskåp som smälter in nästan sömlöst. Om du vill lägga till lite fantasi och lysa upp temat är varje tavla tillräckligt stor för att måla som ett godis och förvandla detta hus till en skogsgodisaffär.


Carson Home Accents Floral White Birdhouse

Detta fågelhus har ett ljust tema med ett limegrönt tak med ett äldre utseende. Framsidan har en åldrad vit look med mörka blommor mot fågelhuset. Detta fungerar bra med alla planter som delar en ljus växt inuti. Det fungerar också bra på en mantelpiece i ett trä- eller jordområde i ditt hem.


Dekorativa fågelhus för inomhus |  dekorativt fågelhus detta.
Inomhus dekorativt handmålat fågelhus med blå fågel och blått.
Fågelhus Dekorativ Inredning Heminredning Målat trä |  Et
Handmålat inomhus dekorativt fågelhus med av purpleinkgraphics.
Målat fågelhus / Dekorativt fågelhus / Inomhus fågelhus / gåva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*