Home / Hem / Cabriolet Cribs 4-i-1
Cabriolet Cribs 4-i-1

Cabriolet Cribs 4-i-1

Cabriolet Cribs 4-i-1

Att bestämma var du ska sova din största älskling är troligen ett beslut som du vill spendera mycket tid med. Det finns flera möjliga farhågor om hur länge barnet kommer att använda sin säng och hur mycket utrymme du har i ditt hem för att boka en spjälsäng. För vissa måste utformningen av rummet beaktas såväl som budgeten.

När du är budgetmedveten vill du få det bästa värdet av ditt köp. Ett av dina otroliga alternativ är en 4-i-1 konvertibel spjälsäng, även känd som en livslång spjälsäng eftersom den är speciellt utformad för att växa med din bebis. Som namnet antyder är det en typ av spjälsäng som kan omvandlas till en annan typ av möbler eller i olika typer, inklusive en standardbädd, en barnsäng, en dagbädd och en dubbelsäng eller dubbelsäng.

Läs vidare när vi har sammanställt 10 av de högst rankade 4-i-1 konvertibla spjälsängarna som finns tillgängliga idag baserat på kundrecensioner, design och andra överväganden. När vi har gjort vårt val hittar du en köpguide som hjälper dig att fatta rätt köpbeslut. Låt oss komma igång direkt!

Barns hantverk 4-i-1 konvertibel barnsäng

Camden 4-i-1 konvertibla barnsäng är en charmig möbel som din baby kan använda för att sova lugnt, lugnt och säkert. Det är den första produkten på vår lista eftersom det är en av de få bitarna som faktiskt gjorde tusentals föräldrar nöjda med vad den innehåller. Det är populärt inte bara för sitt vackra utseende utan också för dess funktion. Den levereras med två madrassinställningar.

När ditt barn växer lite längre kan deras barnsäng förvandlas till en söt barnbädd som passar deras storlek. För ett så otroligt lågt pris kan du få ut det mesta av den bedårande spjälsängen, som redan har visat sig vara perfekt i många hushåll över hela landet. När den är monterad, mäter den 44,25 “H x 57,62” B x 30,75 “L och stöds av 2 års fullständig garanti från tillverkaren. Detta är definitivt ett fynd!


Graco Harbor 4-i-1 konvertibla spjälsäng

Nästa är ett annat populärt alternativ, Harbor 4-i-1 konvertibla spjälsäng, som markerar alla lådor när det gäller säkerhetsfunktioner som är väsentliga för spädbarn. Förutom säkerheten kännetecknas barnsängen av en klassisk design och oklanderligt utförande. Det finns ett brett utbud av spjälsängsfinisher så att föräldrar kan hitta den stil eller nyans som är perfekt för barnets barnkammare.

Eftersom spjälsängen har genomgått stränga säkerhetstester behöver den inte förankras på en vägg, även om den är gjord av trä av hög kvalitet. Med sina övergripande mått på 46,8 “H x 56,3” B x 30 “L är det en robust och säker möbel för varje dagis.


Vit 4-i-1 konvertibel barnsäng

Redmond 4-i-1 konvertibla spjälsäng har en enklare design och ett billigare pris, vilket får dig att tro att det finns en begränsning av dess konstruktion eller säkerhet. Men det finns inget att oroa sig för. I själva verket är det bra för både stil och funktion. Du har tre giftfria ytor att välja mellan för att passa alla teman. Den minimalistiska stilen, den massiva träkonstruktionen och de tydliga linjerna ger dig möjlighet att vara kreativ med dagisens inredning.

Vi försökte sätta ihop spjälsängen och det tog bara 30 minuter att avsluta. Måtten är 45 “H x 56,5” B x 30,25 “L, vilket gör det enkelt att få ditt barn till sängs, särskilt om spjälsängen har två höjdalternativ. När du äntligen vill konvertera sängen kan barnets säng förvandlas till en vacker barnsäng med det separat tillgängliga omvandlingssatsen.


DaVinci 4-i-1 konvertibel barnsäng

Kalani Cabriolet Crib är populär eftersom den kan omvandlas till fyra typer av konfigurationer: en spjälsäng, en barnsäng, en dagbädd och en dubbelsäng. Den uppfyller också alla säkerhetsstandarder som fastställts av myndigheterna. Med sitt otroligt överkomliga pris kanske du tror att kvaliteten är sämre. Detta är långt ifrån sanningen eftersom det är en spjälsäng i massivt trä som är Greenguard Gold-certifierad. Detta ger dig sinnesfrid att ditt barn inte andas kemiska utsläpp.

Den har fyra olika madrasshöjder och är designad för att hålla. Eftersom lamellerna är breda från varandra kan du sova gott på natten och tänka att ditt barns armar eller ben inte fastnar. Den mäter 41,87 “H x 54,37” B x 35 “L och modellen erbjuder sju olika ytor att välja mellan.


Cabriolet spjälsäng och växlare

Är din dagis liten? Oroa dig inte, med Camden 4-i-1 konvertibla spjälsäng får du alla möbler du behöver i en enda ram! Med sin funktion på ett relativt litet utrymme får du inte bara en barnsäng med denna cabriolet utan också en växlare och praktiskt förvaringsutrymme!

Eftersom det är konvertibelt kan ditt barn använda sin spjälsäng även när de växer, när de förvandlas från en spjälsäng till en barnsäng, en dagbädd och en stor säng. Den är gjord av robust massivt trä och mäter 44 “H x 35” B x 72 ”L. Konverteringssatsen säljs separat med den här enheten.


Sorelle 4-i-1 konvertibla 3-delars barnsäng

Alla som har en budget kommer att uppskatta Palisades 4-i-1 Cabriolet 3-delars spjälsäng. Den har en konvertibel barnsäng som tål flera faser i ett barns liv. Spjälsängen har olika höjdpositioner för att säkerställa din nyfödda säkerhet och komfort.

Dessutom levereras den med en hylla eller toalettbord med en växlare som inte äventyrar stil eller kvalitet. Slutligen kommer den med en vackert designad byrå som uppfyller alla dina barns förvaringsbehov.

Den består av högkvalitativt massivt trä och är en barnrumssats som passar sömlöst i barnrummet och är utformad för uthållighet. Den mäter 40,38 “H x 55” B x 30,25 “L, och det tar allt som den mest aktiva babyen kastar på sig.


Storkcraft 4-i-1 konvertibla spjälsäng och växlare

Portofino 4-i-1 konvertibla barnsäng och växlare är en multifunktionell säng och kombinerar flera möbler i en design. Det är attraktivt för många föräldrar eftersom kostnaden är låg jämfört med att köpa en barnsäng, byrå och skötbord separat.

Som du kan se erbjuder det redan gott om lagringsutrymme för ditt barns behov. Skötbordet är också precis intill barnets sovplats. Denna konvertibla barnsäng gör inte bara andra möbler överflödiga utan kan också ställas in snabbt och enkelt, även om de är gjorda av giftfritt, giftfritt massivt trä. Vid 43 “H x 32,5” B x 71 “L är detta definitivt ett av dina bästa alternativ.


DaVinci konverterar från spjälsäng till småbarn, dagbädd och dubbelsäng

Som en barnsäng är Meadow 4-in-1 cabriolet enkel och ändå pålitlig. Den är utformad för att uppfylla alla säkerhetsstandarder som fastställts av ASTM och CPSC med certifiering från JPMA. Liksom de flesta högkvalitativa massiva träsängar är den belagd med en säker, giftfri finish som finns i en mängd olika färger. Den levereras med flera madrasshöjder för att ge dig sinnesfrid att ditt barn kommer att vara säkert stående eller sittande.

Som du vet växer spädbarn snabbt. Om ditt barn blir ett litet barn, förlorar du bara skyddsräcken på spjälsängen och byter ut det mot det barnräcksystem som redan ingår. Ja, du läste rätt. Du behöver inte köpa en separat järnväg med den här. Hela sängramen kan omvandlas till en dubbelsäng. Spjälsängen mäter 46,625 “H x 60,25” B x 30,25 “L när den är monterad.


Carters 4-i-1 konvertibla spjälsäng

Denna spjälsäng sitter så lågt på golvet att du alltid kan se ditt barn sova och sova i sängen, även när du ligger i soffan eller i sängen. Du kan se om ditt barn är vaken eller sover av det enkla utseendet och den tvåfärgade ytan.

Colby 4-i-1 Cabriolet Crib har rätt storlek med måtten 36 “H x 55,9” B x 30 “L så att du enkelt kan hitta en plats att placera den precis bredvid Place på din soffa. Eftersom den har en massiv träkonstruktion, var inte rädd för att den faller över även om ditt barn är högt. Det finns fyra höjdalternativ och du har sex olika ytor att välja mellan, som alla är giftfria, bly- och ftalatfria.


Delta barn 4-i-1 konvertibel barnsäng

Inte den billigaste cabrioleten i sortimentet, den sista cabrioleten vi kommer att erbjuda, Bentley ‘S’ Series 4-i-1 konvertibla spjälsäng, kan vara störande, men det sparar inte på säkerhet eller kvalitet. Ja, du kan behöva lägga ihop massor av bitar, men vi gjorde det på under 60 minuter, och det gjorde du också!

Denna cabriolet är enkel med en design som passar med vilken dekor som helst. Spjälsängens framsida kommer att förvandlas till en småbarnsäng. Vi och flera andra föräldrar garanterar den här speciella barnsängen eftersom den överlever hoppfasen och barnens tandproblem. Med sin massiva träkonstruktion känns den också robust. Varje spjälsängmadrass kan fungera med spjälsängen, men se till att madrassen du får är tätt. Det finns flera alternativ för madrassens höjd för att säkerställa att ditt barn är säkert även när du sitter eller står från sängen. När den är monterad mäter den 42,25 “H x 54,25” B x 34,25 “L.


Har du redan bestämt dig?

Om du kämpar för att välja den bästa för din bebis är det faktorer som ytterligare begränsar dina alternativ:

säkerhet

En säker konvertibel barnsäng har lameller mindre än 6 cm från varandra, en höjdjusterbar madrass och en tätt passande madrass. Innan du köper en spjälsäng, se till att den uppfyller alla säkerhetsstandarder. Om möjligt, köp en spjälsäng med madrassen för att se till att den sitter ordentligt. Det är också viktigt att veta att du inte ska använda kuddar, stötfångare, tunga filtar eller kilar på spjälsängen, eftersom detta ökar risken för att ett barn kväver i sängen. För att hålla ditt barn mysigt kan du använda en filt eller sovsäck som ligger stadigt under madrassen och bara täcker barnets tår upp till bröstet.

kvalitet

Precis som säkerhet är kvaliteten på en barnsäng också av avgörande betydelse. Naturligtvis kan du hitta en spjälsäng som kostar mindre än $ 100. Även om det verkar som en bra affär, kommer det definitivt att tänka annorlunda om det smuler på ditt barn efter bara en veckas användning.

Välj en spjälsäng som är solid och robust. Skarvarna får inte röra sig när du skakar barnsängen. När du trycker på den ska inte spjälsängen kännas som att något rör sig.

När du har köpt en konvertibel bör du dra åt skruvarna var tredje till var sjätte månad. För material i spjälsängen, välj en som du är säker på att kommer att hålla länge, speciellt om du köper en konvertibel som är byggd för att hålla i årtionden. Massivt trä är ett otroligt val. Se bara till att spjälsängens yta inte skalas eller flisas.

Madrassens justerbarhet

Varje barnsäng måste ha flera madrassnivåer när barn börjar rulla över sina sängar till sittande och stående. Du borde kunna göra detta på deras spjälsängar utan att falla eller falla av kanten. Om din bebis fortfarande är några månader gammal eller ännu inte rörlig behöver du inte böja dig djupt in i spjälsängen så att du kan justera spjälsängens höjd till den högsta nivån.

Charlie 4-i-1 Cabriolet barnsäng |  Pottery Barn Ki
Kendall 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng |  Spjälsäng |  Pottery Barn Ki
Graham 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng |  Spjälsäng |  Pottery Barn Ki
Amazon.com: Graco Benton 4-i-1 Cabriolet Crib, Pebble Grey.
Westwood Design Taylor 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng |  köpköp BA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*