Home / Dekor / Coola Kitchen Island Idéer
Coola Kitchen Island Idéer

Coola Kitchen Island Idéer

KYLA KÖKEN IDÉER – Välj att skapa en köksö som du vill ha det om det är för dyrt för dig att göra något liknande för ett kök. Coola kökkoncept erbjuder dig ett antal olika stilar som ser trendiga ut.

Vår lista kommer att prata om häftiga köksömodeller som innehåller populära koncept i moderna kök. Inte alla av dem kräver att du köper möbler och apparater av hög kvalitet. Du kan välja billigare material för att minska budgeten.

Bärbar, cool köksö

Bärbar, cool köksö
Källa: ambfurniture.com

En köksövagn är populär bland moderna köksägare. Detta svarar de som har begränsat köksutrymme men behöver köksöar för ytterligare förvaring och förberedelse. Denna köksövagn kan hjälpa dig med målen.

Dessutom ser den här bärbara köksön cool och trendig ut. Du kan känna igen den här stilen genom skåpets design. Det oroliga benet som stöder bänkskivan på denna köksö kopierar en klassisk modell.

Så här hittar du den här köksöns vagn för att se snygg och effektiv ut för att placera servis före och efter din måltid.

Mini kaffebar, cool köksö med pärlplatta

Mini kaffebar, cool köksö med pärlplatta
Källa: anfirock.com

Vi erbjuder dig ett billigare alternativ för att skapa en köksö inspirerad av en kaffebar. Välj pärlstav med dubbla bord tillverkade av lätta trämaterial som bilden visar. Det första bordet eller bänkskivan visar frukt och livsmedel.

Förbered koppar varm cappuccino vid detta första bord och servera dem vid nästa bord. Låt dina vänner sitta i de traditionella trästolarna framför bordet. Beadboard erbjuder en elegant och elegant ton från den här lilla köksön.

Lägg burkar med sylt och chokladpulver på vänster sida. Denna modell visar att köksön levererar vad köksbaren behöver.

Stor, cool köksö

Stor, cool köksö
Källa: oldhouseonline.com

Rostfritt stål omsluter nästan alla delar av denna mobila köksö. En rundad design är att föredra framför en rektangulär eller fyrkantig form. Det här är två tydliga aspekter som skiljer detta exempel från tidigare förslag och förmodligen de mest populära köksöarna.

Köksön använder höga rostfria ben med hjul. På den här köksön hittar du ett par skåpslådor för att lagra föremål från nycklar till elräkningar. Lägg kakor eller brödbitar i det genomskinliga skåpet med dörren.

Öva den här modellen om du gillar en galax så mycket eller ser framåt.

Avkopplande, cool köksö

Avkopplande, cool köksö
Källa: bertch.com

Till skillnad från tidigare idéer tar denna köksö ett stort utrymme och är fäst vid golvet. Detta köksö-koncept passar in i detta kök, där naturens tema övas med en fönsterruta för långa besök i omgivningen.

Det finns många saker du kan göra på den här stora köksön. Denna modell fungerar som ett andra kök med huvudköket, som ser minimalistisk ut. Grå trämaterial blir en grundläggande del av denna köksö. Detta urval erbjuder en mycket avslappnad atmosfär.

Eftersom den här köksön rymmer olika föremål kan du känna en hemtrevlig känsla genom den.

Modern kaffebar, cool köksö

Modern kaffebar, cool köksö
Källa: ramadanewsss.info

Inkludera en köksö inspirerad av kaffebaren i ditt planerade kök. Detta resulterar i en stor mängd marmormaterial för båda aspekterna. Inget behov av att köpa en ny typ eller färg av marmor för en trimmerbudget.

Denna köksö använder vit och grå marmor för köksbacksplash och köksbänkskivan. Fräsch och tydlig utövar denna köksö en kaffebarmodell som sträcker sig från längst till vänster till höger.

Det här relativt stora utrymmet gör att du kan placera upp till fyra snygga stolar, som här för vänner som stannar förbi.

Land, cool köksö

Land, cool köksö
Källa: royhomedesign.com

Den lantliga köksön lockar moderna köksägare på grund av den lugna och avslappnade atmosfären som detta koncept skapar för segmentet. Mjuka färger och trämaterial är de viktigaste bidragen till denna köksömodell.

Ta med den här modellen till ditt moderna kök. Välj billigare material med en pärlplatta istället för massivt trämaterial. Denna bild visar också en köksö inspirerad av en kaffebar med tvålagerkonceptet.

Ha stabila träbänkskivor redo att göra varmt te eller kaffe till vänner som sitter vid stolarna.

Trevlig, cool köksö

Trevlig, cool köksö
Källa: Pinterest

Har du ett skafferi eller ett hallkök? Låt inte detta begränsade utrymme hindra dig från att skapa en köksö. Ta dig mer tid att komma med ett coolt koncept för en köksö som sparar mycket utrymme.

Denna köksö kan ge dig en bra rekommendation. Allt du behöver är ett flytande träbord med liknande söta stolar som vi ser här. Du kan fälla upp bordet när du inte använder det alls. När du inte använder den som en mini-matuppsättning kan färska blommor placeras i den.

Det kan göra denna köksö till en dekorativ del av detta enkla och rena kök.

Smal, cool köksö

Smal, cool köksö
Källa: cjcfc2018.com

Kombinera en elegant köksö med ditt moderna och minimalistiska kök. Använd brunaktig marmor som köksbänkskivan för att tvätta smutsiga diskar, grönsaker, frukt eller bönor innan du bär dem alla till köket för att laga mat.

Lägg rena diskar för att torka i detta tomma utrymme. Välj metall och svart material för att hålla köksön minimal. Använd en minimalistisk förvaringsdesign för att göra alla delar av köksön enkla och funktionella.

Elegant, cool köksö

Elegant, cool köksö
Källa: blankslatesd.com

Välj en mörkbrun nyans för den eleganta köksö du vill ha. Den här bilden visar att en mörk nyans i brunt kan ge en graciös känsla. Fyra stolar sveper sig in i en mörk nyans av brunt lädermaterial.

Du står framför en bänkskiva gjord av brunaktig marmor. Bänkskivan skapar en glödande ton, särskilt när lamporna lyser. Denna köksö ser enkel ut av naturen.

Du kan använda den för att diska, förvara rätter och servera drycker till hela familjemedlemmarna som sitter vid stolarna på den här långa bänken.

Enkel och cool Beachy Kitchen Island

Enkel och cool Beachy Kitchen Island
Källa: thriftydecorchick.com

Precis som den andra idén använder vårt sista förslag beadboard, som liknar en strandkökö. Det här kommer från en grå pärlstav, inte det trä du sett tidigare.

Du kan välja en relativt liten träbänkskiva som denna för det billigare alternativet. Denna köksö rymmer endast två personer. Komplettera köksön med två trästolar inspirerade av dem i ett hem vid havet.

Mycket enklare och svalare, den här köksön hoppas få en liten familj till den kvalificerade eftermiddagstiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*