Home / Dekor / Star Wars sovrumsidéer

Star Wars sovrumsidéer

STAR WARS SOVRUM IDÉER – Efter att ha anlänt i reklam 1977 blev Star Wars en av de mest lukrativa superhjältefranchisen i världen. George Lucas har framgångsrikt förvandlat sin idé till en permanent attraktion för älskare av fantasihistorier.

Denna franchise fortsätter att fascinera människors hjärtan idag. Publiceringen av Solo: A Star Wars Story Inte konstigt att det finns många människor där ute som älskar att skapa ett Star Wars-sovrum för att hålla hjälten vid liv i sina hem.

Är du en av dem Om så är fallet, kolla in våra 10 Star Wars-sovrum för att utlösa din hjältemod i dig.

Coolt Star Wars sovrum

Coolt Star Wars sovrum
Källa: classyclutter.net

Star Wars sovrumsidéer är lämpliga för alla åldrar, från barn till vuxna. Vår första rekommendation verkar lämplig för tonåringar och vuxna. En stark blå och vit ton säkerställer att sovrummet känns bekvämt och ljust.

Star Wars tapeten blir det enklaste föremålet att sätta på i ditt sovrum. Placera Star Wars-samlingsleksakerna på sovrumsväggen enligt följande för en starkare nyans av fiktion.

Fyll väggdelarna i det andra sovrummet med bilder av filmen och de minnesvärda citaten. Vakna modig varje morgon till utsikten.

Trevligt Star Wars sovrum

Trevligt Star Wars sovrum
Källa: homebnc.com

Vi hoppas att alla dina söner älskar Star Wars. I så fall kan du dela dem alla i ett sovrum med detta traditionella sängramarrangemang. Fyll sedan sovrummet med Star Wars tapeter och filmleksakerna.

Sovrummet är målat i en ljus nyans av blått. Detta kommer säkert att få barnen att känna sig ljusa och avslappnade. Välj Star Wars tapeten eller affischen med den blå nyansen för att förbättra nyansen.

Fyll i varje sängram med Star Wars-påslakan och ta med leksakerna som syns i hörnet och taket.

Enkelt Star Wars sovrum

Enkelt Star Wars sovrum
Källa: homebnc.com

Ännu ett Star Wars-sovrumskoncept för dina pojkar. Den här gången väljer sovrummet svartvitt för att göra utrymmet lite maskulint. På hörnet finns den öppna hyllan som rymmer alla föremål relaterade till filmen.

Vi kallar detta enkelt eftersom du bara behöver måla en del av sovrumsväggen eller taket med en Star Wars-inspirerad ritning. Fyll sedan i taket med rymdfarkostleksaken.

De räcker för att ge barnen en god uppfattning om vad de kan utforska om rummet i vuxenlivet.

Fantastiskt Star Wars sovrum

Fantastiskt Star Wars sovrum
Källa: familyhandyman.com

Ett sådant totalt åtagande från ett stort Star Wars-fan. Detta sovrum visar tydligt hur fiktion inspirerar ägaren att verkligen känna hur det är att vara hjälten av fantasi. Intressant nog att undersöka att sovrummet sover två.

Golvet verkar som att vi kliver in i rummet. Svärden anpassar sig verkligen till de fiktiva hjältarnas. Och naturligtvis väggen tillsammans med det stora rymdskeppet, som är helt inspirerad av Star Wars.

Taket innehåller det glittrande ljuset som omsluter detta i ett fantastiskt Star Wars-sovrum.

Stora Star Wars sovrum

Stora Star Wars sovrum
Källa: wearefound.com

Vi presenterar dig igen Star Wars-kultdelen av rymdfarkosten. Den här gången ser rymdfarkostens del enklare ut, vilket gör det till ett billigare alternativ för er.

Sovrummet ser bra ut med tapeten som visar utrymmet tillsammans med rymdskeppets mest efterlängtade utseende. Många av de fiktiva ornamenten fyller sovrummet. Överkastet och gardinerna innehåller också Star Wars-känslan.

Vi applåderar hur den enkla Star Wars-implementeringen kan förvandlas till detta fantastiska sovrum för barn.

Trevligt Star Wars sovrum

Trevligt Star Wars sovrum
Källa: starwars.com

Detta sovrum skiljer sig från de tidigare exemplen i färg. Istället för blått eller metalliskt får detta sovrum rosa. Denna speciella rosa nyans gör att sovrummet ser ljust ut.

Många av Star Wars-symbolerna fyller sovrumsväggen. En annan del av sovrumets vägg är målad på bilden som ser lite fantastisk ut. Påslakan understryker Star Wars-atmosfären.

Vår favorit är bänken som ser fantasifull och himmelsk ut.

Roligt Star Wars sovrum

Roligt Star Wars sovrum
Källa: homebnc.com

Detta sovrum ser enkelt och intensivt ut i Star Wars-smaken. Applicera den mjuka blå sidan på sovrumsväggen. Kombinera den blå nyansen med vitt så att sovrummet ser ljust och friskt ut.

Att köpa en Star Wars-täcke blir en vanlig idé som du kan träna. Fyll sovrummet med Star Wars-leksaker så att dina barn kan leka ensamma som sina favoritkaraktärer.

Sovrummet förser också sovrummet med Star Wars-böcker för att stimulera deras fantasi.

Fantastiskt Star Wars sovrum

Fantastiskt Star Wars sovrum
Källa: familyhandyman.com

Vi beundrar hur detta sovrum praktiserar en så fantastisk himmel i väggen. Vi tror att väggdekorationen måste målas slät. Naturligtvis, även om det inte blandar färger, kräver det en seriös målningsprocess.

Grått och vitt omsluter väggen i en metallisk och fantasifull himmel, liknande det vi ser i Star Wars. En Star Wars-affisch och några av de svarta och vita Star Wars-bilderna kompletterar senare väggen.

En annan intressant del är Star Wars-leksaker som faller från taket.

Brave Star Wars sovrum

Brave Star Wars sovrum
Källa: flutternyc.com

Ge dina tonåringar en maskulin ton sedan de var unga. Detta sovrum ser djärvt ut med svartvitt som huvudfärger. Valet av täcken ser djärvt och dyrt ut.

Vi applåderar att sovrummet rymmer rätt påslakan för att göra pojkarna modiga. Star Wars-symbolen som denna räcker för att skapa ett Star Wars-sovrum som faktiskt ser ödmjukt men kraftfullt ut.

Rymligt Star Wars-sovrum

Rymligt Star Wars-sovrum
Källa: vashpovar.com

Här kommer ytterligare en Star Wars-målning eller tapet att träna på. Bilden hålls i en ljus blå nyans och får sovrummet att se fantasifullt och coolt ut. Det finns några Star Wars-leksaker på sängramen.

Skönlitteraturen framträder också från örngott och överkast. Det finns också en liten matta med samma hjälte. Vi kallar detta ett rymligt Star Wars-sovrum istället för att utrymmet ser lindrande ut.

Vi applåderar att sovrummet prioriterar hälsa framför Star Wars-dekorationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*