Home / Hem / Dekorativa badrumsavgasfläktar

Dekorativa badrumsavgasfläktar

Dekorativa badrumsavgasfläktar

Dekorativa avgasfläktar för badrum, särskilt de med belysning, är en viktig del av badrumsutrustningen. De behövs för att tömma överflödig fukt som kan orsaka mögel, mögel och andra ogynnsamma förhållanden i det lilla utrymmet.

Syftet med avgasfläktar

Många byggkoder kräver att badrummen har ett avgasfläkt som kan byta luft minst fem gånger om dagen, särskilt om badrummet i fråga inte har ett fönster. En avgasfläkt kan inte bara ta bort överflödig fukt från ett badrum, men det kan också ta bort obehaglig lukt och rök från rengöringsprodukter. På så sätt har badrummet goda chanser att lukta behagligt för nästa användare.

Ventilerad utåt

För att vara effektivt måste avgasfläkten fästas på en avgasventil utanför byggnaden. Detta är en del av vad byggare menar när de säger att ett hus kan andas. Den externa ventilationen är en del av byggreglerna på många områden.

Installation av fläkten i primärljuset

Belysning är viktigt för de flesta aktiviteter, och att hitta allt i ett badrum är inget undantag. Att integrera fläkten i ljuset säkerställer att fläkten tänds när badrummet används och tar bort lukt från normal användning och till och med lukt från rengöringsprodukter från badrummet.

Mer än lukt och fukt

Avgasfläktar kan göra mer än att bara blåsa bort fukt och dåliga dofter. Om mögel redan byggs upp i ett badrum kan en bra fläkt hjälpa till att dra sporerna genom avgasventilen och bort från människor. Det ger också finfördelare förmågan att avge en behaglig doft utan att överväldiga den.

Kombinera skönhet med praktiskhet

Skönhet är alltid viktigt, även för de enklaste och vanligaste funktionerna. Ett badrum kan vara en plats där de mest grundläggande personliga behoven tillgodoses, men det är ingen anledning till att det inte kan innehålla inslag av god inredning. Matchande lampor, attraktiva glober för användbara glödlampor och eleganta dekorativa detaljer skapar en trevlig miljö som har gett detta oumbärliga utrymme det alternativa namnet ”toalett”. Var bättre att vila än i ett rum med trevliga dekorativa element och en trevlig, andningsbar atmosfär? Lyckligtvis erbjuder modern inredning en mängd olika fläkt- och ljuskombinationer att välja mellan. Låt oss bläddra bland några av dessa och ta reda på vilken som passar dig bäst.

Badrumsfläkt med ljus

Snurra bort fukt och inaktuell luft med denna charmiga badrumsfläkt med lätt gjuten krom och virvlad med marmorglas. Hunter Home Comfort Hunter Halcyon 90 CFM hjälper till att sprida ånga som kan orsaka mögel och mögel i ditt badrum och främjar hälsosam luftcirkulation. Enheten använder två 60 watt lampor för ljuset. Lampor ingår inte.


Garden District badrumsfläkt med ljus

En viskande tyst badrumsavgasfläkt är gömd bakom en borstad nickelfitting som är dekorerad med tre hängande lampor. Sidenvägsdesigners koppformade lampor ger mjuk belysning medan fläkten sprider ångande fukt från ditt badrum. Garden District 70 CFM avgasfläkt och lampa är ett annat Hunter Home-erbjudande som kombinerar skönhet och komfort.


Viktorianskt badrumsfläkt med ljus

Hunter Home har denna vackra viktorianska badrumsfläkt med ljus. Den viktorianska 90 DFM virvlar bort fuktig ånga som kan leda till ogynnsamma förhållanden i ditt hem. Fläkten absorberar fukten och virvlar utåt. En avgasventil krävs för att fungera korrekt. Ett avtagbart ändlock gör det enkelt att rengöra och byta ut lampan vid behov.


Belle Meade badrumsfläkt med ljus

Om du gillar ett överdådigt badrum kommer du att älska den här kombinationen av badrumsfläkt och ljus. Väskan är en djupbrun åttkant, som är försedd med ett gyllene rep. Globen är handmålad med snöflinga. Luften sugs ut genom ett gap i ljusets botten. Om du inte vet att den är där kommer du aldrig att känna igen avgasfläkten.


Badrumsfläkt med ljus och nattlampa

Njut av vackert ljus och nattljus med scrollwork som omsluter en mjuk färgskugga. Fläkten släpper ut fukt medan lampan ger allmän belysning. När mindre belysning önskas – till exempel när du bara behöver lite ljus för att komma till anläggningarna kan du använda nattbelysningsfunktionen.


Badrumsfläkt med det vita jordklotet

Njut av en bekväm badrumsmiljö medan fläkten vid basen av den vita lampan avlägsnar ånga, vilket kan orsaka mögel i ditt badrum. Du skulle aldrig veta att ett avgasfläkt gömmer sig vid basen av detta ljus. Obs: Kräver ett avgasrör och kan inte byggas in i en vägg.


Rymdålders badrumsfläkt med ljus

Polymergrillen påverkas inte av de fuktiga förhållandena i badrummen. Den viskande tysta fläkten virvlar fukt i upp till 96 kvadratmeter i badrummen och kan användas för att ventilera upp till 125 kvadratmeter i andra rum. Det är ett enkelt kupolampa och ett påfallande grilljobb kommer aldrig att bli ett samtalsämne, men det blir jobbet gjort.


Badrumsfläkt och värmekombination

Det låter kanske lite motsägelsefullt – och fläktar och värme, men fläkten torkar bort oönskad fukt medan värmaren skapar en bekväm atmosfär. Om du är trött på att skaka i ett kallt badrum kan det här vara kombinationen för dig.


Vit och brun badrumsfläkt och lampa

Denna vita och bruna badrumsfläkt och lampan från Broan är en attraktiv kombination för badrum. Fläkten blåser av oönskad ånga eller lukt, medan lampan ger tillräcklig belysning. Den bruna dekorationen och den vita jordklotet utgör en vackert reserverad kontrast som takdekoration. Hela effekten är trevlig utan att vara påträngande.


Chrome och alabaster. Vit badrumsfläkt och lampa

Krom används ofta i badrum, och den här vita fläkten och krom- och alabastvita lampan passar bra med resten av en badrumsdekor med krom-tema. Luften sugs ut genom en ventil på lampans botten och virvlas bort genom en extern ventil. Den skålformade sfären av frostat alabaster döljer två glödlampor på 60 watt.


Stift av Jess S på Front Bathroom |  Badrumsfläkt, badrum.
Halcyon dekorativt badfläkt med ljus - samtida - badrum.
Dekorativt hamrat kopparbad avgasfläkt eftermonteringssats, vent.
dekorativt badrumsfläkt med ljus - Google Sök.
Dekorativa takfläktar för badrum - Bild av badrum och stängningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*