Home / Dekor / Mens badrum idéer
Mens badrum idéer

Mens badrum idéer

MENS BADRUM IDÉER – Män älskar enkelhet och neutralitet. Det allmänna uttalandet gäller för herrbadrummet. Detta härrör från de naturliga egenskaperna hos män som vill hålla badrummet funktionellt och effektivt.

Även om det här känns superbra, kan vissa män vilja ha något annat. Du vill inte skapa ett badrum som ser för enkelt och tråkigt ut. För att hjälpa dig väljer vi tio badrumsmodeller för män som uppfyller dina krav.

Imponerande herrbadrum

Imponerande herrbadrum
Källa: sebringdesignbuild.com

Som en första rekommendation väljer vi grå. Grå är en av de bästa neutrala färgerna som har vissa nyanser. Badrummet kombinerar de ljusa och starka färgerna. Dessutom väljer badrummet olika gråmaterial.

Som ett resultat ser badrummet inte tråkigt ut alls. Den grå marmorn gör badrummet friskt. Medan den gråmålade väggen gör ett starkt uttalande för badrummet.

Vi är imponerade av badrumets inredning och fönstermodellen. Du modifierar en vintage-design som får en blandning av modern design.

Färska badrum för män

Färska badrum för män
Källa: hgtv.com

Badrummet kombinerar svart, vitt, grått och brunt. Först och främst ser badrummet friskt ut med det stora fönstret som låter dig njuta av träden ute.

Detta måste ge en lugnande känsla till det stressiga sinnet. För att ändra nyanser väljer badrummet några material. Till exempel visas den svarta nyansen från träfacket som upptar diskbänken.

Den brunaktiga atmosfären dyker upp från taket medan den vita nyansen kommer från badkaret. Den grå kommer från stenarna. Träet och småstenen gör badrummet riktigt uppfriskande.

Fancy män badrum

Fancy män badrum
Källa: onekindesign.com

Kombinationen av svart och vitt kan aldrig tröttna på oss. Badrummet inbjuder oss att leka med geometri. Detta demonstreras av den sexkantiga keramiken för badrumsgolvet. Badrummet modifierade väggen med de rektangulära plattorna.

Betongen, vitmålad, ligger ovanför den rektangulära keramiken. I grund och botten blandar badrummet och kombinerar svartvita föremål. Men den enkla idén kan göra badrummet till den fantasin.

På grund av det smala utrymmet väljer badrummet den flytande diskbänken och handduksskenan på väggen.

Trendigt badrum för män

Trendigt badrum för män
Källa: onekindesign.com

Den här delar samma koncept med den tidigare. Badrummet är också svartvitt, men den här gången är stilen mer kreativ. Vi rekommenderar exemplet för dem som älskar mönstermönster.

Detta kan ses från badrumsgolvet där den vackra keramiken används. Inte bara graciösa utan även brickorna skapar lite vintage-känsla. Dörrväggen blir ett coolt tips för att skapa en bred känsla för badrummet.

När du dekorerar badrummet hänger den svartvita bilden och växterna. Ser snygg ut men förblir lättad.

Sofistikerat herrbadrum

Sofistikerat herrbadrum
Källa: home-designing.com

Krävande och maskulin. Detta praktiserar industriell badrumsstil. Per definition prioriterar badrumsdesign neutrala färger och minimalistiska möbler. Detta gör badrumsmodellen lämplig för män.

Badrummet går längre när det gäller design. Badrummet placerar rörledningen som syns med blotta ögat. Elementet representerar verkligen badrumsstil. Det flytande handfatområdet ser enkelt ut men välmående eftersom du kan använda det för olika ändamål.

Badrummet sätter upp några glas- och metallartiklar för att skapa en bredare känsla av badrummet. Trägolvet värmer upp området.

Elegant badrum för män

Elegant badrum för män
Källa: inspiralist.com

Det är dags att blanda svart och brunt. De två färgerna står i kontrast till varandra. På grund av det breda konceptet tar badrummet på sig de mjuka tonerna. Detta gör att badrummet känns mjukt.

Badrummet ser också elegant ut på grund av badkarets design. Det snygga och tunna badrummet passar verkligen in i området med högt i tak. Det lägger till hela badrumets snygga utseende.

Taklampan ser också graciös och kreativ ut. Genom att placera levande växter uppdateras badrummet så att det matchar träden utanför fönstret.

Tyst herrbad

Tyst herrbad
Källa: maisonvalentina.net

Lossa ditt spända sinne efter timmar av hårt arbete i detta badrum. Trots den mörka atmosfären känns badrummet väldigt lugnt. Detta hjälper verkligen lugna ditt sinne. Den lugna atmosfären kommer från de svaga strålarna.

Badrummet väljer naturliga material som den flytande fåfängan i trä och trädörren. Vi älskar särskilt badkaret, som ser bedårande ut. Tänd ljusen medan du stänger ögonen.

Ocean Mens Badrum

Ocean Mens badrum
Källa: kbbark.com

Ljus blå nyans jämförs av män och kvinnor. Många älskar skuggan när den lyser upp sina badrum. I synnerhet väljer exemplet den blå nyansen som bäst beskriver den oceaniska färgen.

Badrummet har högt i tak och ett stort fönster. Elementen säkerställer god luftcirkulation i badrummet. Badkaret och diskbänken ser unika ut. Trägolvet värmer badrummet.

Som sötningsmedel placerar badrummet den blåaktiga keramiken på bordet och de söta taklamporna.

Manliga badrum för män

Manliga badrum för män
Källa: maisonvalentina.net

Självlysande. Detta är vårt uttalande om badrummet. Svart blir badrumets huvudfärg, som du bland annat kan se på väggen och dörren.

Den grå nyansen visas på tyget på stolen. Intressant är att badrummet skapar det ”dolda förvaringsutrymmet” ovanför diskbänken. När lampan lyser tänds minnet. Som ett resultat kallas exemplet för glöd-i-mörker-läge.

Badrummet ser maskulin ut på grund av färgvalet. Samtidigt känns badrummet snyggt med pendellampor.

Avslappnat badrum för män

Avslappnat herrbadrum
Källa: tileflair.co.uk

Ren och kall. Badrummet erbjuder dig inte bara en badplats utan också en avkopplande plats. Badrummet kombinerar de mjuka grå och bruna tonerna. Resultatet är ett lugnande badrum.

Badrummet väljer inredning från mitten av århundradet som ser elegant och enkelt ut. Badkaret och handfatet ser enkelt ut. Det intressanta föremålet är i soffan. Soffan innehåller kuddar och tyger så att du enkelt kan sträcka benen.

Som i de föregående exemplen väljer badrummet hänglampan som ser trendig och modern ut.

Vi hoppas att våra badrumsidéer för tio män visar att badrumsdesign inte känns för enkel eller tråkig på något sätt. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*