Home / Hem / Dekorativ trädgårdsslangrulle

Dekorativ trädgårdsslangrulle

Dekorativ trädgårdsslangrulle

Det finns många saker att tänka på när du väljer rätt trädgårdsslanghållare. Du vill veta att de är stabila och inte utsätts för vind och väder. Vissa ägare erbjuder också säkerhet genom att skydda dina slangar från väder och vind. Rätt slangrulle ger din trädgård en vacker dekoration och kan gå långt för att uppnå detta. Om du använder din slang ofta kan du också leta efter enkel användning och förvaring.

stabilitet

Många ägare har lagt till aspekter för enkelhetens skull. Vissa har kranar för slangfästning, andra har bra dekor. Tyvärr betyder det lite om de fortsätter att falla till marken. Några av centrumgårdsinnehavarna har djupa spikar för att hindra dem från att falla och anslutningar vid basen för att säkra dem till marken – ungefär som posten för en brevlåda.

säkerhet

Om du är orolig för att din trädgårdsslang vandrar bort, kan en bra hållare komma till undsättning. Vissa hållare är lätta att flytta till säkra platser eller kan gömma slangen helt. Genom att lägga till dekor till hållarna kan du framkalla tankesättet “utom synhåll”. Inredningen är också ett utmärkt sätt att dölja hemskyddet medan det fungerar ordentligt. Många hållare är tillräckligt öppna så att detektorer inte kan blockeras. Slangbehållare med lock är också perfekta för att skydda en larmhögtalare eller nyckellås för ditt hem.

Dekorationer

Många trädgårdsslangrullar ger din trädgård eller veranda en speciell inredning. Färgerna kan skapa fokus genom visuell uppmärksamhet. Några av trädgårdsslangrullarna kan skapa en stolpe för kontrollerad vintillväxt. Andra, som B. Slangkrukor, anpassar sig till din veranda och håller den gröna slangen utom synhåll. Med många olika mönster kan en slangrulle intressera många olika verandaobjekt. Det kan ta lite tid, men det finns den perfekta täckslanghållaren som du kan lägga till din utomhusdekor.

Enkel åtkomst

Vissa dekorativa trädgårdsslangrullar är utformade för enkel användning. En automatisk styrning förhindrar att din slang blir tvärgängad. Detta gör det också lättare att dra över ett rum. En vev ger dig det enkelt att dra i en stor mängd slangar med låg dragkraft och vikt. Andra tillåter en nedre rulljustering som tömmer slangen, vilket gör det lättare att ta bort och hålla den förberedd för kallt väder.

Dekorativ stålrörskruka

Med en solid svart stål murgröna design ser denna dekorativa stålslang ut. Det passar bra med alla kranar med en slanganordning som ansluter till slangen inuti eller i en blomsterbädd själv. Krukan i sig, med sin öppna ram, förhindrar vatten från att samlas i den och rymmer en 100-fots slang.


Slangkanna av plast

Denna plastslangkruka utvecklades för töjbara slangar och känns som en stenkruka med sin bruna ton och murverk. Denna kruka är en utmärkt idé för alla verandaer eller trädgårdar med lantligt tema utan att vara en tagg i din sida. Med slangkapaciteten på 150 fot kan du täcka ett stort område med din expanderbara slang.


Slangrulle av plast

Den roterbara slangrullen roterar med den när den flyttas så att du inte kan dra mer i slangledningen än du behöver. För att förhindra att tvärgängor utvecklas i stående behållare har denna slangrulle en automatisk styrfunktion för din slang. Med handveven kan du enkelt dra 225 fot slang i hållaren på mycket kort tid och med liten ansträngning.


Hållare av stålslang

Stålslanghållaren står upprätt och kan hålla 150 fot slang i din trädgård där du behöver det mest. Eftersom den inte är placerad i en vägg kan du hålla den här hållaren på en slanglednings kant för att enkelt koppla ihop dem för stora områden. Detta sparar besväret med att flytta en extremt lång slangledning som snabbt blir tung.


Med förmågan att rotera spindeln 360 grader är denna slangrulle unik. Den bronsfärgade hållaren fungerar bra för alla tegelbakgrunder eller kan stå självständigt utan att påverka omgivningen. Denna rulle ligger nära väggen och säkerställer att du kan hålla upp till 30 m slang snyggt på sidan.


Garant Neverleak slangrulle av plast med automatisk retur

Med smidesjärnsrullkonstruktionen kan Garant Neverleak plastslangrulle användas i de mest eleganta miljöerna. Matningsmetoden under rullen med automatisk spårning gör att du kan tömma slangen medan du vrider den så länge det inte finns något block i slutet. Med den här enheten kan du hålla 225 fot slang säkert utom synhåll.


Dragon Fly stålrulle

Med 5 förankringspunkter tål Dragon Fly Steel slangrulle de tester som naturen kastar på den. Starka vindar kommer inte att slå dig ner på denna ställning. Denna stående slangrulle med en inbyggd kran rymmer 125 fot slang i gården för dig, så koppeln kan användas som en förlängning.


Vissa slanghållare är mycket dekorativa och dolda. Denna metallslangkruka har ett matchande lock så att slangen förblir helt dold när den inte används. Slangkrukan kan också rymma dina andra utomhusartiklar och tillbehör som inte är begränsade till slangar, eller den kan fungera som en dekoration själv. Eftersom den inte är pressad kan du alltid ta potten inomhus i dåligt väder.


Slangrulle av plast

Denna stående slangrulle av plast står på en roterbar bas och kan flyttas efter behov eller lätt pekas i önskad riktning. Med slangfästet på sidan kan du enkelt ansluta det till den lindade slangen i behållaren. Denna behållare har en automatisk styrning för att förhindra att slangen överträds med sin vevskiva.


Slanghållare i aluminium för väggmontering

Denna väggmonterade slanghållare i aluminium har en murgröna yta som är perfekt för alla trädgårdssängar. Med en mässingsbeläggning kan väggfästet fungera med ljusa sidospår eller tegelstenar. Hållaren kan hålla upp till 30 m slang på den. Slanghållaren i aluminium är väderbeständig, rostfri och behåller sin glans under lång tid.


Ames dekorativ slangrullebox-2391375NL på hemmedepot |  Slang.
Amazon.com: Giraffmetallslangrulle, slitstark trädgårdsslang för bortkoppling.
Bästa trädgårdsslangrulle - Revie 2020
NeverLeak Steel 150 ft Hideaway slangrulle i trädgårdsslangrullar.
Kraftig gjutjärnsslanghållare, trädgård & trädgård dekorativ vägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*