Home / Hem / Badrumsmakeup – 5 tips för budgeten

Badrumsmakeup – 5 tips för budgeten

För många människor är deras morgonrutin deras speciella tid för sig själva.

Det är vettigt att du spenderar det i ett badrum som passar din personlighet och lyfter ditt humör. Men hur förskönar du ditt badrum när du har pengar?

Ombyggnad av ditt badrum utan att spola dina pengar i avloppet kan vara enklare än du tror.

Lär dig själv

Innan du omdesignar ditt badrum bör du bli en expert för hemrenovering.

titta på det där den ultimata guiden för hemrenovering och lära sig att förvandla ett rum.

Eftersom du gör detta på en budget kan du behöva göra mycket av arbetet själv, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak. Det låter dig ta kontroll över renoveringsprocessen och göra saker som du vill.

Hyra en designer

home_2 Badrumsmakeup - 5 tips för budgeten

Detta kan verka kontraintuitivt eftersom designers kan vara dyra, men i det här fallet kan det faktiskt spara mycket att hyra en designer.

Designers kan påpeka brister i din plan som kan kosta dig pengar att åtgärda senare. Det hjälper dig också att planera bättre, eftersom designers i allmänhet vet vilken tidslinje som krävs för specifika projekt.

Formgivare kan också lära sig om prisvärda tekniker och idéer som kan gå långt för att förvandla ditt badrum.

Förvara allt där det är

Designer badrumsbadrumsmakeup - 5 tips om budgeten

Du kan spara mycket pengar genom att använda befintliga VVS-system och rör. Till exempel när du flyttar ett bad måste du flytta rören för kranarna samt utloppsröret.

Din rörmokare måste formatera hela rörledningen. Detta kan kosta tid och pengar som du kunde ha spenderat på andra saker.

Du kan fortfarande byta ut kranarna med en mixer och din befintliga toalett med en modern vägghängd toalett.

Bli grön

Försök att installera när du kan Energibesparande enheter. Att omforma ditt badrum är ett utmärkt tillfälle att bli grönare.

Energi- och vattenbesparingsfunktioner kan öka kostnaden för ditt projekt, men du kommer att spara pengar på lång sikt.

Genom att installera högeffektiva enheter som duschhuvuden som minskar vattenförbrukningen och maximerar användningen av naturligt ljus kan du minska dina vatten- och elräkningar. Överväg också att använda massivt trä eller återvunnet trä för dina badrumsytor.

Använd färg

Om du har små utrymmen som kräver uppmärksamhet är det bättre att täcka området med färg snarare än kakel.

Du kan maximera användningen av färg för att få fram färgen på dina gardiner eller gästhanddukar för ett element av kongruens och enhetlighet.

Det bästa är att färgerna är billigare. Överväg att använda en halvblank eller högblank lack eftersom den är motståndskraftig mot mögel och fukt. Det är också lättare att rengöra.

Kom ihåg att lite kan gå långt när du omformar ditt badrum. Om du planerar framåt och utbildar dig själv behöver du inte lägga in dina besparingar i ett projekt som detta för att få underbara resultat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*