Home / Hem / 4 sätt kopparmadrasser förbättrar sömnen

4 sätt kopparmadrasser förbättrar sömnen

Det bästa du kan göra för dig själv och din hälsa är att sova bra. Sömn förbättrar inte bara ditt minne och humör utan kan också sänka dina stressnivåer också hjälper dig att gå ner i vikt.

Uppriktigt sagt är sömn som magi. Men om du lider av sömnlöshet, har problem med att somna eller vaknar mitt på natten, förstår du hur skadlig en dålig nattsömn kan vara.

Många människor vänder sig till sömntabletter, melatonin och ljudanordningar för att få en bättre natts sömn, och glömmer ofta bort den viktigaste faktorn för att få en god natts sömn: deras madrass.

“Madrasser är bara inte vad de brukade vara”, säger Martin Regueiro på PangeaBed. “Vårt svar var att få den mest innovativa kombinationen av Talalay latex och koppar för att säkerställa renare, svalare sömn.”

Kliv in i PangeaBed, en kopparinfunderad, ren Talalay-latexmadrass. En kopparberikad madrass är:

Antibakteriell

PangeaBeds kopparmadrasser har berömts för sina antimikrobiella egenskaper.

Materials_oqme6w 4 sätt Kopparmadrasser förbättrar sömnen

Du kanske inte vill tänka på det, men din nuvarande madrass är full av bakterier. Död hud och svett byggs upp på din madrass och skapar glada bakterier som du inte kan fly. Oavsett hur mycket antibakteriellt rengöringsmedel du sprayar på din madrass kan du inte torka bort dessa mikroskopiska bakterier.

Koppar har förmågan att hämma tillväxten av bakterier. Och en kopparmadrass fungerar alltid för att döda dessa bakterier, vilket innebär att mindre bakterier kommer att byggas upp i din madrass.

Antimikrobiell

Om du inte kan sova på natten för att alla är trånga eller har allergier kan det bara vara alla mikrober som växer i din madrass. Svampar, mögel och virus kan skapa ett hem i din madrass och göra dig sjuk.

Koppar har den unika förmågan att också hämma tillväxten av dessa grova svampar.

Helt naturligt

Den andra stora fördelen med att sova på en kopparmadrass är att det är helt naturligt. Till skillnad från andra madrasser innehåller PangeaBed-madrasser inte syntetiska kemikalier.

Eftersom du tillbringar så mycket av ditt liv med att sova vill du se till att din madrass gör bra saker för dig.

Studier har visat att koppar främjar blodflödet till kroppen genom att bibehålla nivåerna av järn i blodet samtidigt som smärtan lindras.

kyl-

Du har utan tvekan tillbringat några sömnlösa nätter i en svettpöl.

Detta beror på att de flesta madrasser lagrar din kroppsvärme i madrassen och fungerar som en värmedyna.

Koppar är en stor värmeledare, vilket innebär att den överför värme från en yta. Med en kopparmadrass försvinner värmen och du håller dig sval och bekväm.

Om du lider av sömnbrist, allergier eller bara är redo att öka ditt sömnspel är det dags att överväga en kopparförstärkt madrass. Du vaknar uppfriskad och redo att ta itu med dagen!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*