Home / Dekor / Barnens badrumsidéer
Barnens badrumsidéer

Barnens badrumsidéer

När vi utformar vårt hem är badrummet ofta en eftertanke. Och ändå, med bara små detaljer här och där, kan vi göra ett tråkigt badrum till ett intressant. Den här gången ska vi ge dig några intressanta barnpoolidéer som du kan implementera. Du behöver inte oroa dig, ingen renovering krävs.

Det finns många sätt att designa barns badrum. Det som gör designen av ett barns badrum roligt är att du kan experimentera med många färger, nyanser och till och med teman, till skillnad från vuxna badrum där vi tenderar att fokusera på ett tema eller design. Om du inte vet var du ska börja kan du använda våra idéer för barnpool nedan som en guide.

Barnens badrumsidéer

1. Lägg till en lång bank

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 1
Källa: theplumbette.com.au

Barn har många saker. Handdukar, badleksaker, tvålar, schampon och så vidare. På grund av detta kan vem som helst lägga till en lång landningsplatta som en lång bänk. Inte bara det, om en lång bänk väljs kan den också komplettera badrumets utseende.

2. Använd gult när du är osäker

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 2
Källa: i.pinimg.com

Även när de andra delarna av badrummet har vuxit upp kommer en ljusgul vägg att ge rummet en rolig och fräsch känsla. Det spelar ingen roll om huset är utformat i ett traditionellt eller modernt tema, en gul kommer att komplettera det.

3. Använd dekaler

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 3
Källa: feepiele.info

Kanske badrumsväggarna är kaklade. Eller kanske du bara inte vill måla. Ändå vill du dekorera dina barns badrum. Om så är fallet, överväga att använda dekaler för att dekorera badrummet. Dekaler är ett utmärkt val eftersom de ändrar utseendet på badrummet utan att skada plattorna.

4. En enkel grön

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 4
Källa: mathewguiver.com

Enkelt betyder inte tråkigt eller tråkigt. Faktum är att enkel design ser bra ut som ett enkelt grönt badrum. Den har en fräsch, fruktig atmosfär. Det är också ett bra val om badrummet är litet och smalt, eftersom det ljusgröna gör att rummet verkar större och inte rörigt.

5. Färg det blått

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 5
Källa: museoshop.com

Gillar dina barn blått? Om så är fallet, varför inte måla badrummet ljusblått? Ljusblått gör badrummet intressant, sött och svartvitt. Inte bara det, men färgen lyser också upp rummet och expanderar rummet visuellt, vilket gör att rummet ser större ut än det är.

6. Marinämnen

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 6
Källa: feepiele.info

Havsteman är alltid en bra idé för barnpoolen. Ett badrum med marint tema är särskilt bra om dina barn älskar det marina livet. Du kan börja med att lägga till en gardin med marina livsbilder. Du kan till exempel också lägga till krokar med bilderna på dina barns favoritdjur.

7. Gör badrummet ljusare

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 7
Källa: mathewguiver.com

Barn älskar ljusa färger. Varför inte lysa upp badrummet med färger som ljusorange? Ljus orange ger rummet en rolig och glad atmosfär. Ännu bättre, det tar inte mycket för att uppnå denna effekt. En enda vägg i ljus orange kommer att bli förvånande.

8. Ren och modern

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 8
Källa: museoshop.com

Ett barns badrum behöver inte tema med söta saker eller färger. Du kan designa dina barns badrum i ett rent och modernt tema. De rena och organiserade linjerna är en bra kontrapunkt mot det röriga barnen gör.

9: e plats för alla

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 9
Källa: theplumbette.com.au

Om du har flera barn är det bra om du kan designa badrummet för att passa dina barn. Badrummet ska ha tillräckligt med utrymme för alla. Till exempel bör den ha två speglar (eller en lång), två handfat och två badrumssteg.

10. Övervaka sätet

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 10
Källa: mathewguiver.com

Om du har yngre barn måste de övervakas. För att göra det enklare kan du lägga till övervakningssäten i badrummet. Om du vill komplettera utseendet på rummet kan du välja en övervakningssäte som matchar temat för rummet.

11. Rött, vitt och blått

15 idéer för barnbad 2020 (gör dig mer intressant) 11
Källa: feepiele.info

Röd, vit och blå är en vanlig färgkombination. Denna enkla färgkombination är ett utmärkt val eftersom den fungerar för både vuxna och barn.

12. Strandchika badrum

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 12
Källa: feepiele.info

För att få badrummet att se mysigt och lugnt ut kan du prova Beach Chic. Beach chic använder inte djärva färger. Snarare använder den lugna och lugnande färger som ljusblå.

13. Halkfri matta

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 13
Källa: theplumbette.com.au

För att förhindra att den glider kan du lägga till en halkfri matta i badrummet. Eftersom det finns många färgglada halkskyddsmattor att välja mellan kan du hitta en som passar det övergripande temat för badrummet.

14. Badleksaker

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 14
Källa: museoshop.com

Barn tenderar att göra saker röriga. För att se till att badrummet inte är rörigt med badleksaker kan du lägga till en badleksakarrangör.

15. Tandkrämsdispenser

15 idéer för barnbad 2020 (gör din mer intressant) 15
Källa: theplumbette.com.au

Det finns många barnvänliga tandkrämdispensrar där ute. Överväg att lägga till en för att göra borstning av tänderna till en rolig aktivitet för dina barn.

Vad tycker du om våra barnpoolidéer ovan? Vilka av dessa idéer vill du prova? Vi hoppas att de inspirerar dig att designa ditt barns badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*