Home / Hem / Dekorativ trådlös dörrklocka
Dekorativ trådlös dörrklocka

Dekorativ trådlös dörrklocka

Dekorativ trådlös dörrklocka

En dekorativ trådlös dörrklocka kan hjälpa till att du aldrig saknar en besökare eller en leverans igen tack vare arbetet i garaget eller trädgården. Dessutom säger en snygg dörrklocka med en trevlig klocka något om ditt hem och ditt hus. Oavsett om det är en enkel summer eller den traditionella “Big Ben” -sekvensen, en dörrklocka låter dig veta när någon ringer – och skickar ett meddelande om hur du känner dig hemma.

Delar av en dörrklocka

Dörrklockor har två huvuddelar: knappen som skickar en signal och mottagaren som utlöser klockan. Med dagens elektroniska resurser är det enkelt att få en mottagare som kan programmeras till ett eller flera klockalternativ – ungefär som en modern väckarklocka. Avancerade dörrklocksystem kan innehålla säkerhetsfunktioner för rörelsedetektering för dörrar och fönster. Knappen som sänder signalen och mottagaren måste ha antingen en trådbunden eller trådlös anslutning för att de ska kunna kommunicera.

Dekorativa tryckknappar

Dörrklockans knappar kan sträcka sig från den välkända enkla tryckknappen i långsträckt metall till detaljerade mönster. Om du fick en trådbunden modell är det ibland möjligt att koppla in den i ett trådlöst system så att du kan använda en föredragen design oavsett originalfunktionen. Trådlösa mönster är praktiska eftersom de eliminerar behovet av att dra ledningar över tak eller väggar för att dörrklockan ska fungera.

Klockspelet

Oavsett om anslutningen till tryckknappen sker via en kabel eller via en trådlös anslutning, kräver dörrklocksystem en ljudgenererande enhet. Detta kan vara en gammaldags låda med fysiska klockor, eller det kan vara en elektronisk mottagare som kan spela ett förvalt urval av flera olika ringsignalval. Det är möjligt att din dörrklocka till och med kan spela en förinspelad melodi.

Sätt ihop något

Dörrklockor är en kombination av en tryckknapp eller en rörelsessensor som kommunicerar med en mottagare som spelar en ton eller en serie toner. Både sändaren och mottagaren kan vara enkla eller dekorativa. En del av det roliga med att hitta och installera en dörrklocka är att hitta något som speglar dig, din personlighet och det första intryck du vill göra på besökare eller gäster. Det kan också vara en fråga om bekvämlighet och praktisk om din dörrklocka är ansluten eller inte, eller om du använder rörelsedetektering. Låt oss undersöka några knappar, klockspel och system för dörrklockor och se om vi kan hitta något för dig.

Rostad Sienna dörrklockaknapp

Lys upp din yttre ingång med en rektangulär dörrklockaknapp från Charlton. De rullade kanterna lägger till texturerat intresse för det rostade Sienna-metallskyddet och klämmer visuellt på den vita knappen. Modest och reserverad är det fortfarande ett attraktivt element för ditt entréområde. Enkel montering, även för dem med blygsamma manuella färdigheter, med två Phillips-skruvar.


Mässingsklocka för dörrklocka

Här är en glad och charmig kille som klär upp din ytterdörr! Waterwood Gecko Lizard dörrklockan är gjord med en sandgjutningsprocess. Lägg på den där lilla killen med skruvar som är lätta att montera. Den centrala tryckknappen tänds och hela enheten kan användas med en trådlös dörrklocka. Bortsett från skämt om försäkringsförsäljning, är den här lilla killen säker på att uppmuntra gästerna att le.


Enkel trådlös dörrklocka med åtta klockor

Det finns inget speciellt att se här, killar, bara en enkel dörrklocka redo att göra sitt jobb. Men när du väl är inställd på tonen kommer du att njuta av den extra fördelen med att välja mellan åtta olika klockspel för ditt trådlösa dörrklocksystem. Ännu bättre, du kan ta mottagaren var som helst inom 490 fot från tryckknappen.


Oupplyst knapp av borstad nickel

Den enkla, oupplysta dörrknappen av borstad broan-broan kan ingå i en uppsättning med upp till tre knappar. Med rätt trådlös installation kan du programmera varje dörr i ditt hem så att de har olika ringsignaler så att du alltid öppnar rätt dörr i tid. Inga fler försvunna gäster eller leveranser om du öppnar fel dörr!


Smart videodörrklocka

Dörrklockaknappen ser ut som alla andra men har avancerad rörelsedetektering, 2-vägs ljud tillgängligt från din smartphone, surfplatta eller PC och HD-videoinspelning inom rörelsedetekteringszonen. Oavsett om du undviker moster Hepzibah med sin vita handske på eller tittar på en potentiell blind date, Pro Video Doorbell gör det enkelt att öppna dörren.


Mässing Veda dörrklocka

En vedadörrklocka i mässing med stiliserade kronblad runt den centrala ratten är ett charmigt, utomjordiskt tillskott till din ytterdörr. Detta erbjudande från Waterwood kan göra ett charmigt uttalande om ditt hem innan dina gäster någonsin kommer in. Tillverkad i Indien, det är inte avsett för trådlös användning men kan anslutas till ett trådlöst system för din bekvämlighet.


Trådlöst dörrklocksystem

Sado Tech presenterar ett trådlöst dörrklocksystem med en knapp och två mottagare. Systemet fungerar mer än 500 fot. Användare kan välja mellan femtio olika klocksignaler, men båda mottagarna måste kalibreras för en enda ton. Praktiska användningsområden inkluderar butiker med front- och bakpanel eller som ett varningssystem för en person som är bunden till en stol eller säng.


Inte bara en dörrklocka

Här är ett DIY Father’s Day-projekt för säkerhetsmedvetna pappor. Denna Honeywell hängande dörrklocka har tre tryckknappar och kan också inkludera rörelsedetektering för dörrar och fönster. Smart, modern design kan enkelt hängas eller placeras för att passa över befintliga hål. Batteridriven fortsätter att fungera även om den trådbundna transformatorn misslyckas.


Dekorativ dörrklocka i trä och mässing

Denna samtida dekorativa trä- och mässingsdörrklocka från Carlon, Lamson & Sessions gör en fantastisk väggdekoration för alla hem. Det fungerar med upp till tre dörrklockor, vilket gör det till ett bra val för hem med mer än en ingång. Den medföljande tryckknappen är ganska enkel, men dekorativa omslag kan enkelt läggas till. Mottagaren arbetar på ett avstånd av upp till 150 fot.


50+ dekorativ trådlös dörrklocka du kommer att älska 2020 - Visual Hu
Doorbell Factory - Översikt över trådlösa dörrklockor - YouTu
50+ dekorativ trådlös dörrklocka du kommer att älska 2020 - Visual Hu
10 dekorativa trådlösa dörrklockor för att få ditt hem att se mer ut.
China 52 Chimes Honeywell Remote Wireless Doorbell Vattentät IP54.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*