Home / Dekor / Bonusrumsidéer
Bonusrumsidéer

Bonusrumsidéer

BONUSRUM IDÉER – Har du ett extra rum i ditt hus? Det extra utrymmet kallas ofta ett bonusrum som tar upp ett stort utrymme i ett hus. Utrymmet är öppet för olika aktiviteter, från studien till familjen.

Den här artikeln täcker 10 bonusrumsmodeller som du kan använda för att maximera den totala ytan i ditt hem. I varje bonusrumsidé ger vi tips om hur du väljer inredning och dekor. Kolla på henne!

Multipurpose bonusrum

Multipurpose bonusrum
Källa: simplyfutbol.com

Rymlig och bekväm. Trots allt innehåll erbjuder detta bonusrum tillräckligt med utrymme för att helt enkelt sträcka på benen medan du läser. Det första exemplet handlar om att sova, studera, arbeta och läsa.

Den stora TV: n tillåter hela familjemedlemmarna att titta på sina favorit-TV-program. Dina små barn kan använda bonusrummet för att leka när leksakerna finns på det öppna lagret.

Bonusrummet väljer den klassiska möbelstilen och de stora inredningarna för att säkerställa en lång livslängd i rummet. Rummet är bruntmålat, vilket gör att det känns mjukt och mysigt.

Familjens bonusrum

Familjens bonusrum
Källa: cbf-fund.org

Vi uppskattar att det andra exemplet utformar utrymmet efter det gröna landskapet utanför. Bonusrummet ställer därmed upp de stora fönstren och “taket” för att ge maximal utsikt från platsen.

Bonusrummet fungerar som ett familjeområde. Hela familjen kan träffas för att chatta, titta på TV, spela spel och andra aktiviteter. Bonusrummet erbjuder olika möbler och dekorationer.

Rummets vägg är omgiven av avantgardebilder. Bordet ser klassiskt och unikt ut. Rummet kommer sannolikt att rymma alla familjemedlemmars idéer.

Gästbonusrum

Gästbonusrum
Källa: anchororedelelance.com

Det ser ut som om detta bonusrum ligger på vinden i ett hus. Du kan använda bonusrummet som gästrum. Antag att du har en storfamilj som vill stanna i ditt hus.

Guida dem till detta bonusrum, som rymmer upp till tre personer. Bonusrummet känns lugnt med fönster och mjuk atmosfär. De klassiska möblerna gör att bonusrummet ser milt och bekvämt ut.

De blå och vita tygerna pryder bonusrummet. Sittplatsen på hörnet möjliggör avkoppling på eftermiddagen.

Hobby bonusrum

Hobby bonusrum
Källa: gambrick.com

Visst kan du föreställa dig att detta bonusrum är för att kanalisera hobbyer. Det finns också en enkel sängram på baksidan. Bonusrummet upptar biljardbordet. Här kan du spela biljard med dina barn eller vänner.

Du kan använda utrymmet för att lagra dina favoritlagssouvenirer. När lördagskvällen kommer, samlas här för att se matcherna i British Football League.

Hobbybonusrummet är nödvändigt om din familj har många sportfans. Att fokusera aktiviteterna i rummet kommer inte att störa andra familjemedlemmar som inte gillar sport.

Avslappnat bonusrum

Avslappnat bonusrum
Källa: decorilo.com

Tyst och mysigt. Bonusrummet är inte lika stort som i tidigare exempel. Därför förblir bonusrummet minimalistiskt och effektivt. I bonusrummet kan alla familjemedlemmar koppla av medan de tittar på sina favoritprogram eller tv-serier.

Soffgruppen ser väldigt bekväm ut. Bonusrummet kompletteras med öppet förvaringsutrymme och en garderob. Det öppna förrådet rymmer familjeporträtt och samlarföremål. Vi kan säga att detta bonusrum är det andra vardagsrummet utanför huvudrummet.

Hemgalleri Bonusrum

Hemgalleri Bonusrum
Källa: redstone.qualicocommunitycalgary.com

En formell atmosfär skapas i detta bonusrum. Om du känner att den här ser annorlunda ut än de tidiga, finns det en djup anledning till det. Många ovärderliga konstnärliga föremål är väl ordnade på den öppna hyllan.

Det kollektiva arrangemanget gör att du kan njuta av värdet av varje artikel direkt. Du kan också larmas om något av elementen ser smutsiga eller korroderade ut. Elementen resulterar i en sittplats som ser formell och elegant ut.

Bonusrummet är målat vitt och grått för att göra bonusrummet mjukt och ljust.

Studiebonusrum

Studiebonusrum
Källa: viendoraglass.com

Ibland behöver du eller dina barn använda ett alternativt studieutrymme som gör det lättare för dem att koncentrera sig. Detta kommer att vara till stor hjälp när de har tentor. Överväg att öva bonusrummet som ett extra studieutrymme.

Rummet rymmer två barn eller vuxna som studerar tillsammans eller ensamma. Skrivbordet ser enkelt och mjukt ut. Bonusrummet kompletteras med lagring av material och böcker.

Den bekväma bänken gör att du kan läsa djupt medan du väntar på att solnedgången ska visas framför fönstret.

Lugnt bonusrum

Lugnt bonusrum
Källa: timurbiru.com

Vi beundrar verkligen hur bonusrummet modellerar området. Vi hänvisar till den unika enheten som fungerar som minne. Detta gör att bonusrummet verkar förföriskt trots det relativt lilla utrymmet.

Bonusrummet ser mjukt och fridfullt ut med den vita nyansen och möblerna. Den moderna soffgruppen kombinerad med den klassiska stolen och vintage-bordet. Det finns den lilla sittgruppen mellan butiken.

Du kan använda bonusrummet för att läsa, studera eller för att inspirera dig att skriva.

Lekplatsens bonusrum

Lekplatsens bonusrum
Källa: netbul.org

Om du har mer än ett barn, förvandla ditt bonusrum till en lekplats som den här. Eller så kan du bjuda in dina familjers eller familjers barn att leka här.

Bonusrummet är utrustat med leksaker och inlärningsverktyg. Modellering gör att de kan lära sig ett nytt alfabet och nummer. Bonusrummet innehåller också soffan och bordet för föräldrar att följa med dem över en kopp varmt te.

Sovrums bonusrum

Sovrums bonusrum
Källa: decoratw.com

Den sista ser den enklaste och mest bekanta ut. Ja, förvandla ditt bonusrum till ett enkelt men bekvämt sovrum som det här. Köp en enda madrass som sitter precis på golvet i rummet.

Följ sängramen med stolen, spegeln och de levande växterna för förfriskningar. Använd bonusrummet för att sova, läsa eller bara dagdrömma för att skriva inspiration.

Välj träplankor så att sovrummet känns naturligt och varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*