Home / Dekor / Blå köksidéer
Blå köksidéer

Blå köksidéer

BLÅ KÖK IDÉER – Blå är en fin färg. Detta är en av de ljusa färgerna som kommer att älskas även av neutrala färgälskare. Blå hänvisar främst till positiva egenskaper som mjuka, fridfulla och ljusa toner.

Den här artikeln introducerar 10 blå köksmodeller, antingen för blå lojala fans eller inte. Du kommer att upptäcka några nyanser av blått som ger köket en rik känsla. Några exempel kombinerar blått med andra färger.

Omfattande blått kök

Omfattande blått kök
Källa: donpedrobrooklyn.com

Vårt första exempel är en stark nyans av blått. Den här färgen omsluter förvaringsutrymmet i köket, köksön och en av väggens sidor. Den blå delen ser graciös och minimalistisk ut. Denna blå nyans fungerar inte ensam.

Det kombineras med vitt och brunt. Vitt kommer från vägg-, tak- och köksbelysning. De ökar det moderna värdet av köket. Å andra sidan kommer det bruna elementet från köksbordet som skapar traditionellt värde.

Vi uppskattar att köket bibehåller den rymliga känslan, även om utrymmet först ser rymligt ut.

Formellt blått kök

Formellt blått kök
Källa: hgtv.com

För vissa färgfans, inte bara blått, är det en stor utmaning att spela med nyanser. Från denna idé kan de indikera nya toner som dyker upp i kök. För vårt andra förslag ser denna blå nyans någonstans mellan mjuk och djärv ut.

Först skapar detta en formell känsla. Den blå nyansen omsluter skåpet, som fyller mer än hälften av köket. Köksön är klädd i samma färg. Vitt framträder från taket och köksväggen.

För att mildra den formella tonen väljer köket den snygga backsplashen, Medelhavsmattan och trägolvet.

Mildt blått kök

Mildt blått kök
Källa: sebringdesignbuild.com

Ljus blå nyans måste vara mycket bekant för de flesta av oss. Vad sägs om den superljusblå nyansen? Denna nyans ser nästan vit ut. När du kombinerar det med vitt ser köket milt och fridfullt ut.

Den blå nyansen omsluter skåpet som fyller de övre och nedre delarna av köket. Köket kombinerar minimalistisk och modern lantlig design, som senare skapar ett hemtrevligt kök.

Fönstren och växterna ger naturliga och rymliga toner till köket. Denna blå nyans är lämplig för dem som vill börja med en färgad nyans på en blygsam nivå.

Trevligt blått kök

Trevligt blått kök
Källa: croatianwine.org

En annan utmaning för älskare med blå tro där ute. Vad sägs om att kombinera två nyanser på samma ställe? Det här fjärde exemplet övar tanken på att skapa ett bekvämt kök där du kan laga och / eller tvätta smutsiga diskar i timmar.

Alla färgerna ser delikata ut, en av dem ser väldigt ljus ut och är nästan lika vit. Dessutom visar köket några föremål klädda i blått, som dekorativa glasögon och gardiner.

Köket utnyttjar den enkla förvaringen och trägolv som alla bidrar till det vackra köket.

Trevligt blått kök

Trevligt blått kök
Källa: sandracopperstone.com

Härligt blått kök mellan sjaskigt chic och modernt landsbegrepp. Denna idé passar de av er som vill experimentera med blått först. Du kanske inte vill gå till det helt blå köket samtidigt som du har en bred köksstil i åtanke.

Du kan börja med att måla några möbler här som stolen och bordet blått. De två ser vintage ut. Placera vita och blå gardiner som skapar en vintage känsla. Du kan också hänga upp den blå keramiken som väggdekoration.

Det blå elementet räcker som förrätt, medan köket behåller den moderna lantliga tonen.

Bekant blått kök

Bekant blått kök
Källa: cjcfc2018.com

Det här är vad vi tycker om den mest kända och älskade blå nyansen av alla. Vi tror att detta är skuggan av blått som de som faktiskt inte har några färgade. Ljus och fridfull kombination med denna blå nyans.

Som i de föregående exemplen fungerar denna blå nyans med vitt som temafärg. De två färgerna skapar fridfulla och ljusa känslor. Intressant nog för att märka att köket väljer bakplattan.

Backsplash använder två nyanser av blått och olika färger. Med det enkla skåpkonceptet blir köket avslappnat och hemtrevligt.

Iriserande blått kök

Iriserande blått kök
Källa: homedit.com

Detta är fallet när en ljus nyans av blått omsluter glänsande och lätt material. Köket blir bländande och modernt. Den blå nyansen framträder från köksutrymmet och köksön. Stolarna är också en liknande nyans av blått.

Köket väljer det stora förvaringsutrymmet som skapar en lättad känsla. Vi uppskattar att köket föredrar att öva på modellen även om den får rätt storlek. Sammantaget ser köket vackert ut med gardiner och snygg belysning.

Den vackra keramiken som används för dekoration ligger direkt under taket.

Elegant blått kök

Elegant blått kök
Källa: collectiveres.net

Namnge denna blå nyans som en gammal eller en fet. Saken är att den blå nyansen gör denna graciösa ton för köket. Dessutom omvandlas den blå nyansen till backsplash-arrangemanget av tumblad sten.

Detta blir en cool variant för den enkla, speciella blå nyansen. Köket har en enkel design med de få elementen som visas på bilden. Trägolven och ljusa träslag i butikerna ger alla som tillbringar tid en hemtrevlig känsla.

Vintage blå kök

Vintage blå kök
Källa: moorishfalafelbar.com

Kontrasterande mjuka och djärva blå nyanser låter ganska intressanta. Ta detta exempel som ett resultat. Köket målar förvaringsutrymmet, som består av små skåp och lådor, i de två nyanser av blått.

Vår identifikation för mönstret kommer från lagringsstil som ser vintage ut. Förrådet använder det starka och glänsande träet, som återigen är inspirerat av antikt trä.

För en mer klassisk ton använder köket mörkt trä som golv.

Kreativt blått kök

Kreativt blått kök
Källa: homebnc.com

Även om vårt sista exempel är på ett kontor kommer det att se bra ut i ditt matkök. Att sätta ihop en mörk nyans av blått och vitt visar sig vara väldigt kreativt. Du kan skriva handskrivna ord för att öka tiden på kontoret.

Tänk på träskivor som ett köksbord som det här. Omge bordet med de snygga, söta stolarna. Uppdatera köket med färska blommor i glaset så att du kan byta ut dem när som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*