Home / Hem / 5 små, men ändå vackra rumsidéer

5 små, men ändå vackra rumsidéer

Populariteten hos små hus har skakat bostadsindustrin.

Människor väljer fina små hus som gör att de kan vara bekväma utan att vara bundna till en inteckning som aldrig betalas.

Vissa människor undrar hur någon kan leva i ett så litet utrymme. Det är verkligen väldigt enkelt. Att bo i ett litet utrymme betyder inte att du ger upp det du älskar.

Det innebär att utnyttja det tillgängliga utrymmet till fullo. Det betyder att vara selektiv om de saker du köper. Dessutom innebär det att designa ett hus som använder det tillgängliga utrymmet.

Var lägger du alla dina saker

Tiny-House-Kitchen-Dresser-Cabinets 5 små, men ändå vackra rumsidéer

Det här är nästan alltid den första frågan som ställs till små husägare. Det är också det enklaste att hantera. Allt börjar med bra skåp. Vi tänker alltid på skåp för kök och badrum. Men vackra garderober kan ge stil till alla rum och samtidigt lösa lagringsproblem.

En entré kan ha skåp för varje sida. De består av väggenheter som sträcker sig från tak till golv. Vissa av skåpen har dörrar som stängs, medan andra lämnas öppna med ytterligare hyllor. Skåp är utformade för varje rum. Finns det ett hörn eller vägg där det inte finns något? Du kan ta reda på mer på Denna webbplats.

Tips: Låt din skåpbyggare lägga till höga (vertikala) hyllor bredvid (inom ditt skåpsystem). På så sätt kan du lagra stora flaskor på ett säkrare sätt.

Skapa mer utrymme i vardagsrummet

liv 5 små, men ändå vackra rumsidéer

Kasta soffbordet. Använd istället ett par avföring. De flesta använder en soffa och två stolar. I hennes vardagsrum. Använd avföring som du normalt skulle använda framför stolarna. Lägg avföringen sida vid sida så har den en perfekt storlek.

Du kan lägga en fin bricka på den så att du kan förvara blommor eller dekorativa föremål i den. När företaget kommer förbi, flytta bara brickan och skjut pallen ut ur mitten av rummet för att sitta omedelbart.

Om du använder slutbord, köp bord med utdragbara lådor. Detta ger dig utrymme för fjärrkontroller och andra små föremål.

Byt ut mattan

maxresdefault-3 5 Små, men ändå vackra rumsidéer

I stora hem använder designers ofta ett litet mitt på rummatta. Detta skapade en illusion av ett större golv. För det lilla huset, vänd processen. Välj en matta som är högre. Gör något mer vågat. Detta ger en illusion av ett större fotavtryck.

Skrivbord och matbord

Matbordet är en utmaning för det lilla hemmet. Det tar mycket plats och behövs inte större delen av dagen. Ha ditt träbord hopfällbart så att det fälls upp och klickar på väggen. När du behöver det är det bara att låsa upp det och fälla ner det. Du behöver ytterligare support.

Om du vill kan du också göra bänkar för att matcha bordet. De skulle kollapsa när de inte används. Bänkarna behöver mer stöd, så ett dekorativt trästöd fästs på änden som ska fällas ner. Bordet och bänkarna måste målas eller målas för att vara en del av väggen.

Tips: Lägg till ett däck eller uteplats för att skapa mer golvyta. Om du har flera gäster är det extra sittplatser. En utbyggnadstak skyddar mot sol och lätt regn.

Det finns många sätt att göra ditt lilla hem effektivt, bekvämt och prisvärt. Använd din fantasi och gå för det!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*