Home / Hem / Asiatiska sovrumsmöbler
Asiatiska sovrumsmöbler

Asiatiska sovrumsmöbler

Asiatiska sovrumsmöbler

Köket kan vara hjärtat i ett hem, men ingenting slår ett bra ställe att vila i slutet av en lång och hektisk dag. En bekväm säng, en plats att förvara dina kläder snyggt – det här är viktiga saker i allas liv. Men du vill ha något mer än bara en plats att ligga ner och lägga bort saker. Du kanske vill ha något att skämma bort dina ögon i, en reträtt där både ditt sinne och din kropp kan vila. För detta ändamål finns det några komponenter som du kan hitta önskvärda i ditt sovrum.

Sängen

Av alla delar av ditt sovrum som behövs är sängen det viktigaste. Du behöver en plats där du kan ligga ner. Den måste vara tillräckligt mjuk för att trösta trötta ben men tillräckligt fast för att stödja din ram utan att hänga. Fjädrarna måste vara i gott skick och madrassen måste vara fri från klumpar. Färgen på huvud- och fotbrädor ska tilltala dina konstnärliga sinnen och smälta in i din övergripande heminredning. En plattformssängram stöder en fjädersäng och en madrass.

Nattbordet

Nattduksbordet eller nattduksbordet är viktigt för att skapa komfort. Det är här du kan sätta en sänglampa, dricka ett glas vatten, dina glasögon (om du bär dem) och kanske en bok eller e-läsare, samt din väckarklocka och andra små föremål som du vill ha till hands innan läggdags.

Byrå

En byrå har plats för fåfänga som borstar, kammar, smink (om du bär den), vävnader och andra saker du kan behöva förbereda för din resa till världen. Det har vanligtvis en låda för att hålla saker i.

Byrå, high-boy eller liknande förvaring

Vissa saker passar bara inte i en byrå och måste förvaras platt i ett skyddat område. En byrå ger en bra plats för tröjor och andra föremål som inte fungerar bra på galgar. Kombinerat ger dessa möbler dig en säker plats att förvara de föremål du behöver för att förbereda dig för världen, medan sängen ger dig en plats att koppla av från ditt arbete i slutet av dagen. Här är sviter med tio sovrum som kan tilltala dig.

Plattform konfigurerbar sovrumsset

Få sovrum är exakt lika, även om inga två personer är lika. En konfigurerbar sovrumsuppsättning gör det möjligt att anpassa komponenterna i en uppsättning till personlig smak. Carnegieset innehåller en plattformssäng, byrå och nattduksbord. Delarna säljs separat så att du kan välja de du behöver mest.


Tina konfigurerbart sovrumsset

Den charmiga vita sovrumssatsen har en slädsäng med en elegant wingback-sänggavel, en byrå med 6 lådor och ett nattduksbord med 2 lådor. Det är perfekt för en ung flickas rum, redo för personalisering. Den snygga vita ytan passar nästan alla föredragna inredningar, från söta teman för små flickor till sofistikerade unga kvinnor, från illa chic till viktorianska.


Konfigurerbart sovrumssats för Brighton-plattformen

Mörka, robusta möbler, inklusive en plattformssäng med ett elegant mönstrat huvudgavel. De matchande möblerna inkluderar en highboy, en byrå med sex lådor, en spegel, ett nattduksbord, ett skåp / TV-stativ och en mediekonsol. Perfekt för studenter som är bundna på college. Kombinera dem efter behov för att passa dina rum. Fungerar med nästan alla typer av inredning och kan utrustas för män eller kvinnor.


Dark Cherry Sleigh Bed Set

Detta är en vacker mörk körsbärsslädbädd med en invecklat huggen sänggavel och fotbräda. Matchande bitar inkluderar en byrå med sex lådor och en spegel, en byrå med en lång pojke och ett nattduksbord. En fin uppsättning för sovrummet. Den levereras med ett års garanti. Lådanslutningar är sammankopplade, topplådor fodrade med filt och helt utdragbara lådglider. Ett utmärkt val för inredning i viktoriansk eller fransk stil.


Acacia östra sovrumsset

Denna sovrumsuppsättning är ett utmärkt val för sovrummet och har en modern king size-säng i valnötsplattform. De matchande delarna är nattduksbord, en byrå med spegel och en byrå för stora pojkar. Boxfjäder ingår inte i leveransomfånget och krävs. Ytterligare delar kan beställas efter önskemål, inklusive ett stort smyckenställ.


Kingston konfigurerbart sovrumsset

Det konfigurerbara sovrummet i mörkt trä, som Tommy Bahama Home Kingston har, har en kunglig king size-säng, nattduksbord och tre-låds bachelorette-låda. Ett valfritt tilläggsköp är en stor byrå med tre lådor och en spegel. Det är ett utmärkt val för ett första hem hemifrån eller för ett ungt par som precis börjat.


Samtida sovrum set

Det 6-delade sovrummet Blemerey från Roundhill Furniture har 1 säng, en byrå med 8 lådor, en byrå med fem lådor, en spegel och två nattduksbord. Perfekt startpaket eller till och med en ersättningsuppsättning efter att barnen har lämnat huset. Smart, modern design passar nästan alla inredningar, från bohemiska till formella. Förfina den med pålägg och mattor som matchar din inredning.


Hali plattformssäng och set

Om du letar efter ett sovrum med ett lättare utseende, lite luftigare än tung viktorianskt och inte lika känsligt som de franska provinserna, kan det här vara rätt val för dig. Mörkblont trä med en modern ersättningsdesign för plattformssängens huvudgavel och fotgavel samt byrå, spegel, sidobord och byrå.


Modernt slädrumsset

Detta är en elegant, modern Steinhoff slädsäng från Winston Porter. Den har inga snygga sniderier, bara eleganta linjer från sänggaveln till foten. Konkava lådfronter på byrån och på sidobordet innehåller infällda låddrag. Cherry Merlot-träton skapar värme utan tyngd. Det är ett utmärkt val för en ensam person som uppskattar elegans utan pompa.


Allenville Panel Sleigh Bedroom Set

Alcott Hills Allenville Panel Sled Bed är ett ersättningsval som är bra för en enda person. Det åtföljs av ett nattduksbord, byrå och byrå. Billigt, det är ett bra startpaket för någon ensam eller för någon som minskar från en större budget. Det är också ett bra val för en ungdom att få sina första “vuxna” möbler.


Uppsättning av sovrumsmöbler i asiatisk stil.  Denna uppsättning kommer att vara en.
Svart kinesiskt rumsrum med fyra delar med drottninggavel - asiatiskt.
The Legacy Bedroom Set - Asian - Bedroom - Miami - av El Dorado.
Asiatiska sovrumsmöbler |  Wayfa
Durham Furniture Soma asiatisk sovrumsuppsättning med lågpanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*