Home / Dekor / Black Kitchen Backsplash Idéer
Black Kitchen Backsplash Idéer

Black Kitchen Backsplash Idéer

SVART KÖK BACKSPLASH IDÉER – För svarta älskare kommer det svarta köksbacksplashet att tänka på när de funderar på att designa eller ombygga sina kök. Du känner till det särskilt vackra med det svarta köksbacksplashet.

Elegant och djärvt är de två toppattribut som de kan få från denna stil. Och du kan också, även om du kanske inte älskar färgen så mycket än. Tänk på den här modellen om du vill skapa en extra köksbacksplash.

Imponerande svart köksbacksplash

Imponerande svart köksbacksplash
Källa: Pinterest

Backsplashen ser imponerande ut med klippta rektangulära plattor beställda på detta sätt. Varje kakel verkar vara helt svart utan att några andra färger målar kanten. De koncentrerade plattorna ser inte glänsande eller glänsande ut.

Kakelordningen och den icke-glänsande funktionen blir två faktorer som gör bakplattan imponerande och graciös. Backsplash delar en del med den vita betongen på köksväggen.

Backsplashet bildar en slående kontrast till det dominerande vita i detta kök. Du kan välja denna partiella svartvita backsplash som en bra start.

Fet, svart köksbacksplash

Fet, svart köksbacksplash
Källa: Pinterest

I likhet med den första idén använder vår andra rekommendation rektangulära plattor med mindre storlekar. Plattorna är väl organiserade på traditionellt sätt. Plattorna använder inte kanter från andra färger som vitt.

Från de första och andra idéerna kan du dra slutsatsen hur mycket inflytande kakelarrangemanget har i köket. Backsplash verkar modig på en rättvis nivå. Du kan också känna graciösa och avslappnade känslor från detta exempel.

Backsplash passar bra med metallens ton i ugnen och köksfläkten.

Total svart köksbacksplash

Total svart köksbacksplash
Källa: remodelista.com

Vi kallar den här tredje idén för vår backsplashdesign för det svarta köket. Backsplashen är uppdelad i två delar. Den första avser köksväggen svartmålad.

Den andra delen av bakplattan pekar på de små, fyrkantiga brickorna, som är helt svarta och har inga kanter i andra färger. De två delarna förvandlar bakplattan till en helt svart köksplåtsmodell. De verkar mörka och något glänsande.

Den svarta bänkskivan och lådorna gör den mörka atmosfären till en dominerande känsla. Det här exemplet visar att en helt svart backsplash i köket inte känns dyster och dyster.

Elegant, svart köksbacksplash

Elegant, svart köksbacksplash
Källa: Pinterest

Med hjälp av detta exempel vill vi visa dig hur enkla kakelstorlekar och färger kan leda till en annan backsplash-atmosfär i köket. Denna fjärde idé liknar den första. De två använder rektangulära plattor som är snedställda.

Skillnaden ligger i de vita linjerna som avgränsar varje kakel. Brickorna ser längre ut än i den första modellen. Brickorna vid denna punkt ser inte ljusa ut, vilket på något sätt leder till den graciösa tonen i backsplash.

Kakeldelen går från det flytande lagret till bänkskivan, medan den första delen hänvisar till svartmålad vägg.

Förbättrad svart köksbacksplash

Förbättrad svart köksbacksplash
Källa: jharkhandzooauthority.org

Uppgraderad Black Kitchen Backsplash hänvisar till en trendig design som bryter den nuvarande designen. Du kan välja den här modellen om du vill ha ett uppdaterat svart kök som inte ser mörkt eller djärvt ut heller.

Denna bakplatta innehåller små rektangulära plattor som ser svarta, gråa och ljusgråa ut. Brickorna är ordnade från längst till vänster till höger. Backsplashen matchar bänkskivan i svart natursten.

Du kan välja tapeter med denna design för ett billigare alternativ.

Uppfriskande svart köksbacksplash

Uppfriskande svart köksbacksplash
Källa: Pinterest

För dig som tvivlar på om en svart köksbacksplash känns fräsch eller inte, är denna idé för dig. Receptet för denna sub backsplash design ligger ovanpå det keramiska materialet. Backsplash innehåller svarta, stora fyrkantiga plattor gjorda av natursten.

Materialet ger en naturlig, ny ton. Därför ser backsplash fräsch ut trots den mörka färgen. Backsplashen matchar bänkskivan i köket, som också använder samma kakelmaterial.

Dessutom känns hela köket graciöst tack vare träskåp och lådor.

Catchy svart kök backsplash

Catchy svart kök backsplash
Källa: wearefound.com

Den sjunde av våra allmänna svarta kökidéer kan bli din mest efterfrågade rekommendation. Vi hörde er alla! Listan blir orättvis utan en svart, mönstrad köksbacksplash.

Svart kan användas som en neutral färg i plattformen. Denna backplash ser till exempel ut på grund av den enkla och eleganta designen.

Backsplash använder rutor. Var och en av de fyrkantiga brickorna innehåller mjuka linjer som skapar en förförisk backplash när de fyra brickorna sammanfogas. Backsplash delar utrymmet med de röda tegelstenarna för en naturlig känsla.

Dramatisk svart köksbacksplash

Dramatisk svart köksbacksplash
Källa: space-time-mass.com

En annan premiumanvändning av svart som en dramatisk färgleverantör. Backsplash använder koncentrerade, svarta rektangulära plattor utan kanter i andra färger. Backsplashen är uppdelad i två sektioner.

Backsplashen ser dramatisk ut i det här köket eftersom den bärs av den svartmålade köksväggen. Trämöblerna bidrar till den dramatiska känslan i detta minimalistiska kök.

Enkel, svart köksbacksplash

Enkel, svart backsplash i köket
Källa: notificationapp.com

Vi kallar denna idé för en enkel, svart köksbacksplash eftersom vi ofta ser den här stilen i järnaffärer. Denna svarta tunnelbanestil köksbacksplash använder rektangulära plattor med vita kanter.

Nästan liknar den fjärde modellen, den här modellen ser ljus ut. Detta gör att backplattan känns uppdaterad och avslappnad. Backsplash täcker ett relativt stort område som passar den svarta bänkskivan.

Backsplash skapar en avslappnad atmosfär som redan fyller det minimalistiska köket.

Livlig, svart köksbacksplash

Livlig svart köksbacksplash
Källa: Secureidm.com

Den sista backsplash använder en mosaikmodell med färgade små brickor som fyller i önskat backsplash-område. Backsplash innehåller små brickor av svart, vitt och grått. Brickorna är ordnade i ingen särskild ordning.

Detta oregelbundna mönster gör denna backsplash typ av unik och levande. För en levande, svart köksbacksplash, gå till mosaik eller små plattor. Denna bakstycke passar bra med de svarta träskåpen och lådorna vi ser här.

Så det här är våra 10 svarta backsplash-idéer totalt, vilket vi hoppas kan bevisa hur mångsidig svart är. Du kan använda ett av teman eller välja den bakgrundsbild som liknar en av de modeller som nämnts tidigare. Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*