Home / Dekor / Mörka badrumsidéer
Mörka badrumsidéer

Mörka badrumsidéer

MÖRKA BADRUMSIDÉER – Naturligtvis vill vi äga ett badrum som känns lugnt och lugnt. Atmosfären hjälper oss att uppleva trevliga bad- eller duschstunder. Detta kan hjälpa till att lindra spänningar som vi känner när vi arbetar på kontoret.

För det ultimata i lugnet kan du träna i en mörk badrumsstil. Chansen är stor, några av er undrar vad som är bra med stil. Så vi har 10 mörka badrumsmodeller som bevisar att svarta färger inte bara handlar om mörka och mystiska atmosfärer.

Elegant mörkt badrum

Elegant mörkt badrum
Källa: ideas.kohler.com

Du behöver inte gå för svart för att få ett mörkt badrum. Den första modellen väljer grå och brun. Vi beundrar verkligen att badrummet blandar de neutrala färgerna och sedan använder dem för olika föremål.

Till exempel väljer badrummet den mönstrade grå mattan som ligger på det grå golvet. Det grå golvet ser trendigt ut med den tumlande stendesignen. Medan den brunaktiga nyansen framgår av tapeten och belysningen.

Varje aspekt av badrummet är smakfullt. Vintage badrumsstil är verkligen retuscherad här.

Primitivt mörkt badrum

Primitivt mörkt badrum
Källa: woland.chrispommier.com

Vår andra idé visar ett primitivt badrum med svarta tyger och gammalt trä. Dessa är huvudorsakerna till den mörka atmosfären. Detta antyder igen att du inte behöver välja en svart väggmålning.

Badrummet målar väggen grå för att skapa en lugn atmosfär. Möblerna använder det gamla träet som ser svartaktigt ut. När det gäller grunderna i badrummet kopierar badkaret och handfat den gamla stilen.

Ett användbart tips är att ställa in belysning som skapar svaga strålar. För detta badrum kommer strålen från ljuset.

Fantastiskt mörkt badrum

Fantastiskt mörkt badrum
Källa: maisonvalentina.net

Detta är vårt mest rekommenderade mörka badrum. Det moderna och eleganta badrummet vet verkligen hur man ändrar mörka färger. Svart blir temafärgen. Badrummet använder svart för den rektangulära keramiken som täcker diskbänken.

Medan grå atmosfär dyker upp från golvet i badrummet och väggdelen som täcker duschområdet. Det eleganta glödande badrummet ser fantastiskt ut med de brunaktiga lamporna som faller från taket.

Badrummet placerar lamporna som ger liv åt förvaringsutrymmet och hela badrummet. Stolen har en antik trästol som också ser lite mörk ut.

Reflekterande mörkt badrum

Reflekterande mörkt badrum
Källa: home-designing.com

Som ett alternativ till svart kan du öva på detta. Badrummet väljer gråmaterial som ser reflekterande ut. Du kan få denna känsla från golvet och väggen i badrummet.

Strategin är verkligen meningsfull. På grund av det smala utrymmet gör badrummet ljusare och bredare. Badrummet byter nyans av grått med duschområdet.

Platsen använder de grå och vita plattorna för att få badrummet att känna sig lite livligt. Det flytande skåpet är lämpligt för det lilla utrymmet.

Futuristiskt mörkt badrum

Futuristiskt mörkt badrum
Källa: qnud.com

Ett reflekterande badrumstema visas också i exemplet. Detta ser futuristiskt ut tack vare hela designen. Svart blir unikt för badrumets tak. Takmaterialet reflekteras på golvet.

Vi anser att det här är en bra start för att skapa en futuristisk badrumsdesign. Badrummet innehåller tre handfat tillsammans med speglarna. Det finns en gångväg som skiljer de två områdena.

Badkaret ser speciellt ut med den differentierade designen. Exemplet uppmuntrar dig att kombinera svart med vitt och lila för att skapa en cool kontrastatmosfär.

Industriellt mörkt badrum

Industriellt mörkt badrum
Källa: home-designing.com

Det industriella badrummet använder vanligtvis mörka färger. Som exemplet visar fungerar svart med grått, brunt och vitt. Det mörka badrummet känns väldigt modernt med den sexkantiga keramiken som utgör golvet och väggen.

Vår favorit gäller den uppenbara VVS som går över diskbänken och över skåpet. För den starka mörka smaken målar badrummet taket med svart. Den svarta metalliska skiljeväggen dekorerar och gör badrummet lite rymligare.

Badrummet erbjuder minimalistiska grunder som flytande handfat och toalett för att spara utrymme.

Trevligt mörkt badrum

Trevligt mörkt badrum
Källa: toiletsguide.com

Ett grått badrum som det här ser väldigt sött ut. Badrummet blandar de ljusa och djärva gråtonerna. Det ser bekvämt ut med de stora fönsterrutorna. Badkaret ser speciellt ut med den differentierade designen.

Vi kallar detta det söta på grund av badkarmodellen. Den söta stolen följer med badkaret. Dessutom ser det flytande minnet kreativt ut. Den har två lager som håller handfat, rena handdukar och växter.

Kreativt mörkt badrum

Kreativt mörkt badrum
Källa: decoratorist.com

Svartvita kontraster är alltid en bra idé. Detta gör att badrummet känns strålande. Det finns en slags mystisk atmosfär som vi kan känna från badrummet. Dessutom ser badrummet kreativt ut.

Du kan känna detta genom den svarta, mönstrade tapeten som täcker väggdelen ovanför diskbänken. Vi älskar den övergripande designen som delar upp det smala badrummet i två segment.

Detta gör att badrummet ser rymligt ut, även om det inte tar mycket plats.

Mystiskt mörkt badrum

Mystiskt mörkt badrum
Källa: achahomes.com

Detta är vad som händer när svart keramik möter ljusa, vita material. Badrummet ser därför mörkt och mystiskt ut. Men badrumsstil skrämmer oss inte. Badrummet håller utrymmet brett, även om det tar upp utställningsområdet.

Vi ser att badrummet innehåller badkar, tvättställ och toalett. Det finns en handdukstork för att torka tygerna. En gångväg kan ses mellan badkaret och diskbänken.

Vi älskar hur badrummet bibehåller en effektiv design utan sötningsmedel som blommor eller växter.

Fancy mörka badrum

Fancy mörka badrum
Källa: maisonvalentina.net

Vi avslutar våra 10 mörka badrumsidéer med en specifik träkategori. Så den sista rekommendationen har ett liknande tips till det andra. Badrummet väljer den gamla typen av trä för dörren.

Detta skapar initialt en mörk smak. Badkaret ser unikt ut i den bruna färgen som också verkar mörk. Medan badrummet är målat i den bruna nyansen för väggen, som ser mörk ut igen.

Det grå materialet mjukar upp den mörka smaken tillsammans med den brunaktiga botten. Den flytande fåfänga av trä och badkaret skapar en mörk fantasi. Tycker du inte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*