Home / Hem / Cykel monterad på väggen
Cykel monterad på väggen

Cykel monterad på väggen

Cykel monterad på väggen

Varje cyklist föredrar att sätta en mountainbike eller 21-växel i en panikbunker under taggtråd som skyddas av män i svart. Men för de flesta inklusive oss är detta definitivt långt ifrån det. Majoriteten av cyklister kämpar med lite eller inget lagringsutrymme för att behålla sina uppskattade tvåhjuliga följeslagare. Det betyder att vi måste vara uppfinningsrika i hur och var vi lagrar våra cyklar.

Vårt förslag, särskilt om du bor i en lägenhet, är ett cykelställ som gör att du kan montera din cykel på en vägg. Denna geniala uppfinning rensar inte bara värdefullt golvutrymme utan skyddar också din cykel från eventuella skador från dörrar, bilar, gångtrafik eller farorna i vardagen.

Naturligtvis är inte alla cykelställ skapade lika. Det finns de som repar färgen på din cykel eller blåser däcken! För att se till att du väljer det bästa inte bara för ditt utrymme utan även för din cykel, har vi listat de 10 bästa inomhuscykelställen. Kolla in dem nedan!

Busby 2 cykelställ på väggen

Det väggmonterade Busby 2 cykelstället är tillverkat av strukturell metall och vinyl för att skydda din cykel. Det ser elegant ut och är det smarta sättet att hålla en cykel från marken. Det är en unik cykelförvaringslösning som viks mot en vägg när den inte behövs eller används. Denna speciella funktion gör det lättare att förvara stället i ett hörn.

Vad vi älskar med just detta bagagehållare är att det är lätt att ta en cykel in och ut ur bagagehållaren. Det gör att vi inte lider av lyft- och vridrörelsen som gör att hängande cyklar blir ont.

Det är ett otroligt prisvärt alternativ och har lagringsutrymme för upp till två cyklar. Eftersom detta speciella inomhusställ gör cykelturen tillgänglig är det ett bra alternativ om du cyklar varje dag och bara behöver kortvarig förvaring.


Horisontell cykel cykel väggfäste

Ett annat horisontellt cykelställ som rekommenderas och betygsätts på Amazon är Ibera horisontella bagagehållare. Det är en klädhängare med en robust aluminiumkropp och ABS-armar som är vadderade för att förhindra repor och skador på din cykel. Racket är snabbt och enkelt att installera eller montera på din vägg.

Med en viktgräns på nästan 40 pund kan bagagehållaren bära nästan vilken cykel som helst. Hängarens vinkel är justerbar för att säkerställa att din cykel står plant när den är monterad på väggen. Dess design gör den till den perfekta lösningen när du vill att ditt garage ska få slut på lagringsutrymme.

Försäljningsargumentet för just detta rack är dess anpassningsbarhet, eftersom du kan ändra bredden och höjden på rackets stödarmar med enkla spärrmekanismer. Armarna klickar lätt på plats om så önskas. Den levereras också med teleskoprör som du kan använda för att justera hur långt racket sticker ut i ditt rum. Det är definitivt en praktisk funktion för ett rum med begränsat utrymme.


Cykel väggfäste

Vi har testat hundratals rack, men Koby 1 väggmonterade cykelställ är en av de sällsynta bitarna eftersom det faktiskt känns som en del av ett vardagsrum. De flesta cyklar är skrymmande och tar mycket plats när de lagras inomhus. Detta bagagehållare är minimalt i storlek och är inget annat än robust stål av industriell kvalitet som kan användas för att montera din cykel på en vägg.

Den belagda galgen skadar inte din tvåhjuling och dess totala vikt är 50 pund. Även om den bara kan hålla en cykel åt gången, kommer den att hålla hela livet även med regelbunden användning. Mät 6 “H x 14” B x 16 ”D, den kan fästas på valfri vägg i vilket rum som helst i ditt hem, till och med i garaget.


Steadyrack Classic cykelställ

Som ett mer sofistikerat cykelställ är det bra valuta för pengarna och ser bra ut när det monterar din cykel. Det är en vertikal ram med en vikbar trådram gjord av slitstarkt rostfritt stål. Som med de flesta avancerade cykelställ, oavsett storlek, kan en cykel bäras så länge den är under dess viktgräns på 77 kg.

De som har ovanliga däck bör överväga det här alternativet, eftersom det inte lyckas hänga en cykel och undvika eventuella skador. Även om det inte är det vackraste monteringssystemet, smälter det i krom och svarta ytor perfekt i de flesta lägenheter, hus och garage. Med måtten 26 “H x 5” B x 5 “D kan du enkelt använda hängningsmetoden. Däckstorlekarna som passar bäst för racket är mellan 20 och 29 tum.


6 Cykelhållare på väggen

Om du behöver lagra flera cyklar och letar efter ett bekvämt och effektivt sätt att lagra och organisera dem, kan detta 6 cykelväggmonterade cykelställ vara din bästa lösning. Denna 6-rackmodell har en extremt hög viktgräns. Varje krok kan bära upp till 30 kg, vilket gör hela monteringssystemet lämpligt för nästan alla typer av cyklar.

Dessutom är det solida rostfria materialet konstruerat för att hålla och säkerställer att du får ut det mesta av cykelstället. Eftersom detta är ett premiumsystem kommer det med all nödvändig monterings- eller installationshårdvara. Eftersom sex cyklar monterade på en vägg kan ta mycket väggutrymme, se till att du har en fri vägg som är stor. Racket är bara 2 “H x 51” B x 4 “D, men det frigör värdefullt utrymme i ditt hem.


Cykel väggfäste

Som ett prisvärt cykelställ kan det hänga din cykel på vilken vägg som helst. Eftersom det är hopfällbart behöver du inte oroa dig för att ett irriterande föremål sticker ut ur väggen när det inte behövs. Som en kvalitetsprodukt kan den användas på nästan alla typer av cyklar, från den enkla kryssaren till den köttiga mountainbiken.

Det är extremt lätt med sin metallkonstruktion, men låt dig inte luras eftersom den är otroligt stark. Du har inga problem att hänga en cykel som väger högst 50 pund. på denna till synes spetsiga men ändå robusta ram.

Även om det inte är det mest attraktiva alternativet eftersom det är en enkel metallhängare på väggen, fungerar den perfekt i ett lerrum, tvättstuga eller garage där stil är mindre viktigt än att lagra och säkra din cykel ordentligt.


Takmonterad cykellyft

Om du är en ivrig cyklist och inte gillar att lyfta din cykel varje gång du monterar och demonterar den, tar detta bagagehylla den frustrationen ur dig och ger dig en bekvämare lösning för att montera en cykel.

Med den takmonterade cykellyften PBH-1R kan du ta din cykel i taket och flytta den ur vägen. Systemet använder två enkla krokar som håller din cykel på sadeln och styret. Det fungerar med ett lysande remskivsystem som kommer att lägga till din resa. Den kan användas med en cykel som väger upp till 50 pund. och i ett rum med en takhöjd på 12 fot eller mindre. Den säkra låsmekanismen förhindrar oavsiktlig lossning så att du inte behöver oroa dig och ha så mycket kul med denna cykellyft.

Systemet har en solid stålkonstruktion och levereras med ett nylonrep. Ingen montering krävs på denna produkt.


3 cykelhållare på väggen

Det väggmonterade 3 cykelcykelstället är ett smart verktygsorganisationsverktyg som låter dig lagra upp till tre cyklar. Skruva bara i några skruvar så kan din häst monteras. Krokdesignen gör det också snabbt och enkelt att ta bort väggmonterade cyklar.

Tillverkad av slitstarkt stål med säkerhetsgaranti, det är definitivt en utmärkt hängare för flera cyklar, särskilt de som vill utnyttja det begränsade utrymmet. Hela stativet kan bära alla typer av cyklar och tål vardagligt bruk. Det enkla, enkla konceptet som är installerat på väggen ger utmärkt och påfallande förvaring för dina cyklar i ett område på 3 fot.


Bambu cykel väggfäste

Om det här väggfästet kan göra en sak och hålla din cykel, är det ett bra alternativ. Men det är också en fin hylla som du kan använda för att dekorera praktiskt taget vad du vill, särskilt när din cykel inte är fäst. Detta är vad som skiljer Rackcycle Bamboo 1 Bike Wall Cykelställ från alla andra rack.

Men det är inte allt som denna artikel har att erbjuda, eftersom den också har en enorm bärförmåga på över 150 pund! Installation är otroligt enkelt och enkelt. Den är gjord av ett vackert, men ändå starkt, miljövänligt material, och det är bambu. Om du inte är övertygad om allt detta vet vi inte vad som skulle göra!


Vägghylla för cykelställ

När du behöver lagra mycket utrustning och inte bara din cykel är det här praktiska bagagehållet allt du behöver. Den levereras med krokar för förvaring av cyklar och trähyllor av hög kvalitet för din hjälm och andra knicksnacks. Det är inte allt, eftersom enheten levereras med mindre krokar som du kan använda för att hänga allt från nycklar till regnrockar. Det är också billigt, och det är ett rack som definitivt gör jobbet, även om det har många användningsområden!

Även om det finns billigare bagagehållare finns det få som är lika hållbara och multifunktionella som Byko-hyllan för vägghyllor för cyklar. Med övergripande mått på 11,7 x 11 x 12,4 tum kan den monteras var som helst, även i ditt vardagsrum eller entréområde. När det installeras på rätt plats i ditt hem hjälper det att organisera och frigöra ditt utrymme.


De bästa cykelställen: köpguide

Du vet redan att ett cykelställ kan få din cykel ur vägen och hålla den säker. Det skyddar också din värdefulla egendom från skador och rensar ut utrymme i ditt hem. Vilken av listan är dock bäst för din situation? Vi kommer in på det nedan. Vi ger dig tips om hur du väljer det bästa för dig.

Typ av rack

Det finns två typer av cykelställ: vertikalt och horisontellt.

  • Horisontella cykelställ höjer din cykel. De använder vikta krokar för att säkra cyklarna och är vadderade med ett mjukt material för att undvika repor på cyklarna. De är bra alternativ om din resa är ganska tung och svår att lyfta för en vertikal väggmontering.

  • Vertikala cykelställ, å andra sidan, använder gångjärnsplattor för att säkra cyklar på sina hjul. Det finns de som bär cyklar i en vinkel från väggarna, medan andra placerar cyklarna parallellt med väggarna. Det bästa för dig beror på vikten på din cykel. En tung cykel är svår att lyfta, så det är bättre att montera den på ett rätvinkligt vertikalt rack.

Tillgängligt utrymme i ditt hem

Cykelställ är speciellt utformade för att minimera störningar i ditt hem och förhindra att du använder för mycket värdefullt utrymme för förvaring av cyklar. Oavsett hur kompakt det valda cykelstället är, måste du fortfarande tänka på det utrymme som cykeln tar när den är väggmonterad. Med detta sagt, om ditt utrymme är litet eller begränsat, måste du ta reda på dimensionerna på din cykel och avgöra om det är bäst om du hänger den på en viss vägg. Eftersom det mesta av toppen av väggen slösar bort utrymme, ju högre du hänger din tur, desto mindre påträngande blir väggen.

10 sätt att hänga din cykel på väggen som ett konstverk  Inomhus.
Väggmonterad cykelställ |  Keramik Ba
Vertikal + inget Scratch® väggmonterat cykelställ |  Sportwor
Denna minimalistiska väggmonterade cykelkrok med flera användningsområden behöver inte.
Interbay väggmonterat cykelställ |  Sportwor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*