Home / Dekor / Bruna badrumsidéer
Bruna badrumsidéer

Bruna badrumsidéer

BRUN BADRUMSIDÉ – Brun är en av de mest populära färgerna för många människor. Färgen är lätt att hitta och så varierande. Vad som definierar ett brunt badrum är bortom människors sinne när de tänker bygga ett badrum.

Nu när du har bestämt dig för brunt undrar du förmodligen hur du dekorerar badrummet. De hoppas kunna undvika bruna badmodeller för ofta. Vi hoppas att ett av våra 10 bruna badrumskoncept kan inspirera dig.

Nytt brunt badrum

Nytt brunt badrum
Källa: decoratorist.com

Att göra ett brunt badrum är lika enkelt som att välja trä. Trä ser naturligt brunt ut, eller hur? Användningen av materialet gör att badrummet ser brunt ut. Det första exemplet går ett steg längre än bara naturligt.

Badrummet ser friskt ut med trätak, trästolpe och handfat. Intressant är att träet ser rå och naturligt ut. Vi kallar till och med badrummet för stuginspirerad.

Att använda brunaktiga stenar kommer att förbättra det fräscha området. Att duscha i utomhusbadrummet förfriskar kropp och själ.

Klassiskt brunt badrum

Klassiskt brunt badrum
Källa: icmtset.com

Vi erbjuder dig som älskar klassisk badrumsdesign. Exemplet skapar en brunaktig nyans av trä, som med det första provet. Den här gången väljer badrummet vilken typ av trä som ser vintage ut.

Träet blir en lamphållare, förvaringsutrymme under tvättstället, en spegelhållare och ett badkarhållare. För att ändra den brunaktiga färgen är tvättställen utrustade med brunaktiga naturstenar.

Förutom träkategorin har badrummet ett klassiskt utseende på grund av lampa, kran och sanitära stilar.

Kreativt brunt badrum

Kreativt brunt badrum
Källa: showyourvote.org

Naturligtvis kan du förutom trä också skapa en brunaktig nyans från andra synvinklar. Badrummet väljer till exempel den brunaktiga keramiken som blir taket. Området ser ut som att använda mosaikdesignen.

Det gör att taket blir levande. Badrummet har den brunaktiga smaken som också kommer från badrumsväggen till vänster om bilden. Växterna har också den brunaktiga tonen.

Den sista brunaktiga tonen dyker upp från diskbänken, även om den bruna nyansen verkar djärvare. Samma brunaktiga nyans dyker upp på bänken bakom badkaret.

Trevligt brunt badrum

Trevligt brunt badrum
Källa: improvenet.com

Här kommer en ny nyans av brunt som är mjukt att ta på. Badrummet visar att brunt är möjligt för olika badrumskoncept, inklusive detta. Exemplet ser modernt ut med möbeldesignen.

Vi uppskattar att badrummet erbjuder en något varierad, brunaktig atmosfär. Sinkområdet väljer till exempel tanken som ser intensiv ut. Medan golvet i badrummet bygger upp keramiken som ser väldigt mjuk ut i brunt.

Vår favorit är de bruna gardinerna med några prickar som också ser brunaktiga ut. Vilket vackert och snyggt brunt badrum det här är.

Charmigt brunt badrum

Charmigt brunt badrum
Källa: veesko.com

Vi flyttar tillbaka igen med ett brunt badrum utanför. Som i föregående exempel beror detta på trä för att få en brunaktig nyans. Den här gången väljer utomhusbadrummet träkategorin som ser färdig och modern ut.

Träet omger badrummet. Badrumsstaketet verkar tillräckligt högt för att utomstående ska försöka titta inuti. Medan du kan njuta av det gröna panoramaet med den blå himlen ovan.

Förutom trä kommer den brunaktiga nyansen på något sätt från stenarna som följer med de stora plattorna. Badrummet förtrollar oss för att det till slut ser ut som en trädgård.

Traditionellt brunt badrum

Traditionellt brunt badrum
Källa: croatianwine.org

Massor av träkategori att välja mellan. Det exkluderar priset på träslag. Vi erbjuder en annan träslag som ser traditionell ut. Du kan känna den traditionella smaken från förvaring under diskbänken.

Samma känsla kan ses på badrumets vägg. Tänk på vilken träslag som passar badrumskonceptet. Utomhusbadrummet tar upp träkategorin eftersom det tränar traditionell badrumsmodellering.

Och badrumsstilen fungerar verkligen bäst med den djungelliknande utsikten som omger badrummet. Så lugnande och avkopplande!

Naturligt brunt badrum

Naturligt brunt badrum
Källa: maisonvalentina.net

Exemplet kombinerar vissa träslag, vi tror det. Den bearbetade träarten visas på badrumets staket. Medan den traditionella träkategorin dyker upp från taket i badrummet.

Det målar också badrummet brunt, även om skuggan känns mycket mildare än staketet. Korg och stol använder alla trä, även om materialet inte kommer från samma kategori.

Som du kan se, tack vare användningen av trä, ser hela badrummet väldigt naturligt ut i brunt. De levande växterna som omger badrummet kommer att uppdatera din kropp och ditt sinne efter timmar av att vara utomhus.

Primitivt brunt badrum

Primitivt brunt badrum
Källa: homedit.com

Vi kallar detta ett primitivt brunt badrum med de små trägrenarna som omger området. Vi hittade den här typen av trä tidigare. Badrummet använder också trä för golvet, men med olika träbearbetning.

Den primitiva badrumsaromen kommer också från det halvöppna badrumskonceptet. Designen gör att du kan se omgivningen. Idén fungerar bäst när du vill njuta av soluppgången.

Modifierat brunt badrum

Modifierat brunt badrum
Källa: viendoraglass.com

Det här är vad som händer när brunt och beige arbetar tillsammans. De två färgerna förändrar verkligen spa-badrummet. Som ett resultat ser badrummet trendigt ut trots att det har en så enkel idé.

Badrummet är utrustat med ljus. Belysningen i badrummet verkar svag. Detta kan hjälpa dig att tillbringa lugna timmar att bada eller på spaet. Du behöver säkert en lugn atmosfär medan du gör spaet rätt?

Fantastiskt brunt badrum

Fantastiskt brunt badrum
Källa: hgtv.com

Medan badrummet har smaker, förblir vårt tema på den brunaktiga nyansen. Vi kallar det här en fantastisk eftersom färgen finns i några nyanser. Förvaringsutrymmet under diskbänken ser så djärvt ut i brunt.

Samma ljud kommer från spegeln och kanterna på bilden. Å andra sidan skapar badrummet den livliga brunaktiga nyansen som kommer ut från duschområdet. Den beige tonen gör badrummet lättare.

Så det här är våra 10 bruna badrumsidéer som visar hur flexibel färgen är. Du kan välja en naturlig, brunaktig eller ”konstgjord” färg. Det naturliga avser användningen av trä, medan det ”konstgjorda” är i brun målning och keramik. Välj klokt, folkens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*