Home / Dekor / Badrum Backsplash Idéer
Badrum Backsplash Idéer

Badrum Backsplash Idéer

BADRUM BACKSPLASH IDÉER – Vi har ofta hört att termen ”backsplash” står för ett kök. Det visar sig att det finns en backsplash i badrummet, som i allmänhet hänvisar till en viss väggdel för diskbänken.

Som sagt täcker backsplash badrum ett större område jämfört med ett kök. Och vi tror att det finns fler olika val för badrum i hårdvaruaffärer. Vi samlar in 10 backsplash-modeller nedan.

Neutral backsplash

Neutral badrumsbacksplash
Källa: doxenandhue.com

Vi tror att det första exemplet verkar mycket bekant för de flesta av oss. Badrummet har en neutral effekt eftersom badrummet inte har en speciell keramisk stil över badrumsväggen.

Badrumets bakstycke beror på väggen. Väggen väljer betongen som är målad med det supermjuka av grått. Diskbänken ser stor och konventionell ut. Kranen ser också stor ut. Det finns en fin spegel ovanför kranen med ett fint mellanrum.

Diskbänken ligger ovanpå förvaringsutrymmet, som kan användas för att lagra handdukar, näsdukar, handtvålar och mycket mer.

Sofistikerat backsplash i badrummet

Sofistikerat backsplash i badrummet
Källa: hansgrohe.co.za

Sofistikerad backsplash i badrummet hänvisar till den dubbla backsplash-modellen. Den första avser badrumsväggen, som är gjord av betong och sedan målad i en ljus grå nyans. Detsamma gäller för hela badrummet.

Ovanför det finns ett stort rektangulärt område där det vackra keramiken väljs. Avsnittet innehåller spegeln och den så kallade bänken. Bänken kan visa en mängd olika föremål, från handtvål till blommor.

Vatten kan röra banken. På grund av den blanka keramiska funktionen kan du enkelt torka av den.

Bekant backsplash för badrum

Bekant backsplash för badrum
Källa: onekindesign.com

Backsplashen på badrummet väljer den välbekanta plattformen. Var och en av plattorna verkar rektangulär med vit som huvudfärg och den svarta kanten. Badrummet med bakstycke är vanligt i hårdvaruaffärer.

Backsplashen på badrummet täcker de två handfat. Varje handfat har en vertikal spegel. Detta gör att två personer kan tvätta händerna samtidigt. Du kan enkelt torka av vatten om det råkar träffa plattorna.

Backsplash i badrummet ser tydligt och rent ut. Badrumets bakstycke passar bra med badrumsutseendet där vit väljs som huvudfärg.

Varmt backsplash i badrummet

Varmt badrum backsplash
Källa: hgtv.com

Brun ger varma och hemtrevliga färger. Det är vad vi känner av baksidan i badrummet. Brown är uppdelad i modeller som kommer att bli baksidan av badrummet. Den första brunaktiga tonen kommer från de fyrkantiga brickorna.

Den andra brunaktiga nyansen framträder från mosaikmodellen över plattorna. Medan den sista kommer ut från badrumsväggen, är den målad brun. Liksom de tidigare exemplen har badrumets bakplatta spegeln.

Å andra sidan ser diskbänken långt ut med det vertikala bordet som också fungerar som en hylla.

Naturligt badrumsbacksplash

Naturligt badrumsbacksplash
Källa: fantasva.com

Badrummet backsplash använder samma keramik som badrumsväggen. Vid en blick ser plattorna lite grova ut. Men vi tror att keramiken verkar naturlig istället. Detta beror på keramiken, som är gjord av naturstenar.

Badrumets bakstycke motsvarar det övergripande badrumsutseendet, där grått väljs som temafärg. Förresten ser diskbänken unik ut eftersom den ser oval ut. Det är på det enkla bordet som också fungerar som lagring.

Diskbänken åtföljs av kran och handtvål.

Klassiskt backsplash i badrummet

Klassiskt backsplash i badrummet
Källa: kohler.ca

Exemplet skiljer sig från de tidigare exemplen. Badrummets bakplatta består av vitmålade träskivor. Detta gör att baksidan av badrummet ser klassisk och naturlig ut.

Badrumets bakplatta passar så bra med diskbänken att det också ser lite vintage ut. Du kan få denna känsla från kranstil. Dessutom matchar bakstycket på badrummet lagringsmodellen eftersom en liknande träslag används.

Hela handfatområdet består av två handfat som i sin tur passar in i det stora badrummet.

Mjukt backsplash i badrummet

Mjukt backsplash i badrummet
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Backsplash av badrummet väljer speciell keramik för området. Badrummet är bakplattan täckt med de blå brickorna som förvandlas till de små. Det keramiska locket från toppen till diskbänken.

Strategin skapar en vacker utsikt i badrummet. Badrummet har en rektangulär spegel som du kan använda för att titta på ditt ansikte medan du tvättar händerna. Handfatområdet verkar rättvist med det ovala diskhon.

De levande växterna och handtvålen följer med kranarna.

Friskt badrumsbacksplash

Färskt badrum backsplash
Källa: sebringdesignbuild.com

Vi kallar backsplash i badrummet friskt snarare än varmt. Om du läser tillsammans med listan kommer du att upptäcka att det finns den tidigare backsplashen i badrummet som också väljer en brunaktig nyans. Den fräscha atmosfären kommer från den keramiska stilen.

Kakel väljer natursten. Den keramiska modellen är stark och fräsch. Dessutom är handfatområdet beroende av badrumsväggen, som är målad i en superlätt nyans i brunt. Handfatområdet består av de två handfat som sitter på bordet.

Handfatområdet är lika rymligt som de andra aspekterna av badrummet.

Unikt backsplash i badrummet

Unikt backsplash i badrummet
Källa: aimhouses.com

Backsplashen i badrummet ser unikt ut med den gröna nyansen. Vi tror att backplattan i badrummet använder tapeten. Badrumets bakplatta matchar de små, gröna plattorna som täcker delen av duschutrymmet.

Backsplashen på badrummet blir bakgrunden till det vackra bordet eller förvaringen. Det finns en vertikal spegel som du kan använda för att se ner på ansiktet medan du tvättar händerna.

Badrumets bakplatta ser extraordinärt ut när du granskar det gröna tapetet, det guld- eller brunaktiga handfatområdet och förvaring.

Tyst badrum backsplash

Tyst badrum backsplash
Källa: medinmleko.club

Den lugna tonen visas på badrumsväggen och väljer grå. Badrummet backsplash väljer badrumsväggen som bakgrund. Handfatområdet består av den moderna kranen och det fyrkantiga handfatet.

Du sitter på det vita bordet som fungerar som förvaringsplats. Vi dras till spegeln som ser fantastisk ut med den vågiga kantstilen. Gränsen använder också metall. Hela diskbänken tar ett litet utrymme.

Det finns handtvålar som kan användas för att tvätta smutsiga händer.

Förhoppningsvis kan badrumsbacksplashidéerna i den här artikeln inspirera dig att bestämma vilken som passar dig bäst. Välj en som passar din budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*