Home / Hem / Hur man gör din gräsmatta som en golfbana

Hur man gör din gräsmatta som en golfbana

En välskött gräsmatta är allas önskan, men inte alla kan uppnå det. Det tar tid och ansträngning. Det kan enkelt underhållas med hjälp av proffs eller göra det hårda arbetet själv.

Om du är intresserad Skapa ett fantastiskt gräsmatta landskap Ser ut som en golfbana, det här är slätt och silkeslen gräs med rätt form och gräs av samma storlek. På ett sådant silkesgräs kan du till och med vila och vila utomhus. Det hjälper dig att förbättra stämningen och uppdatera ditt sinne efter det hektiska schemat.

Använd rätt verktyg –

Använd den bästa gräsklipparen för att ha en kvalitetsgräsmatta som en golfbana. Du kan använda en cylinderklippare för att klippa gräset med hjälp av knivar med spolen och en kniv.

Bostadsgräsmatta Hur man utformar din gräsmatta som en golfbana

Eftersom en annan gräsklippare rör sitt blad i mycket hög hastighet som inte skär gräset ordentligt. Knivarnas normala rotationshastighet skär gräset exakt.

Försök att undvika detta –

Mestadels det största misstaget för klipp gräsmattan är för kort. En tum eller två är perfekt för att klippa gräset, vilket resulterar i djupare rötter och en hälsosam gräsmatta. När höjden ökar blir rotsystemet kortare. Ta alltid bort en tredjedel av bladbladet under klippning.

Välj exakt gräs –

För ett attraktivt landskap är det viktigt att välja rätt gräs för gräsmattorna. Använd södra Bermuda gräs för att ge din gräsmatta det utseende du vill ha. Det är perfekt gräs för att göra gräsmattan vacker eftersom dessa gräs tål temperaturen på den varma sommaren och har kvaliteten på hög tolerans mot kyla. Det kan vara vackert på vintern och har torktolerans även med lite regn.

Mängden vattenförsörjning

Det är bättre för gräsmattan och sparar vatten medan du vattnar gräset djupt och ibland, snarare än ibland och lätt. Övervattning av gräsmattan kan göra det svårt att hitta de fasta ämnena för vatten, och rotsystemet börjar kasta i jorden. Rätt och tillräcklig mängd vatten för gräset är hälsosam och fast under sitt liv.

1.july4th.best_.lawn_.stripes Hur man utformar din gräsmatta som en golfbana

Gödsla gräsmatta –

De vanligaste gödningsmedlen för gräsmattan är fosfat, kväve, kalium och några andra näringsämnen. Av dessa är kväve det viktigaste och nödvändiga för en sund grästillväxt.

Den mest aktiva tillväxtfasen för gräs under befruktningssäsongen är hösten under den kalla årstiden och på våren, liksom den tidiga och eftersläpande sommaren under den varma säsongen.

Gödsla inte gräset i extremt varmt väder. Handla enligt vilken typ av gräs i din gräsmatta.

  • Analysera typen av gräs –

De angränsande gräsen kräver olika mängder kväve per 1000 kvadratmeter gräsmatta per år. Träna i den höga änden av spektrumet under en varmare säsong, som har mer utrymme att växa, och behovet är mindre under den kallare säsongen när gräs håller sig till en kortare växa.

Kvävepåsen består av siffror på påsen. Antalet återspeglar procentandelen gödselmedel i NPK. För att beräkna den faktiska mängden NPK som finns i ett gödningsmedel, multiplicerar du helt enkelt den kväveprocent som anges på påsen med påsvikt.

Sista ord:

Bloggen ger dig en fullständig översikt över hur du kan lägga till det fascinerande landskapet i din hem- eller kontorsgräsmatta. Utseendet som tappar varje käke vid första anblicken.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*