Home / Dekor / Bruna och turkosa vardagsrumsidéer
Bruna och turkosa vardagsrumsidéer

Bruna och turkosa vardagsrumsidéer

BROWN OCH TURKUS Vardagsrumsidéer – Låt det bruna, blåa och gröna fördjupa dig djupare i den känsliga och ljusa atmosfären. Efter krickan kommer denna artikel att markeras på brunt och turkos. Turkos hänvisar till en blågrön färg.

Detta kommer från ett blågrönt mineral med samma namn. Förhoppningsvis kommer den grundläggande informationen att ge din första visualisering av hur ett vardagsrum ser ut när du blandar brunt och turkos.

Ta dig tid att läsa våra tio idéer nedan.

Lysande brunt och turkos vardagsrum

Lysande brunt och turkos vardagsrum
Källa: philmelugin.co

Vi kan göra detta till en lysande idé i brunt och turkos eftersom smaken är väl upplyst av en ljus nyans av turkos. Färgen målar nästan alla grundläggande element i rummet, såsom vägg, golv och soffgrupp.

Brunt, å andra sidan, dyker upp på bordet, benen på möblerna, lampborden och taket. Den superlätta känslan i bostadsutrymmet tar på stranddekorationer, som glaset och de färska blommorna vi ofta ser på stranden.

Sammantaget presenterar detta område ett oceaniskt showroom som matchar den turkosa tonen.

Underbart vardagsrum i brunt och turkos

Underbart vardagsrum i brunt och turkos
Källa: mathwatson.com

Det fina urvalet av möbler är nyckeln till detta underbara vardagsrum. Varken skrymmande möbler eller högkvalitativa tyger dekorerar denna bostadsyta. Mjuka tyger på mattan och mjuka kurvor, som kan ses i det turkosa soffset, lugnar hjärtat.

Det turkosa elementet passar bra med vitt i den klassiska fåtöljen. Den mjuka bruna tonen uppfyller målet med bostadsutrymmet som en varm plats. När allt kommer omkring går brunt och turkos bra ihop som vi kan se på den vackra mattan.

När elegans och klassiska möten verkar detta område fantastiskt.

Omfattande vardagsrum i brunt och turkos

Omfattande vardagsrum i brunt och turkos
Källa: livingroomstylepesial.blogspot.com

En blek nyans av turkos och fetbrun är en fin färgkombination om du vill skapa ett omfattande vardagsrum som det här. Som kan ses här fungerar det stora vardagsrummet som läsrum, familjeområde och vardagsrum.

Blandningen av färger möjliggör en varm, avslappnad och avslappnad känsla som stöder en djup läsning eller kvalificerad familjetid framför kaminen. Det turkosa elementet kommer från den bekväma soffgruppen och bokhyllans bakgrund.

Oljebrun tar upp mer portion, vilket framgår av kaminen, gardinerna, bordet och soffbordet.

Beundransvärt vardagsrum i brunt och turkos

Beundransvärt vardagsrum i brunt och turkos
Källa: ethnodoc.org

Vi älskar detta moderna vardagsrum av flera anledningar. Vardagsrummet tilldelar brunt och turkos som färg. De turkosa fåtöljerna skapar en särskilt stark turkos atmosfär.

Å andra sidan är golvet, bordet, korgen och soffborden alla i brunt. Även om detta räcker för en smart färgparning mellan brunt och turkos har detta rum fortfarande något att beundra.

Rummet har stora fönster och en hylla för att använda relativt lite utrymme här. De stora fönstren ger en fantastisk känsla.

Traditionell livsmiljö i brunt och turkos

Traditionell livsmiljö i brunt och turkos
Källa: merkeldieeidbrecherin.com

Tänk på vår traditionella idé om du inte har mycket tid att leta efter en specifik vardagsrumsinredning med brunt och turkos. Rumsexemplet verkar inte kosta dig så mycket som andra idéer i den här artikeln.

Måla bara väggarna i ditt vardagsrum med turkos. Jämför ljusstyrkan med den djärva mörka atmosfären som kommer ut ur träskåpet och den eleganta soffgruppen. Ha en starkare brunaktig nyans med den bruna mattan som täcker hela vardagsrummet.

Placera växter som förfriskningar. Detta gör att vardagsrummet ser mysigt ut för alla familjemedlemmar.

Trevligt vardagsrum i brunt och turkos

Trevligt vardagsrum i brunt och turkos
Källa: imedialearn.com

Den sjätte av våra 10 bruna och turkosa vardagsrumsidéer verkar vara rätt för dig som bor i en modern lägenhet. Njut av stadsutsikten tack vare fönstret från ditt vardagsrum som detta exempel.

Ljus upp lägenheten med det turkosa elementet på mattan, klassisk fåtölj och mönstrade kuddar. Applicera färgen på några av väggarna i rummet. Blanda den livfulla tonen med superljusbrun sett från det skrymmande soffset.

Lampan och golvet skapar en mer brunaktig ton. Tillbringa minuter med att njuta av soluppgången och solnedgången från den här platsen.

Sova i inbjudande brunt och turkos vardagsrum

Sovinbjudande vardagsrum i brunt och turkos
Källa: hornerlilies.com

Vem kan motstå att inte ligga på den bekväma soffan efter långa arbetstid? Verkar konstigt, men ljus turkos och mörkbrun kan gå bra för att skapa ett sovande vardagsrum som det här.

Vad vi förstår med ett attribut som inbjuder dig att sova kommer från den bekväma soffan tillsammans med de bruna och turkosa kuddarna. Det bruna ottomanska och trägolvet skapar en varm ton som redan fyller området.

Ställ in turkosa glas som visas här för att krydda det en gång neutrala utseendet.

Extraordinär bostadsort i brunt och turkos

Extraordinär bostadsort i brunt och turkos
Källa: serdalgur.com

Detta lilla vardagsrum innehåller allt du behöver för att efterlikna det marina livet i ditt hem. Den turkosa atmosfären kommer från skrivbensbenet, kuddarna och glaset ovanpå bordet. Tapeten, vasen och bordet skapar en brunaktig nyans.

Vi uppskattar att detta miniutrymme kompletteras med färska växter och strandrumsdekorationer bredvid lampan. Du kan fylla utrymmet med stranddekorationer om du inte vill använda en stark nyans av turkos eller brun.

Det gör vardagsrummet exceptionellt för andra idéer.

Estetiskt vardagsrum i brunt och turkos

Estetiskt vardagsrum i brunt och turkos
Källa: Architecturaldigest.com

Det här är vad vi kallar ett riktigt snyggt vardagsrum med brunt och turkos. Om du är en konstälskare måste kombinationen av brunt och turkos utmana dig. Och du kan kopiera vad som gäller för detta vardagsrum.

Måla bara väggarna i rummet med turkos. Vi tror att du inte har något emot att kollidera med ljusa detaljer i turkos med mörkbrun, sett på den bruna soffan. Därefter häller du bara in i rummet de konstverk som du hittills har samlat in.

Söt brun och turkos vardagsrum

Söt brun och turkos vardagsrum
Källa: serdalgur.com

Detta minivardagsrum älskar oss med den coola kombinationen av en mjuk turkos ton som närmar sig blått med en mjölkbrun ton. Dessutom har fåtöljen mönstrade bruna tyger som ser snygga ut.

Användningen av glas för de färska blommorna och den sfäriska displayen är söta saker som inkluderar vår slutsats om den söta känslan i detta vardagsrum.

Du kan också hitta mer inspiration i dessa gråa vardagsrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*