Home / Dekor / DIY köksskåp idéer
DIY köksskåp idéer

DIY köksskåp idéer

DIY KÖK KABINET IDÉER – DIY köksskåp är uppenbarligen genomförbart. Det du behöver först är en hel del tid att leta efter en specifik modell och ett specifikt material. Det måste anpassas till kökets övergripande layout.

Vad du inte får missa är snickeriverktyg som spik, hammare, sågmaskin, cement, armbågsverktyg, mätare, skruvmejsel, tång och borr.

Naturligtvis behöver du inte äga dem alla. Anpassa med din planerade köksskåpsmodell. Gräva djupare nedan.

Inspirerande DIY köksskåp

Inspirerande DIY köksskåp
Källa: bertch.com

Smarta strategier förvandlar detta rymliga kök till ett naturligt och hemtrevligt område. Som denna artikel antyder, låt oss begränsa vår diskussion till köksskåpet. Vi pekar särskilt på det grå, flytande träförrådet som kompletterar de enkla lådorna under bänkskivan.

Välj bara det material som matchar köksöns material. Den gråklädda lagringsanläggningen är uppdelad i fyra lager. Du kan använda naglar och hammare för att fästa det flytande förrådet på köksväggen.

Använd en mätare i förväg för att se till att varje lager är rätt placerat.

Enkelt DIY köksskåp

Enkelt DIY köksskåp
Källa: Paristriptips.com

Köp träskåp i ett separat köp. Du kan köra planen när du har kontanter till hands. Detta köksskåp kompletterar de befintliga trälådorna under bänkskivan.

Se till att de separata skåpen har samma material eller färg som lådorna. När du har hittat den, använd en hammare och naglar för att fästa skåpen på köksväggen. Du kan välja ett skåp som passar kökslayouten.

Eller så kan du välja garderobens storlek och dekorera det återstående tomma utrymmet med en klocka, en tavla med positiva ord och mycket mer.

Kompakt DIY köksskåp

Kompakt DIY köksskåp
Källa: wearefound.com

Två planer innan du går vidare och gör denna köksskåpidé till liv. Först och främst kan du köpa de små skåpen tillsammans med de svarta träskivorna. För det andra, köp först de små skåpen och komplettera dem sedan med träskivorna.

I båda fallen kan du själv fästa köksskåpet på köksväggen. Detta tack vare det relativt lätta materialet som används för skåp och brädor. Använd en hammare och naglar för att göra detta. Om du väljer brädorna i det separata köpet, mät dem.

På så sätt kan du justera brädans längd till avståndet mellan skåpen och köksväggen.

Enkelt DIY köksskåp

Enkelt DIY köksskåp
Källa: southcoasthomedecor.club

Gå till ditt förråd i huset. Kontrollera om det finns oanvända träbjälkar. Om det finns en, städa upp den och använd baren som en extra för enkel flytande förvaring som anges i detta köksförslag. Naturligtvis måste du använda en mätare för att mäta strålen.

Bestäm längden på stapeln och hur många underlag du vill att den öppna lagringen ska innehålla. Fäst sedan förvaringsutrymmet på köksväggen med en hammare och naglar. Detta kök väljer bara en träbjälk som kontrast till den svarta bakplattan.

Det flytande minnet visar bland annat den söta keramiken och bladen.

Starkt DIY köksskåp

Starkt DIY köksskåp
Källa: soflokitchenremodeling.com

Du kan skapa en stark öppen garderob själv. Denna garderobstil kan realiseras med ytterligare ansträngningar som de tidigare idéerna föreslog. Förbered först materialen som natursten eller keramik, cement, mätare och tegel.

Bearbeta dem alla till en enkel modell av köksskåp. Som förrätt implementerar du den blygsamma skåpmodellen utan dörrar. I det här robusta köksskåpet kan du visa samlarobjekt som keramik, leksaker och souvenirer från släktingar eller vänner.

Detta öppna skåp i sig är en välsignelse i detta utekök.

Dubbel DIY köksskåp

Dubbel DIY köksskåp
Källa: ramadanewsss.info

Vi begränsar vår diskussion till små skåp som är fästa på köksväggen. Vi kallar den här punkten ett DIY dubbel köksskåp eftersom du måste gå igenom två processer. Först och främst måste du köpa skåp eller lådor.

Välj fälten av samma storlek. Köp lådorna tillsammans med lådan under bänkskivan eller som ett separat köp. Du kan återvinna oanvända kartonger i ditt hem. Därefter måste du måla lådorna med rött och vitt.

Låt dem torka innan du fäster lådorna på köksväggen.

Stora DIY köksskåp

Stora DIY köksskåp
Källa: hgtv.com

Ett annat bra jobb att skapa detta köksskåp. Mät tillgängligt vitt eller brunt material som ser ljust ut som bilden visar. Bestäm vilken storleksskåp materialet kommer att klippa därefter.

När detta stora steg är klart, utrusta varje skåp med knappen. Du kan definitivt ändra knappstilen beroende på din smak eller budget. Fäst varje skåp individuellt på köksväggen.

Hela skåpet ser nu väldigt enkelt och hjälpsamt ut.

Metall DIY köksskåp

Metall DIY köksskåp
Källa: trendir.com

Även här introducerar vi ett öppet skåp som ökar lagringskapaciteten i ett övergripande kök. Detta kök väljer det öppna metallskåpet under det stängda skåpet som alla fyller köksväggen.

På grund av det trånga utrymmet för detta kök väljer köket bara en metallplatta. Köket använder tavlan för att visa de söta föremålen och tallrikarna. För att skapa den öppna garderoben måste du försiktigt fästa metallen på grund av metallbaksidan.

Anslut DIY-köksskåpet

Anslut DIY-köksskåpet
Källa: centimetdecor.com

Vår nionde idé är faktiskt inte ett skåp i bokstavlig mening. Denna öppna vind består endast av en kort träbjälke som är vitmålad. Mellan skåpen kallar vi detta för anslutningsförvaring.

Anslutningsminnet innehåller de klassiskt inspirerade benen. Denna enkla variant förvandlar detta öppna lagringsutrymme till en annan söt dekor. Dessutom visar den öppna vinden den vackra keramiken, ljuskronorna och den lilla bilden.

De gammaldags lamporna lägger till det öppna förvaringsutrymmet och är mer än bara en extra hållare.

Expansivt DIY köksskåp

Expansivt DIY köksskåp
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Litet kök utmanar oss att bli kreativa när det gäller ett köksskåp. För att utöka lådorna väljer detta kök ett flytande förvaringsutrymme som fungerar som en flytande hylla. Det öppna skåpet är väl fäst vid köksväggen och köksfläkten.

Välj först materialet för det öppna lagret. Du kan välja det tunna eller lätta materialet för en enklare fästprocess. Det öppna skåpet i detta kök rymmer många små saker, från små glas med kryddor till skålar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*