Home / Dekor / Travertin badrum idéer
Travertin badrum idéer

Travertin badrum idéer

TRAVERTINE BADRUM IDÉER – Ett friskt och naturligt badrum måste vara drömmande. För att uppnå badtonen väljer vissa trä, andra travertin. Travertin avser en typ av kakel gjord av natursten.

Generellt kommer travertin i beige eller brun. Så när du använder travertin blir ditt badrum ljust och ljust. Utan vidare har vi tio badrumsmodeller i travertin som vi hoppas kan uppfylla dina förväntningar.

Kreativt travertinbadrum

Kreativt travertinbadrum
Källa: hgtv.com

Med hjälp av exemplet kan vi lära oss hur mångsidig en färg kan vara. Badrummet väljer brunt, vilket senare inspirerar elementen i badrummet. För att göra badrummet mer kreativt installeras travertinplattor.

Den travertin keramiska stilen ser beige och ljus ut. Travertinplattorna ser också kreativa ut eftersom materialet skärs i några få former. Några av travertinplattorna verkar vara kvadratiska medan de andra ser mycket mindre ut.

Travertinplattorna används som golv och vägg i badrummet. Så badrummet känns rik, men inte för trångt.

Neutralt travertinbadrum

Neutralt travertinbadrum
Källa: missmandyphotography.com

Det här är en annan modell av travertinkakel som passar så bra i spa-badrummet. Travertinkeramiken används igen för ett brunligt badrum. Den här gången ser badrummet mer rymligt ut.

Travertinkeramiken ser ljus och ljus ut. De skärs i stora rektangulära former för att täcka marken. Travertinplattorna ser beige och gråa ut. Dessa leder oss till slutsatsen att en av travertinens badrumsidéer är neutral.

Med travertinkeramiken ser badrummet balanserat ut, eftersom en av väggdelarna i badrummet är grå. Travertinplattorna gör badrummet mysigare.

Traditionellt travertinbadrum

Traditionellt travertinbadrum
Källa: hug-fu.com

Travertinkeramik är mycket lämplig för badrumsstil i kabinen. I exemplet väljs stilen för travertinkakel, som innehåller vissa färger. Travertinplattorna har svarta, beige och bruna toner.

Till skillnad från tidigare exempel skärs travertinplattorna i små rutor. Plattorna täcker badrumsgolvet och badrumshållaren. Kakelutseendet ser traditionellt ut och stöder den vintage tonen som omger det västra badrummet.

På grund av det trånga utrymmet placeras inte många travertinplattor i badrummet. Keramiken markerar trottoaren.

Avslappnat travertinbadrum

Avslappnat travertinbadrum
Källa: tbayrollergirls.com

De franska landsbaden väljer en sådan korrekt typ av keramik. Travertinplattorna liknar de som används för det traditionella travertinbadrummet. Travertinkeramiken för denna punkt ser gammal och avslappnad ut.

När det gäller färg verkar travertinkeramiken vara ljusare än i föregående exempel. Travertinplattorna innehåller ljusa toner; brun och beige. De skapar en lätt badrumskänsla.

Travertinkeramiken passar mycket bra med det klassiska badkaret och de vintage tillbehören i badrummet.

Gammalt travertinbadrum

Gammalt badrum i travertin
Källa: Architectureartdesigns.com

Att välja rätt travertinkeramik kan förbättra ditt badrumstema övergripande. Exemplet övar den primitiva badrumsstilen. Som ett resultat väljer badrummet den travertinplattamodell som kommer att förbättra den gamla smaken.

På grund av det lilla utrymmet ser travertinkeramiken gammalt och mörkt ut. Travertinplattorna skärs i små rutor. Brickorna matchar de gamla tygerna och träfängan som ser gammal och mörk ut.

När ljuset lyser skapar badrummet en gammal känsla. Stämningen lyser ljusast med vintagemöbler och tillbehör.

Tydligt travertinbadrum

Tydligt travertinbadrum
Källa: croatianwine.org

Badrummet använder travertin keramik stil för hela golvet och väggen. Materialet används även för att täcka betongväggen som är placerad nära spegeln. Travertinen hjälper till att göra badrummet lite rymligare.

Detta beror på egenskapen hos travertinplattorna, som ser tydliga och superlätta ut. Travertinkeramiken skärs i stora rektangulära former. Valet bidrar till det rymliga intrycket av badrummet.

Badrummet ser minimalistiskt ut med badkar, skåp och handfat.

Varmt travertinbadrum

Varmt travertinbadrum
Källa: baleia.me

Till skillnad från det klara travertinbadrummet väljer exemplet travertinkeramik, som ser varm och djärv ut. Travertinplattorna passar så bra med badrummet där vintagetillbehör används.

Modellering av badkaret gör att området känns avkopplande. Det lilla träförrådet rymmer böcker. Så du kan föreställa dig att du kan bada här medan du läser en av böckerna.

Badrummet ger således ett koncept av avkoppling i ett hus.

Trendigt travertinbadrum

Trendigt travertinbadrum
Källa: croatianwine.org

I det här exemplet summerar vårt fokus hela badrumsutseendet. För den travertinkeramiska stilen anser vi att badrummet väljer brickor som liknar de som användes i föregående exempel.

Travertinplattorna ser ljusa ut i beige. De skärs i de stora rutorna. Vi kallar badrummet ett modernt på grund av den övergripande designen. Badrummet ställer in de mosaikliknande plattorna för att skapa en balans för travertinplattorna.

Den fåfänga toppen ger en annan kreativ ton till badrummet. Bladen gör att badrummet känns friskt.

Milt travertinbadrum

Milt travertinbadrum
Källa: atlasceramics.co.uk

Loftbadet väljer travertinkakelstilen som är mild och skarp att ta på. Smakerna kommer från travertinkeramiken som ser beige och vitaktig ut. Urvalet motsvarar badrumets temafärg.

Vi beundrar verkligen hur badrummet pryder det lilla området. Modelleringen av badkaret är vald för att skapa en avkopplande känsla. Travertinkeramik gör badrummet friskt. Växterna och blommorna förskönar badrummet.

I badrummet med lågt tak säkerställer de utvalda elementen att badrummet är friskt och fuktigt.

Anmärkningsvärt travertinbadrum
Källa: tileideaz.com

Den sista av våra 10 travertinbadrumsidéer väljer en travertinkeramisk stil som delar funktioner som liknar de som användes i föregående exempel. Badrummet skiljer sig åt i plattorna.

Travertinkeramiken för duschområdet placeras på ett sådant sätt att keramiken för badrumsgolvet modifieras. Förresten, badrummet ser anmärkningsvärt ut med sin rika och kreativa design.

Badrummet är indelat i tre områden med det fria utrymmet i mitten. Det ser modern klassiskt ut med vintage fåfänga, vägglampa och mattor. Brunt och grått får badrummet att se varmt och fridfullt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*