Home / Hem / Sluta drömma och utforma ett strandhus
Sluta drömma och utforma ett strandhus

Sluta drömma och utforma ett strandhus

Nu när sommaren närmar sig snabbt finns det massor av saker att planera för, från badkläder till vart man ska resa. Oavsett var du vill semestra under den kommande sommarsäsongen är strandhusdesign en viktig faktor.

Det är säkert att säga att du och hela din familj kommer att älska stranden och allt det har att erbjuda. Tillbringar du alla semestrar här? Störs du inte av ljudet av vågorna som kraschar på stranden? Om du svarade positivt på var och en av dessa frågor är det dags att sluta spendera orimliga summor pengar på hotell och istället fokusera på att bygga och designa ett strandhus.

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  8 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

När det gäller strandhusinredning är det faktiskt mycket enklare än för ett mer traditionellt hus. Detta beror på att havet är en stor inspirationskälla för många olika strandhusdesignidéer. Detta inkluderar att hitta olika skal på själva stranden som du kan använda i hela ditt inre utrymme.

Här är några andra olika idéer för strandinredning som du kan skriva ner och inspirera för ditt eget bruk.

Kuststil interiör

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  1 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

En designstil som är mycket populär bland både husägare och inredningsarkitekter är den samtida kuststilen. Det är en stil som i huvudsak påminner oss om själva stranden, vilket gör den riktigt perfekt för det inre av ett strandhus.

Det skapar verkligen en atmosfär som är glad, luftig och avkopplande, vilket är vad samtida kuststil egentligen handlar om. Ännu bättre är det faktum att det faktiskt finns flera olika versioner av den här stilen, vilket innebär att du har ett val som du tror kommer att fungera bäst för ditt strandhus.

Å andra sidan vill du försäkra dig om att du inte förstör inredningen med varje litet strandmotiv du hittar. Som med alla andra typer av designstil vill du alltid se till att du upprätthåller en bra balans.

Vardagsrum som är färgglada

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  2 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

Att lägga till färg i ditt vardagsrum hjälper dig att ta med stranden inomhus. Överväg till exempel att lägga vatten till dina accentkuddar och matta och ta inspiration från havet. Dessutom kan ljus orange höjdpunkter hjälpa till att locka mer uppmärksamhet.

LÅNA FÄRGER FRÅN SKAL, SURF OCH SAND

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  3 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

Att utforma det inre av ditt strandhus i kuststil är ett utmärkt sätt att komma dig närmare naturen. Allt du behöver göra är att låna från strandens färgpalett själv. Använd till exempel en vit bakgrund med alternativet att också lägga till andra neutrala färger.

ELEMENTER SOM ÄR ORGANISKA

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  4 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

Kanske en av de mest spännande delarna av att designa ett strandhus är att välja olika typer av möbler som finns i hela huset.

De bästa möbeltyperna för dessa interiörer är vanligtvis gjorda av organiska material och naturfibrer eftersom det hjälper till att skapa en upplevelse som återspeglar strandlivet så nära som möjligt. Andra delar inkluderar rottingmöbler, korgverktyg, naturliga sängar med ek, bambu persienner och linnestolar.

ANNAN DECOR

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  5 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

Sammantaget behöver strandhusinredning aldrig vara extravagant eller dyrt. Tvärtom borde det vara roligare. Det finns faktiskt en hel del olika strandstilvarianter som du kan leka med för att få dina kreativa juicer att flyta, inklusive den nautiska stilen, den tropiska stilen och den populära men klassiska strandstilen.

ÖVRIGA STRANDDECOR IDÉER

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  6 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

* Dekorativa snäckskal: Som vi alla vet finns det många olika typer av snäckskal, och alla strandhus du besöker kommer säkert att vara fulla av dem att dekorera. Du kan antingen använda stora snäckskal som dekorativa föremål i sig, eller hitta föremål som antingen är dekorerade med snäckskal i olika storlekar eller består av skal.

* Sjöstjärna: Det här är något som säkert kommer att ge en mer naturlig känsla till den övergripande inredningen i ditt strandhus. Vanligtvis torkas de helt ut och har en blekt vit färg; Ibland är de också målade i olika färger.

* Konstnärligt filtrering av ljus: att hänga en gardin eller draperi som naturligt ser mer ut som gasväv kan hjälpa till att sprida naturligt ljus från utsidan och fungera som en glödande bakgrund för vad som helst framför det. till och med ett enkelt föremål som en stol.

Den allmänna idén här är att graciöst avslöja fönstret istället för att dölja det helt. Allt du behöver är en enda platta med tillräcklig längd för att skapa en generös mängd pooler på golvet.

* Skapa konst från Beach Bounty: Låt aldrig slumpmässiga föremål som snäckskal försvinna. Du kan använda dem i andra delar av din inredning samt i dekorativa delar som glasögon.

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  7 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

* Använd inredningsskyltar: Det finns många olika skyltar som matchar det inre av ditt strandhus. Dessa är gjorda av tenn och har ett pappersmönster på toppen, vilket betyder att de inte är avsedda för utomhusbruk.

* Ta med sjöjungfrur i ditt hem: Sjöjungfrur kan till och med användas för att dekorera ditt strandhus … naturligtvis i keramik eller metallform.

* Att arrangera en luftig tablå: Ta en stund att föreställa dig en viss plats som du går förbi varje dag. Mer öppna delar är fantastiska eftersom de släpper igenom ljus, inklusive de som kan hängas.

* Ta med mer naturligt ljus: Om du vill tillbringa en dag på stranden måste du njuta av solen. Det betyder att naturligt ljus är den viktigaste faktorn i alla typer av inredningsdesign vid kusten. Överväg att installera stora fönster eller dörrar för att släppa in mycket naturligt ljus i rummet.

SLUTGILTIGA TANKAR

Sluta drömma och börja designa ett strandhus.  9 Sluta drömma och börja designa ett strandhus

Som tidigare nämnts finns det många olika interiörer vid kusten som gör bra strandhus. Oavsett vilken stil du väljer, håll dig till grunderna för att skapa en fantastisk inomhusmiljö.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*