Home / Hem / Dekorativa brevblock

Dekorativa brevblock

Dekorativa brevblock

Ordkonst går hand i hand med läskunnighet. Eller kanske kom ordkonst före läskunnighet – de två är nära besläktade. Dekorativa bokstäver kan användas för alla slags ändamål – för att stava företagsnamn, identifiera en bostadsort för brevbäraren eller bara för att låta din “barbariska gäspning” för världen. Innan allmän läskunnighet verkade skriftliga ord magiska – en idé som utan tvekan gynnade många charlataner. Faktum är att alfabet som Ogham-skriptet var reserverade för prästordrarna och undervisades i hemlighet. Det fanns en förståelse att när du skriver något skapar du en idéens beständighet. Stora dekorativa brevblock kan öka den här känslan av beständighet och göra ditt meddelande djärvt.

Företagsnamn

En av de bästa användningsområdena för dekorativa bokstäver har varit att visa företagsnamn. Oavsett om bokstäverna är tredimensionella eller målade på en dörr, kan förbipasserande enkelt identifiera anläggningen eller till och med hitta en typ av butik som passar deras behov.

Känner för platsen

Kanske en av de mest kända bokstavsanvändningarna är ordet ”Hollywood” som det står i ljus över detta berömda stadsdel. Även om detta är en extraordinär användning av brevkonst, är det inte mindre märkbart när det visas i form av ett hus som har “The Smiths” skrivit i sig eller något annat namn. Ett framträdande namn identifierar enkelt din plats för postleverans eller räddningstjänst såväl som gäster.

personligt meddelande

Kanske är en av de senaste användningarna av ordkonst att förmedla ett budskap till världen. Dessa meddelanden kan sträcka sig från “Jesus sparar” till “Writer at Work: Stop at Your Own Risk”. Vissa meddelanden är mer direkta och får en att reflektera över personens avsikt, medan andra meddelar en vilja att omfamna världen med lycka. Men i vilket fall som helst gör ord betydelsen tydligare än bilder.

Bokstäver för ditt meddelande

Du kan använda bokstäver för att förmedla ditt budskap. De kan vara stora eller små; rustik och desperat eller modern och blank. Vad du än vill säga finns det ett antal bokstäver ”där ute” som du kan använda för att skapa dina ord. Här är några exempel.

Stora brevkuddar

Stora brevkuddar tillverkade i Mexiko. De stora bokstäverna är perfekta för att visa företagsnamnet eller för dekorativt bruk. Böjda bokstäver i uppsättningen kan behöva hjälp med att komma ordentligt upp. Lägg dem på en vägg eller kombinera dem med andra landskapsdetaljer för att lösa detta problem. Alla är handgjorda, vilket kan leda till variationer i storlek och form.


Rustika bruna bokstäver

Ingenting säger uthållighet som ett rostigt brunt järnbokstav. Bo det under andra arrangemang eller använd ett antal arrangemang för att stava något. Tillverkad i Mexiko och distribuerad av Trent Austin Design. Dessa brev kan lätt påminna om spökstäder och tumbleweeds i öknen och väntar på att du ska utforska.


Dessa små, förvrängda galvaniserade metallbokstäver kan vara just saken för en dörrpanel eller brevlåda. Tillverkad i USA och distribuerad av Gracie Oaks, de kan användas som stående bokstäver eller hängas för visning, vilket gör dem perfekta för ordkonst. De påminner om gamla tenntak eller lantliga kök och är perfekta för inredning i landet eller i hyddan.


Bordsskivor i polerat aluminium

Endast stående orientering, men vilken ställning! Dessa högpolerade metallbokstäver kan användas ensamma eller för att formulera ett speciellt meddelande. Ljusa, samtida och moderna, de kan skapa en atmosfär från Nu som ingen annan. Lägg till några ljusa glitterstjärnor och batteridrivna te-lampor för ett bordsarrangemang.


Träblock evig kalender

Trött på att köpa stationära kalendrar år efter år? Då är den här eviga kalendern gjord av vintage träklossar precis rätt för dig. Ändra blocken dagligen för att visa månad och dag. Det enda som saknas är året. Dessutom är detta en kalender som aldrig använder batterier eller el. Kom med den med en gammaldags analog hissklocka för att komplettera ditt skrivbordsensemble.


Stående anteckningsblock

Angulay Driftwood Beach stationära brevkuddar ger känslan av havet, kastarna och skeppsvrakarna. Dessa nödställda träbokstäver är dekorerade med rep och kommer säkert att bli en hit på din nästa piratfest. Fick till dig från Highland Dunes.


Kärleksbrevkuddar

Uttryck din avsikt med dessa desperata träbokstäver som stavar ett av de viktigaste (och kanske mest missförstådda) orden på engelska. Bokstaven L har lagt till typografiska detaljer som visar dess avsikt. Det är en perfekt present till ett bröllop eller för en jubileumsfest. Sutherland Love Letters kommer till dig av Andover Mills.


Speglade glasbokstäver

Om du behöver ett elegant sätt att ställa in ditt kontors- eller skrivbordsanspråk, så är det det – spegelglasbokstäver som tagits till dig av Boston Warehouse Trading Corp. Det blir inte blankare eller ljusare än så här om du inte sätter ditt namn i ljus. Passar även för att skriva meddelanden på bankettbord.


Hemma i förgylld manus

Meddela din plats med dessa tvådelade aluminium-akrylbokstäver som stavar ordet “hem” i modernt manus. Perfekt för att placera på en kappa eller ordvägg, eller till och med som en del av ett jaktspel. Förgyllningen visar ordets betydelse. Det är lämpligt att placeras nästan var som helst i ditt rum där du känner behov av att komma ihåg var du är.


Router dekorerade träblockbokstäver

Gör ett område eller rum speciellt med dessa desperata rustika träblock. Stava ett namn eller använd bara en bokstav som en initial. Dessa bokstäver ger ett ordkonstarrangemang ett speciellt utseende som oöverträffas av någon annan. O’Rourke dekorativa träklossar kan vara precis saken för ett tonårsrum eller som ett mittpunkt vid ditt nästa middagsfest.


HOPP Dekorativa blockbokstäver Dekorativa brevblock Block trä  Etsy.
Pin av Sherry Wilson på Stuff to try |  Träblockhantverk, Diy.
Uppsättning med 6 dekorativa brevblock - FAMILJ säckväv på mörk valnöt.
Amazon.com: DCI Color Joy Alphabet Letter, Block Letter D, Wall.
Dekorativa blockbokstäver |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*