Home / Hem / Gästrummet dekorerar idéer och tips om hur man utformar en
Gästrummet dekorerar idéer och tips om hur man utformar en

Gästrummet dekorerar idéer och tips om hur man utformar en

Skapa en välkomnande atmosfär för ditt hem genom att låta dina gäster känna sig bekväma och avslappnade när de besöker.

Detta är väldigt enkelt, eftersom med hjälp av rätt rumsinredningsidéer blir ditt hems atmosfär en riktigt varm och mysig upplevelse för dina gäster.

Lugna toner

Att skapa en lugn atmosfär är verkligen inte fallet när man använder mycket stimulerande färger som rött och gult. För en mer avkopplande stämning måste du använda flera toner som inte förstärker sinnena för mycket genom att måla dina väggar och använda subtila dekorationer. Prova något som en krämig beige eller en pulverformig blå. Även en ljus nyans av lila kan vara effektiv.

Gästrum-dekorera-idéer-och-tips-om-design-en-2 Gästrum-dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Tucker & Marks

Blanda upp topparna

Vill du att ditt rum ska vara avslappnat och avslappnat? Det bästa sättet att göra detta är att välja rätt kombination av möbler. Genom att använda olika höjder skapar du ett utrymme med universell tilltalning, för när du kombinerar sitthöjder med pallar, låga stolar och golvkuddar kan du inte gå fel och skapa ett fullt och rikligt utrymme.

Gästrum-dekorera-idéer-och-tips-om-design-en-3 Gästrum-dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Fine Design Interiors, Inc.

Tillbringa tid med att dekorera sängen

Två fasta eller medelstora, stora sovkuddar och två mjuka och små kuddar passar perfekt med en dubbelsäng. Du har tillräckligt med utrymme för att koppla av, läsa och njuta. Det bästa valet för lakens material är linne eller bomull, eftersom stärkt och strykat ger ett elegant och skarpt utseende. Det är klokt att inkludera både tunga och lätta filtar och lätta kast också.
Gästrum-dekorera-idéer-och-tips-för-design-en-4 Gäst-dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: ibrahim radwan

Ett privat utrymme

Det är viktigt att dina gäster känner sig säkra i en privat miljö, eftersom ingen gillar känslan av att bevakas. Välj rätt fönstertäckning för att kringgå detta problem. Fönsterbeklädnad är inte bara en bra lösning för måttligt ljus och avskildhet, utan också en effektiv dekoration som verkligen kan öka personligheten i ett rum. Medan en valans eller sidopaneler är bra val, kan en enkel rullgardin ibland fungera bra.

Gästrum-dekorera-idéer-och-tips-om-design-en-5 Gästrum-dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Lindsay von Hagel

Prova en sänglampa

Medan takbelysningen är lite överväldigande är en bords- / sänglampa eller någon typ av lampa som kan användas från golvet subtil, elegant och vänlig. Arbetsbelysning är tillgänglig med sänglampan och är också lätt att komma åt så att du enkelt kan slå på och av dem. Lampor är vägen att gå när du behöver belysning och öppenhet.

Gästrumsdekorationsidéer-och-tips-om-design-en-6 Gästrumsdekorationsidéer och tips för att designa enBildkälla: Elizabeth Gordon Studio

Skrivbordstillbehör

Fyll en bordsskiva eller ett miniatyrskrivbord med pennor, anteckningsböcker, klisterlappar, frimärken och kuvert. Det är praktiskt och ser också bra ut. En intressant idé är att göra en lista över tidtabeller för bussar och tåg och till och med en lista över lokala restauranger, kaféer och teatrar. Allt detta ger en trevlig och uppmärksam atmosfär. En telefon är inte en nödvändighet, men du kan placera en i rummet om det finns.

Gästrum dekorera-idéer-och-design-tips-en-7 gästrum dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Terrat Elms

Spännande interiör

Underhållningen för dina gäster kan uppnås genom att fylla tiden med massor av sociala och roliga aktiviteter. Rummets utformning påverkar dock också det allmänna humöret. Ett bra sätt att skapa en rolig och tillfredsställande atmosfär i rummet är att visa upp några fåniga men ändå kraftfulla dekorationer, använda massor av mönster och lägga till en färgstark på oväntade platser.

Idéer för gästrumsdekorationer och tips för att designa en-8 Idéer för gästrumsdekorationer och tips för att designa enBildkälla: Jacques Saint Dizier

Att använda anpassade semesterdekorationsprojekt är också ett varmt och sött sätt att skapa denna effekt. Genom att ge dina gäster denna roliga och spännande atmosfär ger du dem möjlighet att koppla av och roa sig.

Sitter någonstans

Även om du har en säng vill inte alla sitta på den. En strategiskt placerad sidostol eller fåtölj skulle vara ett perfekt alternativ, särskilt om det finns ett bord och en lampa i närheten.

Idéer och tips för att dekorera gästrum för att utforma en-9 Idéer för att dekorera rum och tips för att designa enBildkälla: Nina Sobinina

Ett hopfällbart bagagehylla

Det kan vara svårt för dina gäster att huka sig ner för att ta något ur resväskan eller väskan. Förutom att hjälpa dem med denna charmiga lilla detalj, lägger du också till ett mer raffinerat och praktiskt utseende i ditt utrymme. Du kan förvara den i garderoben när du inte har gäster och hålla den ute vid behov.

Rätt gardiner och mattor

Det finns ett brett utbud av gardiner för att ge dig den integritet du behöver. Det finns många designartiklar som kan vara den perfekta dekorationen för ditt rum. Färgen är huvudegenskapen eftersom du måste välja en färg som lugnar och charmar dina gäster. Detta val kompletteras bäst med en lyxig handgjord matta som kan förvaras nära sängen eller i mitten av rummet.

Gästrumsdekorationer-idéer-och-design-tips-en-10 gästrumsdekorationsidéer och tips för att designa enBildkälla: Husinredning

Fräscha upp med blommor

Varför inte liva upp och fräscha upp rummet med en vacker levande detalj som en färsk blomma? Dina gäster kommer säkert att njuta av synen av en bukett tulpaner på bordet eller en liten tusensköna på fönsterbrädan. Det finns många typer av blommor som du kan välja att dekorera ditt utrymme. Du kan till och med gå med orkidéer eller färska örter, som också är aromaterapeutiska medel.

Gästrum dekorera idéer-och-tips-för-design-en-11 rum dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Garrison Hullinger Interior Design Inc.

En liten TV

Skapa en hemtrevlig känsla genom att placera en liten TV ovanpå en förvaringsenhet eller byrå i ditt rum. Du kan förbättra denna upplevelse för dina gäster genom att använda en DVD- och CD-spelare och lämpliga filmer för att underhålla dem. Genom att placera fjärrkontrollen försiktigt nära sängen kan du göra det lättare och bekvämare att sätta på och stänga av TV: n. Bredvid fjärrkontrollen kan du placera en väckarklocka eller till och med en radio som perfekt matchar platsen.

Ojämn inredning

Det behöver inte allt vara perfekt – att ge ditt hem en look som saknar perfektionism kan visa att det faktiskt är ett riktigt hem, och inte bara något som ska visas. De kan inte matcha någonting du vill ha, från stilar till färger, från former till konst. Det handlar om att vara djärva och djärva i hur saker och ting fungerar, eftersom ojämna fotoramar eller möbelstilar är ett av de djärvare tipsen för att utforma ett rum.

Gästrumsdekorationsidéer och designtips Ett 12 rumsdekorationsidéer och tips för att designa enBildkälla: Samuel Design Group

Experiment med kuddar

Alla har sina egna individuella preferenser. Som värd är det ditt jobb att ha ett bra urval av olika typer av kuddar i ditt hem. Dina gäster kanske föredrar platta, fluffiga kuddar. Vissa gillar dunkuddar, andra tål dem inte. Du kan också få olika typer av filtar och sängkläder av god kvalitet för att komplettera detta sortiment.

Gästrummet dekorera-idéer-och-tips-för-design-en-13-1 Gästrummet dekorera idéer och tips för att designa enBildkälla: Holly Bender Interiors

Färskt sängkläder

Som nämnts tidigare är säng- och handdukar viktiga, så det är lämpligt att ha minst en extra uppsättning. Man vet aldrig vad som kan hända. Det kan inträffa en olycka och sängkläderna måste bytas. Kanske till och med en gäst vill ändra dem när de lämnar. Var redo för alla slags situationer.

Ordna badrummet

Förbered ditt badrum med det väsentliga för varje gäst, bestående av badrockar, tandborstar, tandkräm och handdukar (en ansiktshandduk, en badhandduk och en tvättduk). Om badrummet delas, se till att det finns plats för deras föremål. Överraska dina gäster genom att lägga till något lyxigt som en ovanlig kräm eller tvål med en specifik arom. Du kan också lägga till parfym eller köln. Lämna allergivänliga rengöringsmedel och fuktighetsgivare för dina allergiska gäster.

Krokar och galgar

Genom att installera krokar och vägghyllor ger du dina gäster möjlighet att lägga bort sina kläder och accessoarer utan att skapa för mycket röran i rummet. Ge dem ett överflöd av galgar i garderoberna så att de inte befinner sig i en obekväm position. En garderob kan också vara en mycket bra idé.

Fönsterbelysning

Gästrummet dekorerar idéer-och-tips-om-design-One-1 Gästrummet dekorerar idéer och tips-om att designa enBildkälla: Design Lines Ltd.

Dina fönster ska inte vara för nakna, men det är mycket viktigt att vara försiktig med hur mycket naturligt ljus som kommer in. Materialet som täcker fönstren ska vara lätt och lätt att flöda så att rummet kan absorbera ett bekvämt flöde av luft och ljus. Materialet ska framgångsrikt täcka fönstren på natten och göra det till en säker och bekväm plats. Haka i sidorna på rutorna så att du kan hänga gardinen när du vill ha en smak av solljuset.

Gästrumsdekorationsidéer och tips för att designa en-14 Gästrumsdekorationsidéer och tips för att designa enBildkälla: Wyman Stokes Builder LLC
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*