Home / Hem / Dekorativa bostadsbrevlådor

Dekorativa bostadsbrevlådor

Dekorativa bostadsbrevlådor

Om du inte planerar att hämta din post från postkontoret behöver ditt hem en postlåda för postleverans. I några få delar av staden finns det idag en fotgängarepostarbetare, så din låda måste uppfylla kraven för motoriserad postleverans. Dessutom kommer en attraktiv brevlåda att ge en extra touch till din enhet eller gräsmatta.

Enskilda lådor på en enkel post

En låda på en enda stolpe är vanligtvis bakmonterad, men kan också sidmonteras på en enda stolpe. Den bakre enheten förenar framsidan av lådan närmare vägen så att leverantören lättare kan nå lådan från ett fordon eller från vägen. Medelstora eller stora kartonger gör det enkelt att leverera små till medelstora paket – perfekt för läsare eller författare som kan få böcker eller postmanuskript. En bra låda bör också skydda din post, inklusive reklamcirkulärer, från att bli blöt.

Dubbla eller tredubbla lådor

Flera rutor på en enda stapel ger leverantören en enda leverans för din brevbärare och minskar också visuell röran när flera personer bor i ett område. Vanligtvis storleken på ett brev är sådana rutor ett effektivt sätt att ta emot räkningar, brev, meddelanden och mer. Ingen älskar att missa en viktig kommunikation. Dessa rutor kan hjälpa till genom att skapa en bekväm, attraktiv funktionell plats för din brevbärare att leverera din post.

Belysta lådor

Kommer du alltid hem efter mörker och lurar i din brevlåda? Förbättra din situation med en upplyst brevlåda. Vissa är utformade för att gå på batterier medan andra har soldrivna lampor. Kabeldragning krävs vanligtvis inte. I kombination med en robust, manipuleringssäker och stötsäker låda kan ett ljus minska vandalism och manipulering med postkontoret. Sammanfattningsvis är en attraktiv brevlåda viktig, användbar och kan förbättra utseendet på din fastighet. I kombination med ett ljus kan det också fungera som skydd mot inbrott. Rutorna nedan är kompatibla med postnummer, vackra att titta på, relativt enkla att installera och, viktigast av allt, extremt praktiska. Någon av dem kan hjälpa dig att få din post. De meddelar inte “Du har e-post”, men de tar hand om din papperskommunikation.

Metallpostlåda med post

Kingston Mailbox with Post är gjord av aluminium och pulverlackerad för att se ut som gammal brons med undantag av den ljusröda flaggan efter insamling. Den har direkt begravning eller ytmonteringsalternativ. Rost- och ljusresistent, viss montering krävs. En robust låda som ger ditt posthämtningsområde nåd med sitt gamla utseende.


Schackspelbrevlåda

Lewiston-brevlåda med post, dekorerad med riddarschackpjäsen som Qualarc tog med dig. Lewiston häststolpe är gjord av rostfritt aluminium med korrugerat fäste och åtföljs av en E1-ekonomibrevlåda med en röd aluminiumflagga och en stödstång för brevlådan. Slutstycket på hästschackstycket är monterat ovanpå stolpen.


Dubbel postlåda, ett inlägg

Ett par Post Angeles-postlådor kopplade till ett inlägg förhindrar röran vid installation av flera inlägg. Snygg låda perfekt för en maisonett. Lådserien 1812 med sin läckagesäkra en-karosskonstruktion är känd för sin hållbarhet och låga underhållskrav. Den svarta färgen behandlas med UV-hämmare för att förhindra blekning. Lådorna är från Postal Products Unlimited, Inc.


Brevlåda med post och bussljus

Alderbury-postlådan med post- och bussljus är en charmig installation som du kan placera längst ner på din resa. Den stålförstärkta stolpen måste vara nedgrävd. Lådan är pulverlackerad och UV-behandlad, vandalsäker och väderbeständig. Lådan erbjuder gott om plats för små paket. Ljuset lyser mjukt, liknar en gatlykta. Innehåller återvunnet material och är miljövänligt.


Montering med tre lådor och stolpar

Hanford Three Box System med stolpar är gjord av aluminium och är pulverlackerad för maximal väderbeständighet. Levereras med tre E1-brevlådor, stöd och dekorativ monteringsdel. Dekorativ räfflad bas på stolpen, inklusive stolpflaggan. Perfekt för ett stabilt eller litet hem eller för grannar som bara vill minska antalet installerade inlägg.


Brevlåda med solljus

Lewiston aluminiumpostlåda, pulverlackerad för att likna åldrad brons. Solbelysningen innebär att inga ledningar krävs för den attraktiva bussbelysningen ovanpå monteringsstången. Församlingen kommer för Qualarc. Ett utmärkt val för en brevlåda i slutet av en lång enhet eller till och med i slutet av en kort enhet. Praktiskt för postbilar såväl som för postanställda.


Bronsfärgad brevlåda med post

Brevlåda och post av aluminium på torget, pulverlackerad för att se ut som åldrad brons. Ett inkluderat regnöverhäng skyddar stolpen från regn. Kan installeras med eller utan begravning, men cement krävs för att installera stolpen. Röd aluminiumflagga ingår. Ett attraktivt val för dina postleveranser.


Stålfärgad dubbel låda med en stolpe

Salsbury Industries Multi-Family Mailbox innehåller en postlåda och två postlådor på landsbygden. Hela monteringen är gjord av aluminium. Den robusta mittposten stöder en tvärmedlem för postlådorna. Gjutet gångjärn för enkel dörrmanövrering, metallflaggor på båda lådorna. En robust, attraktiv uppsättning som är lämplig för stad eller land.


Boulder-brevlåda med post

Boulder-brevlådan innehåller en robust post och två svarta brevlådor med röda bladformade flaggor. Den klassiskt formade stolpen med ett exponerat golv kräver en allvarlig fastsättning. Lådorna monteras på lådans baksida med klädhängare och skjuts ut på gatan, vilket är användbart för motoriserad postleverans. Satsen innehåller tidningsrör.


Kolonial postlåda med post

Medelstor klassisk brevlåda med kolonial post. Monterad på baksidan så att framsidan av lådan kan vara närmare vägen. Stålstolpen måste begravas. Röd flagga-formad pickup truck flagga ingår. Satsen är slagtålig, färgsäker och i princip underhållsfri. En del montering krävs.


Whitehall anpassad brevlåda och postpaket |  Bostadsbrevlådor.
Brevlådor - bostäder, låsning, kommersiella, anpassade, dekorativa.
50+ dekorativa bostadslådor du kommer att älska 2020 - Visual Hu
Coronado brevlåda med dekorativ post av arkitektonisk brevlåda
Coronado brevlåda med dekorativ post av arkitektonisk brevlåda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*