Home / Hem / Daybed täcker uppsättningar
Daybed täcker uppsättningar

Daybed täcker uppsättningar

Daybed täcker uppsättningar

Poängen med en dag påslakan är att klä upp en säng och göra den till en soffa under dagen. Ett dammskydd döljer varje mekanism under sängen och får sängen att se ut som en vanlig soffa. Quiltade eller enkla örngott kan placeras över stora kuddar som minskar sittdjupet. Eller så kan djupet reserveras och förvandla dagbädden till en djupt sittande soffa. Ändå finns det många variationer i stil och typ av täcke som dagbädden kan göras från.

Quiltade toppers

Quiltning är en gammal konst, som börjar med behovet av att stoppa rustning i metall eller lägga till isolering i en kappa. Quiltade täcken gjordes ursprungligen av hela tygstycken som syddes för att hålla ner, eller av fladdermöss av ull eller bomull mellan skikten. Naturligtvis har kvinnor från alla samhällsskikt skapat mönster för stygnen genom åren. Patchwork är utformat för att använda allt tillgängligt tygavfall. Victorian Crazy Quilt är förmodligen den mest kända lapptäcksstil som använde broderi, knappar, flätor och mer för att skapa ett överkast som var fantastiskt i färg och uppfinningsrikedom.

Kudde shams

Örngott är överdrag som placeras över kuddar. Ofta quiltat samordnar de med spridningen. Tre kuddar på baksidan av dagbädden är traditionella, men naturligtvis kan du lägga till kuddar och andra dekorativa kuddar om du vill.

Damm kjol

Ett dammskydd runt sängkanten hjälper till att dölja hopfällbara sängar eller förvaringslådor under sängen. Det kan puckeras, eller det kan vara en enkel rak tygbit med en kickveck eller slits i sängens hörn. Med dagbäddar hjälper det att dölja möbelstrukturen så att den ser mer ut som en soffa. Överkast hjälper till att skapa en illusion att en dagbädd verkligen är en soffa. De kan vara formella, roliga eller helt enkelt avslappnade. De innehåller vanligtvis en spridning, en puff och minst två eller tre örngott samordnade med puffen och spridningen. De kan vara ett smart sätt att förvandla en vanlig enkelsäng till en djupgående soffa under dagen och behålla sin funktion som en enkel säng på natten. Omslaget du väljer beror på din smak, bostadsstil och dagbäddens placering och användning. Nedan följer tio exempel.

Vändbar dagsäng i beige och vitt

Förvandla vilken dagbädd som helst till en bekväm soffa med detta vändbara sexdelade Alta dagbäddsöverdrag från Zipcode Design. På ena sidan är uppsättningen beige med en vit design och å andra sidan är den vit med en beige design. Huvuddesignen är ett sammankopplat band. De koordinerande kastkuddarna inkluderar massivt tyg med broderimönster. Satsen innehåller örngott, spridningar och dammflänsar.


Bomullssats i fem delar

Klä upp din dagbädd med en femdelad uppsättning gjord av fet bomull för din dagbädd. Den har en vinröd färg, tre örngott och en randig krage. Satsen är gjord av 150 trådar bomull och påslakan är fylld med bomullsfyllning så att den kan andas. Alla delar kan tvättas i maskin.


Sexdelars dagssats

Alcott Hill har flera sexdelade dagbäddssatser, inklusive Farnham dagsängset. Dessa uppsättningar är vanligtvis gjorda av bomull och är antingen enfärgade eller tryckta beroende på din smak. Dagssängar är ett härligt sätt att lysa upp ditt sovrum. De förvandlar en liten säng till en dagsoffa och gör den till en välkomnande plats att vila eller läsa.


Sexdelars dagssats

Förvandla ditt rum till ett vardagsrum, sömnad eller kontor och erbjud plats för övernattningsgäster. Installera en dagbädd och kompensera för den med denna sexdeliga Lavallie dagbäddssats från Alcott Hill. Kjolen är enkel – utan krusiduller och överkastet har ett mjukt orange tryck. Innehåller även tre örngott och en dekorativ kudde.


Vit dagslagsuppsättning i fem delar

Utveckla enkel elegans med denna vita, femdelade dagssäng av Felicity från Laura Ashley Home. Kjolen är enkel och utan krusiduller. Quilten är en vit på vit quiltad bomullsdesign. Tre enkla vita örngott kompletterar uppsättningen. Det är perfekt för en ung kvinnas rum eller ett iögonfallande gästrum.


Ljus lapptäcksdagssäng

Den färgstarka lapptäcken i denna femdelade vändbara dagbäddsuppsättning från Camano Island kan lysa upp vilket rum som helst och skapa en välkomnande plats att vila eller läsa. Den rufsiga, randiga kjolen omges av ett lapptäcke överkast med alternerande röda rutiga, vita, bruna och randiga block. Innehåller två quiltade bluffar och en standardbluff.


Formell vinröd dagbäddsuppsättning

Detta kit är perfekt för att förbereda en effektiv lägenhet eller sovsal för en dagsläge. Den randiga kjolen är slät – inga krusiduller, och spridningen är en quiltad, vanlig vinröd. Tre solida burgunder trimmade med strippade sladdar ingår.


Elfenbenssäng i fem delar

Enkel kjol utan krusiduller, kronad av en traditionellt quiltad elfenbensfärgad spridning och åtföljd av tre örngott. Denna Nassau dagbäddset är en säker vinnare för ett formellt rum eller som en bröllopsgåva. Vackert utan att väcka uppmärksamhet kan det lätt bli den perfekta filmen för andra rumsfunktioner. Med vänligt stöd från Tommy Bahama.


Den femdelade vändbara dagbädden av Bauer Grove von Bauer presenterar ett dämpat täckeblock med nio lapptryck som fördelas över en koordinerande sprintkjol. Örngottarna innehåller en räkning som matchar kjolen och två som matchar spridningen. En härlig uppsättning som är perfekt för shabby chic eller stuga dekor.


Unika Daybed-sängkläder och omslag - Idéer på Fot
Amazon.com: Daybed Cover, Daybed Bedding, Monterat Daybed Cover.
Blue Jean Denim Daybed Set |  Dark Indigo |  100% Real Denim Daybed.
Daybed Covers & Daybed Cover Sets |  Designer Living - Designer Livi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*