Home / Hem / Barnkammarmöbler Set
Barnkammarmöbler Set

Barnkammarmöbler Set

Barnkammarmöbler Set

Det handlar verkligen om det eftersom det finns olika uppsättningar som passar alla möjliga scenarier! Det är dock vanligtvis en kombination av två eller alla dessa tre element:

spjälsäng

För att säkerställa en god och förhoppningsvis lång sömn (även om detta inte gör mirakel) kan du välja mellan följande alternativ när du köper:

  • Traditionell julkrubba: Perfekt om du planerar att använda den igen för framtida syskon eller om du gillar att investera i en ny säng när ditt barn växer bortom det.

  • Cabriolet spjälsäng: Eftersom ena sidan kan tas bort och ersättas med en säkerhetsskena, kan dessa spjälsängar växa med ditt barn, förvandla dem till en barnsäng och i vissa fall till och med en dubbelsäng. Även om konvertibla spjälsängar är dyrare är de faktiskt En smart investering som sparar pengar på lång siktoch det är definitivt värt det om du inte planerar att få fler barn.

Byrå

Denna bit kommer att vara en livräddare när det gäller den förvarings rum! De flesta modeller innehåller också en avtagbar topp som fungerar som en föränderlig yta: ett praktiskt platsbesparande alternativ om du inte vill köpa ett separat skötbord;

Skötbord

Har du redan en stor byrå? Vill du använda toppen av din byrå som extra lagringsutrymme? Eller har du en ganska stor dagis som du vill fylla med fler bitar? Då bör du välja ett möbler för barnrummet som innehåller ett separat skötbord.

Oavsett om du väljer en modell med lådor eller en med öppna hyllor, har denna praktiska möbel också några ytterligare lagringsutrymme.

Såvida du inte redan har något av det här är att köpa en tredelad dagismöbeluppsättning det enklaste alternativet.

I alla fall, när du har lite utrymmeVi rekommenderar definitivt att du köper en tvådelad uppsättning som innehåller följande en barnsäng och en byrå med en omklädningsplatta

Simmons Kids Kegan 6-bit barnkammarmöbler S
Bästa plantskolemöbler för att registrera sig för 20
DaVinci Kalani Nursery Furniture Collection i vitt |  Sängbad.
Tivoli 5-bitars barnkammarmöbler |  köpköp BA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*