Home / Hem / 4 funktioner som gör att du vill spendera mer tid i din trädgård

4 funktioner som gör att du vill spendera mer tid i din trädgård

Hur mycket tid tror du att du spenderar ute? Tror du att det räcker enligt Data rapporterad av WiredVi tillbringar bara 5 procent av vår dag ute. Och många experter skulle hävda att 5 procent bara inte räcker.

Ett enkelt sätt att spendera mer tid utomhus är att göra ditt eget utomhusbostadsutrymme till en plats där du vill koppla av och varva ner. Här är fyra sätt att göra din trädgård till en plats som alla vill umgås.

Högteknologiska säkerhetsövervakningssystem

En ny generation av hemövervakningssystem finns idag. Avancerade system som Detta inkluderar Ultra HD 4K-kameror Inte bara har det längsta färgskyddsområdet och den bästa övergripande upplösningen utan också den högsta väderbeständigheten på marknaden.

Dessa högteknologiska kameror finns i ett robust kamerahus i metall och kan placeras diskret eller så synligt som du vill. Genom att implementera dessa kameror kan du säkerställa att din trädgård, ditt hem och din familj skyddas dag och natt året runt.

Filmer utomhus

Varför gå på bio när du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en show hemma? Med några tekniska föremål och massor av stolar för familj, vänner och grannar kan du skapa en teaterupplevelse i din bakgård. Först och främst behöver du en projektor.

Välj en enhet med HDMI-anslutningar och ljudutgång. Ett projektorställ kan också vara användbart. Därefter behöver du en filmskärm.

Visst, du kan använda ett vanligt vitt ark, men om du vill ha den bästa bilden, skäm bort dig själv på en nylonprojektionsskärm med en stålram. Slutligen är HDMI-kablar och en ljudfält två krav för att slutföra filmupplevelsen.

Utomhuspizzugnar

spazio-ofen-1_komprimerade 4 funktioner som gör att du vill spendera mer tid i din trädgård

Blockfestgrillar är ett utmärkt sätt att träffa dina grannar, men pizzafester på bakgården är ännu bättre. Och glöm leveransen, du kan vara kock. När Bygg din egen trädgårdspizzugnDet finns ett antal stilar och mönster att välja mellan.

En grov stenpizzugn kan spåras tillbaka till Italien. En modern pizzaugn passar in i ett modernt hus och trädgård. Slutligen kan en betongpizzugn vara ett utmärkt komplement till ditt utomhusbostadsutrymme om du inte har mycket utrymme att arbeta men ändå längtar efter stenbrandspizza.

Bakgård eldstäder

Oavsett om du bygger en egen eller köper en, kan en eldstad för bakgård samla familjen från säsong till säsong. Samla runt eldringen på sommarnätterna och rosta brats eller stick marshmallows på grillstänger och smutta på varm kakao på semestern. Du kommer snart att upptäcka att din bakgård eldstad är din favoritplats att umgås med familj och vänner.

The-Backyard-Landscaping-Ideas-with-Fire-Pit 4-funktioner som gör att du spenderar mer tid i din trädgård

När Bygg din egen eldstadSe till att du konstruerar den av eldfast material och bygger den på en plan yta.

Din eldstad ska vara minst 25 meter från ditt hem och andra landskapsfunktioner, som träd eller buskar. Byggkoderna varierar. Kontrollera därför med din HOA eller stad innan du bygger.

Dessa bakgårdstillägg, från högteknologiska säkerhetssystem till eldstäder, gör ditt utomhusbostadsutrymme till ett bra ställe att tillbringa mer tid och avundas av alla dina grannar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*