Home / Hem / Byt plattor
Byt plattor

Byt plattor

Byt plattor

Ett hem kan vara dyrt att bygga eller renovera. Därför är det en användbar färdighet att hitta kreativa sätt att minimera dina utgifter. När du väljer omkopplarplattor blir du förvånad över hur snabbt kostnaderna kan lägga upp. Dyr design och högkvalitativa material i dina tallrikar kan kostnaderna gå upp till $ 35 och mer per tallrik.

När du har en fast budget som du inte vill förhandla om är en strategi du kan använda för att maximera din budget för stil och nytta att skapa en switch-karta.

Steg 1. Räkna antalet switchpaneler du behöver i varje rum

Första gången du räknar måste du vara noga med att räkna efter typ och position. Till exempel är de flesta utloppsbrytare placerade under ögonhöjd och anses bäst vara användbara i motsats till stil. Du kan spara mycket pengar på dyra stilar efter val enklare paneler för omkopplare och uttag bakom soffor.

Steg 2. Prioritera de mest synliga och ofta använda omkopplarna

När du har övervägt de “verktyget” växlade panelerna i ditt utrymme är det dags att överväga de som du tror fungerar bäst med snygg design. Du kan göra detta genom att återgå till varje rum i listan och Gör en långsam sväng runt rummet i ögonhöjd.

Växla det omedelbart väcka uppmärksamhet Under denna rotation kan du först markera för högkvalitativa mönster istället för budgetbesparande mönster. Dessa omkopplare kommer sannolikt att få uppmärksamhet eftersom de är i ögonhöjd. Därför erbjuder snygga design det maximala värde som används här.

Steg 3. Rita en kontur av önskad panel på de mest synliga omkopplarna

Förmågan att fysiskt visualisera de paneler som du väljer var de är i ditt hem är ett nödvändigt sista steg i denna procedur. På det sättet får du en djupare insikt hur dina tallrikar kommer att bli faktiskt titta.

Om du kan, försök att göra en beställning en enda provbricka av varje sort Du vill experimentera med det. Om du ofta kan använda ett fysiskt prov kan du korsa vissa val från din ursprungliga lista. Vissa plattor ser bara inte lika bra ut som du förväntade dig när de står i kontrast till omgivningen och belysningen.

När du placerar ditt fysiska prov kommer du att upptäcka små saker i varje rum som kommer att ändra dig. Till exempel kanske en dimmer med en gång i ditt A / V-rum inte behöver den enastående design du ursprungligen tänkte på. A / V-rum värderas bäst i svagt eller inget ljus, vilket innebär att tillräcklig inredning krävs. En accent-omkopplare behövs troligen inte som den kommer utom synhåll mestadels som inte.

NOTERA: Om du inte kan eller inte vill beställa en fysisk version av din switchplatta, kan du överväga att skriva ut designen med din dator och använda denna budgetreplika för att slutföra processen som beskrivs ovan.

Byt plattor du kommer att älska 2020 |  Wayfa
Borstad satin nickel rostfritt stål väggöverdrag växlar plattor.
Switch Plates Rustic Tin - Handgjord i Mexiko - Gratis Shippi
Enstaka växelplåt av rostgjutjärn |  Hobbylobbyn |  4661
Konst & hantverk Mission Style Oil gnuggad brons One Gang Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*