Home / Hem / Dekorativ elektrisk öppen spis
Dekorativ elektrisk öppen spis

Dekorativ elektrisk öppen spis

Dekorativ elektrisk öppen spis

En dekorativ elektrisk eldstad erbjuder den värme som riktiga eldstäder ger för att göra ditt bostadsutrymme till en utmärkt plats för dig och din familj att koppla av och njuta av livet. När du gör ett stort köp lönar det sig att bli informerad. Denna artikel diskuterar de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer en elektrisk spis som kommer att vara ett bra komplement till ditt hem. Låt oss börja!

storlek

Storlek är en viktig aspekt att tänka på när du köper en ny elektrisk spis. Bestäm först hur mycket utrymme du kan reservera för installationen. En elektrisk spis är praktisk eftersom den finns i olika storlekar. Du kommer säkert att hitta en modell som passar ditt vardagsrum perfekt.

värmekapacitet

En annan viktig aspekt är enhetens värmeeffekt. Den främsta anledningen till att du tänker på en väggmonterad eller fristående öppen spis är möjligheten att värma upp ett rum. Du vill veta hur mycket värme du kan få ut ur enheten eftersom hela ditt utrymme måste vara mysigt och varmt under vintersäsongen.

garanti

Den sista viktiga aspekten att tänka på är en enhetsgaranti. Som med alla elektroniska enheter finns det en chans att ett problem uppstår. Det är nödvändigt att du vet vilken typ av garanti en tillverkare erbjuder för sina produkter för att veta hur mycket täckning du kan få. En bra produkt kommer alltid med en omfattande garanti för att skydda köparen från defekter orsakade av tillverkaren. Tänk på allt ovanstående så blir du mer nöjd med ditt köp. Låt oss nu komma till det roliga: shopping! Ta en titt på våra bästa erbjudanden, de kommer säkert att imponera på dig!

Sunbury 58 ”TV-stativ med elektrisk spis

Detta TV-stativ med elektrisk spis finns i olika färger och har en modern design som ser skarp ut i alla boendemiljöer. Den elektriska eldstaden kan värma upp till 400 kvadratmeter utrymme. Den använder infraröd värme för att värma luften. Eftersom hela stycket är ganska stort rekommenderar vi att du mäter den möjliga placeringen i ditt hem.


En 48 ”TV-stativ med öppen spis

Laurel Foundry Modern Farmhouse Serein TV-stativ och eldstad fungerar också som ett bekvämt, familjevänligt underhållningscentrum. Flankerad med vackert utformade hyllor är det det perfekta förvaringsutrymmet för DVD-skivor, böcker och dekorativa delar. Precis som den första placeringen kan den elektriska spisen värma upp till 400 kvadratmeter utrymme.


Inglenook 58 “TV-stativ med öppen spis

Denna 2-i-1-apparat med TV-stativ och en elektrisk spis är perfekt om du letar efter en attraktiv och välbyggd elektrisk spis som är installerad på ett fantastiskt TV-stativ. Det kommer till ett överraskande överkomligt pris, även när det är fullt av fantastiska funktioner, inklusive två justerbara interiörhyllor, en realistisk flameffekt och inbyggt skydd mot termisk överbelastning.


Rickard 59 “TV-stativ med öppen spis

Rickard TV-stativ med öppen spis från Zipcode Design är perfekt för användning i små till medelstora hus och lägenheter och har en elektrisk värmare med en uppvärmningskapacitet på 400 kvadratmeter. Eftersom hela artikeln är den perfekta storleken för TV-stativ kan du äntligen byta ut ditt gamla underhållningsställ och fräscha upp ditt vardagsrum.


Bärbar elektrisk spis med 3D-lågor

Älskar du utseendet på vintage kaminer? Om så är fallet skulle du älska denna fristående elektriska eldstad i vintagestil. Trots sin lilla storlek kan den värma upp till 400 kvadratmeter utrymme. Det har till och med realistiska stockar av trä som brinner bakom tufft glas. Denna modell är väldigt kompakt, så du kan enkelt placera den var du vill – ja, även i ett hörn av ditt hus!


Wendy standard eldstad

Denna eldstadsstil är utrustad med böljande LED-konstgjorda lågor. Denna bit ger en tunn profil samt ett monteringsdjup på mindre än 15 tum. Den är gjord av slitstarkt trä med korrugerade pelare som accenter som smälter in påfallande i ditt vardagsrum. Eldstaden kan styras med en fjärrkontroll och enheten kan anslutas till standarduttaget.


Elektrisk eldstad i Silverton

Den här elektriska eldstaden Real Flame med spis använder den senaste holografiska tekniken och genererar värme upp till 4700 BTU. Det räcker att värma upp en liten lägenhet och designa den igen med övergångsstil och rena linjer på mantelpiece. Eldstaden i sig kan skapa en 3D-simulering av vedeldning.


Clairevale vägg spis

Om du inte gillar tanken på att offra utseende och prestanda tillsammans med ett stort täckningsområde, har vi precis vad du behöver: den här elektriska eldstaden Wade Logan som kan erbjuda en överdådig och lyxig upplevelse. Detta är en väggmonterad elektrisk spis som kan kräva en ansträngning under installationsfasen. När detta är gjort kommer du att vara stressfri i flera år!


Rena Corner 48 ”TV-stativ med öppen spis

Den här är för närvarande till salu, så skynda dig innan lagren tar slut! Rena Corner 48 ”TV-stativ med öppen spis från Union Rustic använder infraröd värme för att värma upp ditt vardagsrum utan att torka ut hela området. Den har en fläkt och två skåp med härdat glas. Men listan över otroliga funktioner slutar inte där, för den här modellen kan också visa lågor utan att slå på värmaren, så ditt vardagsrum ser ut och känns mysigt året runt.


Solvi enkel eldstad

Ytterligare en klassisk eldstad med en spis. Den kompakta designen med rena kanter möjliggör snabb och enkel placering även i små hörn och utrymmen. Den har en LED-skärm som projicerar realistiska lågor, ett alternativ utan värme, samt möjligheten att värma upp på upp till 400 kvadratmeter utrymme. Det är en kunglig men anspråkslös modell som är ett utmärkt alternativ för personer som letar efter en värmekälla som är snabb och enkel att montera.


58
Gratis frakt till Albanien 1800 mm dekorativ eldstad nr.
realistisk elektrisk spis, dekorativ elektrisk spis, Wall.
Gratis frakt till Ryssland Ny dekorativ elektrisk spis med.
Elektriska eldstäder är funktionella och dekorativa  Min Gadge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*